Ο Ριβάλντο πάντως βγήκε καλύτερος παίκτης του κόσμου, έριξε 5 μπαλάκια το '02 στο μουντιάλ, ήταν Θεός στην
Μπάρτσα, πήρε δύο πρωταθλήματα με γάβρο κλπ

Μερικοί παίκτες φαίνονται μόνο οταν παίζουν σε μέτριες ομάδες... πιο πάνω δεν μπορούν ( φυσικά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις) Τα παραδείγματα που μπορώ να φέρω είναι άπειρα...
Τώρα στην Ελλάδα οσο και να πληγώνει τους πολλούς εδω μέσα δύο σοβαρές ομάδες έχουμε τα τελευταία χρόνια... ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Τα αποτελέσματα τους στην Ευρώπη το αποδεικνύουν.... οταν ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ χάνουν απο ανύπαρκτες οι δύο της Αθήνας κοντράρουν καλές ομάδες της Ευρώπης ακόμα και τις κορυφαίες στην έδρα τους.. και τον γαβρο που τον κοροιδεύαμε πλέον εχει πιό καλές πορείες και πιο πολλούς βαθμούς και απο τον ΠΑΟ...
Μακάρι να κάνει το μεγάλο βήμα ο ΠΑΟΚ και να φτιάξει μεγάλη ομάδα όπως πριν 20 και πλέον χρόνια.....
Στον ΑΡΗ δινω τις χειρότερες ευχές, αν ήμουν Ισπανός, Αργεντίνος..Ισπανόφωνος ρε παιδί μου θα τον υποστήριζα διότι ανέκαθεν τον συμπαθούσα απο μικρός...φέτος κατάφερε να με κάνει να τον μισήσω... Φυσικά και δεν θέλω να πετύχει μια ομάδα με 1 έλληνα βασικό.