Esiet sveicināti kungi! Rītdien būs pienākusi tā diena,kad aizvadīsim līdz šim svarīgāko spēli Mierinājuma kausā,1/4 pret vienu no favorītiem uz uzvaru turnīrā - Izraēlas U21 valstsvienību. Mēs noteikti nebūsim favorīti šajā spēlē,bet es esmu motivēts uzvarēt,ticu puišos,un cerams BB Dievi stāvēs mums klāt :D Pretinieki apskatīti,kārtējo reizi tika lauzta galva ko spēlēt,un viss tika orientēts uz pašreizējo situāciju ar formām(ar kurām neēsmu ļooti apmierināts),un ko katrs no mūsu spēlētājiem māk..uzskatu,mums ir viens nozīmīgs trumpis,kas cerams strādās rīt!)) Protams nevaru arī sūdzēties par Izraēlas esošo situāciju ar formām :-) viennozīmīgi apsolu,ka nebūs nekādi -20,un būs sīvs kapiņš(man gribētos vismaz ticēt tam:D),un lai stiprākā komanda uzvar!!! Tāpat protams aicināšu visus rīt, plkst. 17:55 sekot šaj nozīmīgajai spēlei, LIVE čatā!! Pats vēl īsti nezinu vai būšu uz spēli,bet droši visi,kas var apvienojamies uz pārrunām,diskusijām,un ja nu nebūšu klāt,varēsiet pēc spēles izlamāt mani :D , pateikt kas nebija labi, un kas bija! Tomēr šiem puišiem šī var izrādīties pēdējā officiālā spēle šosezon! :)
PAR LIELU LATVIJU!!! PAR JAUNU LATVIJU!!!
Lakeris
Last edited by Lakeris at 7/19/2015 5:05:51 PM