Referitor problema cu jucatorul tau: ratingul jucatorului depinde si de adverarii cu care joaca. Deci daca are adversari mai slabi acolo, e nromal sa aiba rating ceva mai sus. Markul acela reflecta comportarea lui generala in meci si nu valoarea lui absoluta.
In ce priveste agresivitatea, eu nu impartasesc aceeasi parere cu ceilalti care au dezbatut mai inainte. Eu cred ca asa-zisa disciplina are legatura cu calitatile de aparator si cu rezistenta. Daca are aparare insuficienta (pe interior o mare influenta au capacele) raportat la adversar, atunci jucatorul se va apara gresit si va tinde sa faulteze. Deci daca acum acel jucator intalneste adversari pentru care apararea lui e suficienta, normal ca faulteaza mai putin. La fel, daca rezistenta e scazuta, atunci cand oboseste va incep sa faca greseli. Tu stiind calitatile lui ai putea sa confirmi ce am zis aici.
LA-Azrail, GM-Remus, Titus par sa impartaseasca opinia ca disciplina ar fi o calitate ascunsa a jucatorilor. E posibil ca ei sa fie mai informati ca mine, pt ca eu nu mai citesc demult alte forumuri decat cel romanesc. Insa mi s-ar parea foarte nedrept sa fie asa, pt ca o astfel de calitate ascunsa a fost introdusa relativ recent, si pe criterii cred aletaorii. De ce ar trebui ca eu sa mostenesc un jucator turbat iar ilysian sa aiba numai jucatori calmi si fair-play ?! Ca sa contrazic aceasta opinie pot sa atrag atentia la jucatorul meu Dragut care la nationala a avut 5 faulturi iar azi nu a facut niciun fault, in aproximativ acelasi numar de minute. Daca era doar agresiv din fire, trebuia sa aiba valori apropiate la faulturi, nu ?
Last edited by Dacian at 12/18/2012 3:38:13 PM