BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo)

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
131640.36 in reply to 131640.34
Date: 2/18/2010 8:00:55 AM
Overall Posts Rated:
136136
Axeto me ta themata mas, alla pisteuo polu sxetiko me ton athlitismo genikotera kai pos ton vlepou orismenoi

Stin Agglia, i Wolves katevasan ta deutera na paixoun me tin Manchester (exasan 3-0), epeita apo megali niki tis Wolves me 3-0 epi tis tottenham, alla sto amesos epomeno mats meta tin Manchester, me tin kanoniki omada xana, kai ksekourastous vasikous kerdisan tin Burnley me 2-0. Kathola logiko sosta?

Lathos, stin agglia kati tetoio theoreita paranomo, mias kai pligetai i upostasi tou prothathlimatos, gia na min anaferw tous opadous tis idias tis Wolves pou diamartirithikan. Eidika autoi pou taxidepsan sto Manchester.

Oriste kai to arthro apo BBC gia osous einai ok me agglika

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/w/wolverhampton_wanderers/8521603.stm

Apla thimizo matsakia persi Olumpiakos v Larisa teleutaia agonistiki einai to auto pou ponaei perisotero...kai fusika kaneis den milise....

Pisteuo pos einai kati pou prepei na gnorizoun oloi, eidika mikroteroi se ilikia oste na apoktisoun pragmatiki athlitiki paideia.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pros Johny

Oxi re file, pote, ego tha eimai kurios kai sostos. Eidi exo mathei ta trafoudakia tous, oste na eimai mesa ston kosmo...me fanela Ari fusika....!!!

:-D

Last edited by Pikaso (U.A.E. U21 NT Coach) at 2/18/2010 8:02:37 AM

Aris kai den eimai kala
Message deleted
This Post:
00
131640.38 in reply to 131640.25
Date: 2/18/2010 8:37:59 AM
Green Devils B.C
II.2
Overall Posts Rated:
115115
Second Team:
Red Devils B.C
Ο Ριβάλντο πάντως βγήκε καλύτερος παίκτης του κόσμου, έριξε 5 μπαλάκια το '02 στο μουντιάλ, ήταν Θεός στην Μπάρτσα, πήρε δύο πρωταθλήματα με γάβρο κλπ
Μερικοί παίκτες φαίνονται μόνο οταν παίζουν σε μέτριες ομάδες... πιο πάνω δεν μπορούν ( φυσικά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις) Τα παραδείγματα που μπορώ να φέρω είναι άπειρα...

Τώρα στην Ελλάδα οσο και να πληγώνει τους πολλούς εδω μέσα δύο σοβαρές ομάδες έχουμε τα τελευταία χρόνια... ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Τα αποτελέσματα τους στην Ευρώπη το αποδεικνύουν.... οταν ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ χάνουν απο ανύπαρκτες οι δύο της Αθήνας κοντράρουν καλές ομάδες της Ευρώπης ακόμα και τις κορυφαίες στην έδρα τους.. και τον γαβρο που τον κοροιδεύαμε πλέον εχει πιό καλές πορείες και πιο πολλούς βαθμούς και απο τον ΠΑΟ...
Μακάρι να κάνει το μεγάλο βήμα ο ΠΑΟΚ και να φτιάξει μεγάλη ομάδα όπως πριν 20 και πλέον χρόνια.....
Στον ΑΡΗ δινω τις χειρότερες ευχές, αν ήμουν Ισπανός, Αργεντίνος..Ισπανόφωνος ρε παιδί μου θα τον υποστήριζα διότι ανέκαθεν τον συμπαθούσα απο μικρός...φέτος κατάφερε να με κάνει να τον μισήσω... Φυσικά και δεν θέλω να πετύχει μια ομάδα με 1 έλληνα βασικό.

I love this game!
This Post:
00
131640.39 in reply to 131640.38
Date: 2/18/2010 8:43:28 AM
Overall Posts Rated:
5454
Μολις ειδα ενα ωρεο βιντεακι στο youtube μπορειται ευκολα να καταλαβεται το καθε φαγητο πια χωρα εκπροσωπη:

http://www.youtube.com/watch?v=e-yldqNkGfo

This Post:
00
131640.40 in reply to 131640.38
Date: 2/18/2010 8:43:40 AM
Overall Posts Rated:
136136
Filaraki anoixes megalo thema edw kai den vriskw xrono na apantiso.

Tha sou po mono, oti apo tous antistoixous ellines pou tin exoun dei Ventetes kai zitane ta ekatomuria, 100,000 na parw ispano, argentino me misa kai ligotera lefta kai polles fores kalitero. Opote auto pros apantisi peri ellinon xenw se omades.

Min mou suggkrineis kan Pao kai Gauro, mias kai milame gia alla budget opote eukola pairneis karagouni, katsourani kai genika ellines, giati an pas se Paok, Ari pou exoun idio budget, min mou peis oti o Paok exei tin ethiniki ellados stin endekada tou. Kai ego tin ethniki ispanofonon opos les....

