Ocekujete li rasprodaju u Partizanu i Zvezdi
Da se osvrnem na dve katastroficne utakmice fajnal four-a
Zvezda - Cibona
Zvezda koja je dominirala celu sezonu sa vidnim padom u formi ( za pad krivim trenera jer ne zna da tempira istu da podize i obara) ocajan sut jos manje borbenosti uz odvratne poteze kapitena Zvezde( prljav i bezobrazan igrac strasno njega i Lazica u zatvor) jedina svetla tacka slovenac Jaka. Pet minuta do kraja utakmice Cibona igra sa 4igraca u petorci sa 4faula dal se Radonjic setio da ubaci drvo i da kaze igracima da idu na ulaz i da pune drvo loptama nije smatram da je velikim delom kriv za poraz. Cibona je zasluzeno slavila momci su se vise borili i zaradili pobedu
Partizan - Cedevita
Jako dobra utkamica za publiku bilo je svega i svacega. Bezbroj blokada, preokreta, borbenosti. S jedne strane iskusni Pavlovic sa druge strane Nurkic(smatram da ce biti nezaustavljiv za koju godinu strasno lici na Pekovica sa konstitucijom). Pobeda uz buzzer beater(nas omiljeni
). Moje neko glediste na utakmicu tj na greske Partizana su: 11razlike nesportski faul Gagica(koliko puta moram da kazem da gluplje stvorenje nisam upoznao i saradjivao sa istim) 5poena za podizanje Cedevite na noge koja za manje od 2minuta dolazi na -1. Zatim prebacili smo sve na Pavlovica nije mi jasno da najstariji u ekipi mora da se bori najvise da umire na terenu a drugi da gledaju. Imamo 1razlike drvimo loptu 20sekundi u mestu i naravno i ocekivano uradili smo ono sto i uvek u zadnjim napadima promasili preko ruke sutem u zadnjim sekundama da bi Smith pokupio loptu i za nesto vise od 3sekunde uspeo da neometano doseta do 11metara i sutne trojku uz Bogdanovica koji trci unazad i pusta ga umesto da pridje i stane i makar omete koliko toliko sut.
U svakom slucaju veliko razocarenje u nasu kosarku al moralo je kad tad da se desi godinama je unistavamo pitanje je dal nam je bilo dosta i dal ce barem sa mladjim generacijama da pocnu da rade kako treba
Umalo da zaboravim jako me je razocaralo navijanje Delija(iako sam navijac Partizana ocekivao sam mnogo vise od njih). U najbitnijoj utakmici sezone kad je bilo tesko cutalo se na tribinama.
Ovo je neko moje skromno misljenje naravno verovatno cu sutra imati jos nesto da dodam kad se sve slegne i pregleda jos jednom.
Svako misljenje je dobrodoslo samo ostanite civilizovani i ostavite cupkanja i stipkanja po strani
Pricas kako je svako misljenje dobrodoslo, da ostanemo civilizovani, a sa druge strane ti pricas krajnje ostrasceno, da ne kazem provokativno?
U samom opisu, gore pomenutih, utakmica sam zakljucio cijem taboru pripadas.Kazes, Zvezda je razocarala, odigrala uzasnu utakmicu, dok je Partizanova utakmica bila "jako dobra"?
Da te podsetim, ta ista Cibona je "izula iz gaca" Cedevitu, jos koliko sinoc...
Dalje, nije mi jasno da je tvoj post ostao bez sankcija?Ko si ti da sebi das za pravo da pogrdnim imenima nazivas Bobija, da omalovazavas Gagica?Jesi li ti sta postigao u zivotu cime mozes da se dicis?Ukoliko jesi, da li bi ti prijalo da se neko "olaksa" na tvoje dostignuce?
Kazes navijanje Delija?Gde si ziveo, ili zivis, ti prethodhin 10ak godina?Nije ti poznato da navijaci bojkotuju ABA ligu, sto ja, uzgred receno, nikako ne odobravam...
Sto se Zvezdine utakmice tice, ne radi se tu o formi, vec o psiholoskoj primermi utakmice.Radonjic, bas kao i Vujosevic, za razliku od Rimca, imaju pregrst pomocnika.Jedan bi, po defaultu, trebalo da bude zaduzen da motivise ekipe, ako to vec trener ne moze/ne ume.
Utakmica sa Cibonom je gotovo pa preslikana sa utakmicama protiv Budiveljnika i Mege, u finalu kupa.
Protiv Mege, pa i protiv Ukrajinaca, je sama publika vratila ekipu u mec.U cetvrtak, pak, to nije bio slucaj.Igraci su se borili, to niko ne moze da im ospori,jednostavno nisu dorasli zadatku i gotova prica.
Takodje, nije mi jasno koje to "odvratne" poteze kapitena pominjes?Na osnovu cega bi ti terao njega i Lazica u zatvor?