Eh to care moj svak zna da sam prejak strateg ,osim tebe izgleda ;)) Nemože svak osvojit elitnu ligu,nemože svak proc u grupnu fazu sa A selekcijom Svjetskog prvenstva baš tu gdje ti sad igraš(tačnije samo sam ja to uspio kad sam imao mandat i to ništa manje nego prvim mjestom pored Srbije,Turske,Engleske,Finske koji su puno jaci bili od nas tad ali taktika je čudo) ;D
Sad sam uzeo U21 reprezentaciju ma da sam te ambicije što sam uradio kad sam imao mandat htio ponovit sa A selekcijom,ali iskrslo je šuplje mjesto što se tice selektora u U21 reprezentacije i odlučim pokrit naše mlade poletarce ,gdje skauti odrađuju dobar posao ...ukljucujuci i tebe ;D;D
Što se tice naše U21 ,realno gledajuci svaka pobjeda je dobrodošla pošto su nam reprezentativci slabiji od ostalih (vecine) a pobjeda protiv Suoma(tvojih Finaca) koji su skoro pa duplo rangirani od nas je odlična a to se ne bih ni blizu ostvarili da se ne pogodi formacija samo sam to rekao a ti bacaš neki smješni komentar a i pitanje nije bilo usmjereno tebi koliko ja znam ,mislim možeš ti tako nekog podbadat ali care moj mene nemožeš ;))
Još ti trebaš mnogo proc da dostigneš moje znanje u ovoj igri:)
Možda je ispalo da se hvalim,ali je to hvaljenje opravdam i dokazujem ga kroz igru ;))
Pozdravljam te i sretno u skautingu :))
Last edited by MeMex at 2/2/2011 2:39:37 AM