BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21 rinktinė

Lietuvos U-21 rinktinė (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Shawnas

This Post:
00
124154.36 in reply to 124154.35
Date: 12/22/2009 3:58:05 AM
Overall Posts Rated:
123123
vajėtau koks jautrumas :) visų pirma aš dar tik ryte pakūriau šitą forumą ir jame yra 2 žmonės(įskaitant mane)! visų antra dar galvoju kokią registracijos tvarką daryti ir nereikia čia kovoti su vėjo malūnais - bus greičiausiai duotas prisijungimas visiems, tik aš galvoju kaip visą tai padaryti, kad nebūtų bardako.

From: Shawnas

This Post:
00
124154.40 in reply to 124154.37
Date: 12/22/2009 4:03:06 AM
Overall Posts Rated:
123123
o apie ką dar? kokias dar tu grupuotes matai? Taktikų federacija? pirk suportą ir junkis - niekas nedraudžia. Facebook bendras. Tai, kad kažkas nedalyvavo naktiniam gėrime ir nežino kai kurių bajerių, tai čia ne mano kaltė man rodos. Nes jaučiu tokią užslėptą nuoskaudą :)

This Post:
00
124154.42 in reply to 124154.37
Date: 12/22/2009 4:07:07 AM
Overall Posts Rated:
00
Pats dalyvauji Skype chate. Kur tu tuos masonus matai ? Nebent save kaip masona ir ivardyji ? Nevaidink beje cia Pakso su sukiais Tvarka BUS! Susaudykit elita! Juden raus ! Speju dabar ir glopui didelis pavojus iskilo nes su mazumom pirmiausia susidorojama! Belieka tau ginkla duoti ir antras hitleris butum! Pats visur dalyvaudamas ir save ta " grietinele" laikydamas, prisigalvoji savoku isrinktieji masonai ir pan. Visi esam lygus, visi vienodai forume reiskiames, kas turi remejus ir federacijoje yra, bet ten mazai kas diskutuoja, tik pliusas kad ten keiktis gali ir sultini vadinti kaip nori:)) O del naujo forumo, lb nemegstu as tokiu dalyku kai kazkur papildomai reikia jungtis, uzknisa tai. Todel nors ir uzsireginau siryt i ta foruma, bet nzn ar isvis ten dalyvausiu, man ir sito jau su kaupu + BB chatai.

This Post:
00
124154.44 in reply to 124154.42
Date: 12/22/2009 4:10:19 AM
Overall Posts Rated:
123123
pagrindinė to forumo mintis buvo ta, kad būtų kažkur padedami žaidėjai ir nereikėtu kažkokiais failiukais pasikeitinėti. paprastu žaidėjų reklama nžn ant kiek reikalinga, nes visi pradeda šudukus dėt ir gaunas balaganas

This Post:
00
124154.45 in reply to 124154.44
Date: 12/22/2009 4:12:45 AM
Overall Posts Rated:
00
Bet nemanau kad zaideju skillai turetu buti prieinami visiems. Tai turetu tik vienas kitas zmogus matyti esantis rinktines stabe. Nes jei kas nors tures 1-2 zaidejus rinktineje o skillai viesai ju skelbiami, tai nafik tada geriau netureti zaideju rinktinej, nes tave pagal ati ateje visi priesininkai analizuos.

This Post:
00
124154.46 in reply to 124154.43
Date: 12/22/2009 4:20:15 AM
Overall Posts Rated:
00
Tai kad niekas nieko nesidalina. Pirmiausia tu nieko nepasiekes pilkas zemes akmenelis, o svajoji lb daug kad galetum kazka valdyti. Pasiek pirma, tada kazko tikekis. Kodel daugelis kas masto su smegenimis nekandidatuoja ? Del to kad pasiekimu nera ir sugeba suvokti kad yra BB ir deimanciuku kurie turi isskirtini talenta ir pasiekia super rezultatus, kuriais nusipelno sansa isbandyti trenerio kedes. Jei kalbanmt apie tave, tiek sezonu smirdi vienoje lygoje nieko neparodes, isvis nera ka diskutuoti, elito nuvertejau Neikertu iskur tiek balsu pririnkai, speju ....... Beje klausimas Ar tau Lukyzzz yra ta "grietinele" tas "elitas" tie "masonai" ar nera ? Jis nors losia trumpiau, manau, drasiai perims vaira kita kadencija jei marko nepavyks, nors as jo vietoje eiciau jau dabar vietoj kirko i U21. Ten galetu savo sugebejimus parodyti ir per laika stebeti kaip Marko sekasi uz NT. Nes kolkas jis tikrai aktyvus ir neblogas menedzeris, nors man pasizymejes labiau kaip geros ekipos surinkimu, ne taktikavimu. Todel ir nebuvo sikart isrinktas. Apie tave jau kalbejau, jokiu pasiekimu, jokiu perspektyvu mano nuomone. i LBBL per laika gal ir pakilsi.

edited: apsieinam be kaltinimų

Last edited by ZyZla at 12/22/2009 12:34:53 PM

Advertisement