Kai mia parenthesi, sifakis, pritas, kouloxeris....teleutaia fora pou tsekara itan kai oi treis ellines...

Anyway, ego exo mathei na simpatho mia omada vasi theamatos, oxi vasi paixton. Opos simpathisa vazelo otan epeze trelo basket...opote sumpatheis mia omada an sou aresei auto pou vlepeis, kai min mou peis oti vlepeis kalitero podosfairo apo Paok pou paizei gia to apotelesma (kai kala kanei) kai oxi Ari pou paizei me tin mpala katw, alla exei "pollous" xenous.....

auta, filika panta

Aris kai den eimai kala
This Post:
00
131640.41 in reply to 131640.40
Date: 2/18/2010 10:15:27 AM
Overall Posts Rated:
272272
Τρελανε μας Πικασο!!! Vamos BOCA!!!! Εννοειται οτι θελω να δω μετα φωτο με την φανελα του Αρη στο La Bombonera. Για αυτο κανονισε. Πω θα πας να παρακολουθησεις το υπερτατο ντερμπι!!!! Τρελαααα!!!!!!.....

Ο Ολυμπιακος τα τελευταια 3 χρονια κανει καλες πορειες. 15 χρονια να μην πω τι εκανε....Περυσι αποκλειστηκε απο την Ανορθωση απο την οποια εχασε και ο Παναθηναϊκος. Δεν νομιζω να ηταν καλυτερη ομαδα απο την Χερενφεν που για παραδειγμα αποκλειστηκε φετος ο Παοκ. Οσο για την ομαδα μου, προπερσι κιολας απεκλεισε ομαδα με 110 εκατομμυρια μπατζετ και παιχταραδες(βλεπε Μιλιτο, Ντ' Αλεσσαντρο, Αγιαλα, Ολιβεϊρα, Ματουζαλεμ κτλ.). Σαραγοσα λεγεται η ομαδα. Οταν ομως αυτες οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες που ανεφερες(Οσφπ, Παο) στηνονται για να βγει η Λαρισα στο Ουεφα(προτελευταια αγωνιστικη περυσι), τοτε καλα να παθει η τριτοκοσμικη Ελλαδιτσα και ειναι στην φαπα παντου. Απο τους ψαραδες του Ρεϋκιαβικ αποκλειστηκε Ιουλιο μηνα. Τοτε να μην εχετε μεγαλυτερες απαιτησεις απο τις ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη, οταν στο ιδιο το πρωταθλημα μας βασιλευει η βρωμια, η αλητεια και τα κουμπαριλικια.

Δεν με νοιαζει καθολου αν οι παιχτες της ομαδας μου λεγονται Καλβο και Καμπορα και δεν λεγονται Καλβοπουλος και Καμποριδης. Τι κι αν γεννηθηκαν σ' αλλη χωρα??? Εμενα με νοιαζει να παιζουν σαν ΑΡΕΙΑΝΟΙ. Οχι σαν Ελληνες. Κι αυτο ηταν που ειδα την προηγουμενη βδομαδα στον βουρκο της Ξανθης. 11 παλικαρια να πανηγυριζουν σαν μικρα παιδια για την ομαδα μεσα στην λασπη και να κοιλιουνται με τους φιλαθλους. Αυτη ηταν η οπαδικη μου αποψη.
Θελετε και την πιο λογικη/αντικειμενικη??? Λοιπον, εαν εχω 300 χιλιαρικα για εναν παιχτη, θα μπορεσω να παρω εναν μετριο υπετιμημενο Ελληνα ή εναν καλο ξενο. Σε περιπτωση που ο ξενος δεν αντιμετωπισει προβληματα προσαρμογης, θα ειμαι κερδισμενος. Απλα τα πραγματα. Οι πρωτοκλασσατοι Ελληνες κοστολογουνται υπερβολικα. Αυτο παρατηρειται κυριως μετα το Euro 2004. Δεν ξερω γιατι την εχουν δει ολοι ετσι.
Η παγκοσμιοποιηση υπαρχει και εχει χτυπησει και την βιομηχανια του ποδοσφαιρου και του αθλητισμου γενικοτερα. Η Αρσεναλ εφτασε το 2006 τελικο Τσαμπιονς Λιγκ με 11 ξενους και κανεναν Αγγλο στην 11αδα. Και μιλαμε για τους Αγγλους που ειναι φανατικοι με το ποδοσφαιρο και την Εθνικη τους. Η Ιντερ μια απο τα ιδια. Ο Παοκ παιζει με εναν-δυο Ελληνες στην 11αδα(Χαλκιας-Αραμπατζης). Γιατι δεν τον μισεις δηλαδη ρε Green Monster??? Τελος παντων. Δεν με νοιαζει κιολας. Δικαιωμα σου να συμπαθεις ή οχι μια ομαδα για διαφορους λογους. Εγω συμφωνω με τον Πικασο. Μ' αρεσουν οι ομαδες που παιζουν μπαλα. Κι ας εχουν Κινεζους, Μογγολους, Γκανεζους και εξωγιηνους στην 11αδα.

