Φίλε Ανατολίτη,
Καταρχήν γιατί θίχτηκες? Μία συμβουλή σου έδωσα, την οποία μπορείς κάλλιστα να την πετάξεις στα σκουπίδια. Εξάλλου μπορεί και να κάνω λάθος, αφού μόνο εσύ ξέρεις την ομάδα σου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, νομίζω πως το ύφος που γράφω (και πάντοτε έγραφα) δε δικαιολογεί απαντήσεις του στυλ "δεν ανέχομαι" από οποιονδήποτε με σχολιάζει. Ποτέ δεν έθιξα και δεν πρόσβαλλα κανένα. Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα, το έχουμε πει δεκάδες φορές..
Το "φοβάσαι" δεν πήγαινε στο αν χτυπάς όλα τα παιχνίδια, αλλά στο αν δοκιμάζεις πράγματα και αν αιφνιδιάζεις τον αντίπαλο. Αν πιστεύεις ότι το κάνεις, τότε και πάλι λάθος μου. Μη χαλιέσαι.
Όσον αφορά το "ειμαστε αντιπαλοι και χρεος μου ειμαι να βγω απο πανω" δε συμφωνώ καθόλου σε επίπεδο φόρουμ. "Αντίπαλοι" είμαστε στο γήπεδο και ας μη γελιόμαστε... μόνο στην οθόνη του υπολογιστή! Δεν έχω την πρόθεση να βγω πάνω από κανέναν σας. Νόμιζα πως όλοι έτσι σκεπτόμαστε.
Οι "χαμηλές αγωνιστικές καταστάσεις" όντως δεν είναι δικό μου θέμα.
Επίσης δε συμφωνώ με την τακτική νίκη σου. Έχεις στα χέρια σου ένα σαφώς καλύτερο ρόστερ από το δικό μου (αν συνυπολογίσεις και τον απαράδεκτο Raphaelyan, τότε κλάσεις ανώτερο) και έχασες. Ο Maure, μόνο, έχει μεγαλύτερο μισθό από όσο ο βασικός C και τα δύο καλά PF μου μαζί.
Αν έπαιζες εξωτερική ζώνη θα έχανα (άσχετο). Αν έπαιζα κοίτα μέσα θα έχανα (άσχετο).. Άπειρα τέτοια σενάρια. Σημασία έχει τι έγινε.
Αν πιστεύεις ότι εσύ με την ομάδα μου θα κέρδιζες αυτό το παιχνίδι με +10, τότε πραγματικά μαγκιά σου. Εγώ ειλικρινά πίστευα ότι θα το χάσω και ακόμα πιστεύω ότι η νίκη μου ήταν έκπληξη.
Φίλε Ανατολίτη ελπίζω να μη χαλάσουμε το καλό κλίμα του φόρουμ. Είναι το τελευταίο που θα ήθελα. Και αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να μην ξαναγράψω. Και πάλι ολόψυχα καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.