Last edited by thanos at 2/18/2010 10:18:10 AM

This Post:
00
131640.42 in reply to 131640.41
Date: 2/18/2010 6:49:35 PM
Green Devils B.C
II.2
Overall Posts Rated:
115115
Second Team:
Red Devils B.C
Καλά και ο ΠΑΟΚ τα ίδια σκατά ειναι..Έχουμε οτι μας αξίζει.
Και δίκιο εχετε στην άποψη σας αλλα εγώ ως φίλαθλος ΑΔΙΑΦΟΡΩ. Δεν μου αρέσει να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα χωρις έλληνες παίκτες.... Σιγά το θέαμα δηλαδή... ας δώ καλύτερα ισπανικό ή αγγλικό να δώ και τους καλούς ξένους, οχι την δέυτερη διαλογή σας.
Και αν θές να μιλήσουμε για το κασέ των Ελλήνων παικτών το έχω ζήσει απο μέσα.... και το ζώ λόγω του επαγγέλματος μου.
Πήγε ο Φακίνος στον Ολυμπιακό -έχω παίξει αντίπαλος του- οταν ξέρω 30-40 ατόμα που τον κάνουν πουτάνα... και οι μισοί δεν πληρώνονται κάν! Ούτε παίζουν βασικοί... και οι άλλοι παίρνουν 1000 μαχ. για να παίζουν 30χρονοι στη θέση τους...

Γιατι γίνεται αυτό;;; ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ... με τους ξένους κερδίζουν παρα πολλά...και οχι απο τον πιτσιρικά τις Ακαδημίας. Αν είχες ακούσει λίγα απο αυτά που έχω πάνω στο θέμα απο γνωστούς κυρίους δεν θα γούσταρες ουτε εσύ την κατάσταση και θα πρόσεχες πως μιλας για τους Έλληνες παίκτες...τόσα παιδιά που έχουν το όνειρο να παίξουν και τους το καταστρέφουν με τέτοιο τρόπο...

Με το παράδειγμα του Φακίνου ήθελα να πώ οτι ανεβαίνουν μόνο όσοι έχουν μέσο...

Όπως και να έχει έκανα ενα σχόλιο για μια κατάσταση που με θλίβει πάρα πολύ -με άσχημο τρόπο ειναι η αλήθεια-.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο.... ο καθένας εχει τις απόψεις του.
Αν θές να το ακούσεις ο Αρης παίζει για τα δεδομένα του Ελληνικού πρωταθλήματος όμορφη μπάλα και εγώ αν ήμουν Αρειανός πορωμένος θα γούσταρα τρελά και δεν θα με έννοιαζε τιποτα άλλο.

Last edited by Green Monster at 2/18/2010 6:51:47 PM

I love this game!
This Post:
00
131640.43 in reply to 131640.42
Date: 2/18/2010 6:52:43 PM
Overall Posts Rated:
272272
Τωρα σε παραδεχομαι. Εφοσον εισαι φιλαθλος και θες να βλεπεις μπαλα και Ελληνες παιχτες, πολυ καλα κανεις και μαγκια σου!!!
Πραγματι οι μανατζερ στην Ελλαδα κανουν χρυσες δουλειες.

Υ.Γ. Εισαι και χαρουμενος σημερα!!! Μπραβο για την νικη!!! :)

This Post:
00
131640.44 in reply to 131640.26
Date: 2/19/2010 7:31:34 AM
Overall Posts Rated:
113113
Pios apo mas xehnaei ton Flavio kai ton Biscan allwste...

Τι μου θύμισες!
Να λένε τότε οι εφημερίδες : ''Βόμβα μεγατόνων, ο Flavio Coneicao στον ΠΑΟ''
Και τελικά αποδείχτηκε παλτό μεγατόνων..

Τον Μπίσκαν δεν τον κατηγορώ.Η μόνη θέση που ήξερε να παίζει είναι σκούπα μπροστά απ' τους κεντρικούς αμυντικούς.Όχι να οργανώνει και να φτιάχνει παιχνίδι.

This Post:
00
131640.45 in reply to 131640.44
Date: 2/19/2010 7:33:35 AM
Overall Posts Rated:
136136
Gia na min thimiso ti egine me Amorozo sto aerodromio....
Kai to palikari evale ena goal....??
a re ellada.....

Aris kai den eimai kala
This Post:
00
131640.46 in reply to 131640.45
Date: 2/19/2010 7:48:22 AM
Overall Posts Rated:
344344
Που να θυμηθούμε και τα ερπετά/αρπακτικά που κατά καιρούς πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν...

Advertisement