Da sam na mestu Vujosevica radio bih sa Gagicem na tehnici (sve iz pocetka-desni ulaz, pa levi, pa dalje), Sa Muslijem na repertoaru (da vrati neke stare specijalke koje je imao i da nauci roling na levoj strani od Divca, a na desnoj od Katica). Sa obojicom bih radio na pristupu utakmici i kosarci kao pojavi. Sa Gordicem bih radio na sutu za 2 i 3. Sa Bertansom bih u pauzi izmedju sezona uradio osnove centarske tehnike (ledjima ka kosu), Sa LUcicem bih radio na psihologiji u porazu. Jos uvek nije naucio da gubi dostojanstveno, puca polako i napravice neko sranje u nekom sledecem porazu.Militinov, Bogdanovic i Milosavljevic-snaga, to im fali. Cakarevic-sut spolja, posebno brzina suta, ako misli da zaradi par minuta vise. Gordona bih prodao i probao da vratim Lazmea. Vesterman? Prodao bih ga. Sto bih pravio igraca za konkurentsku reprezentaciju? On nigde ne bi ovoliko napredovao kao ovde. Cak je poceo da pogadja kad je vazno, kao pravi plej. Jbg, ipak se u upravi Partizana kunu da su (veliko)Srbi.
Zvezda? Kupio bih hitno Vasu Micica iz Mege.(ali Zalizani MIsko ce ga dati Partizanu-radice crnogorska veza). I ostatak prve petorke, bez Velickovica. Ne zato sto ne valja nego sto on ne bi dosao. Pa Bobi Marjanovic bi i u ovoj sezoni dao vise nego Braun, a za manje pare-sigurno. Celu spoljnu liniju bih tokom leta zakljucao u salu sa trenerom koga ja izaberem (ja znam jednog ali ga vi ne znate) i na pocetku sezone bih imao bar dva korektna sutera, a ne kao sad-svi sutiraju, ali kad ne treba i promasuju kad ne treba, dodaju kad ne treba...jbg. Rakocevic cini mnogo toga dobrog, ali zbog njega polovina igraca igra sa iskljucenim mozgom-alibi kosarku. Sutnem jednom. Ako dam, sutiram opet. Dok ne promasim. Kad i ako promasim-posle samo uvaljujem kosku Rakocu. Ako ga on ne da-pa to znaci da ni ja ne bih. Jer ako sad ne podmladimo ekipu-puci ce veza izmedju ovih koji igraju sad i tih navodno talentovanih klinaca koji stasavaju. a taj prazan hod bi bio konacan krah kluba. Ne vidim da iko o tome misli sada. Da, ima i onaj krilni centric iz Vrsca-njega obavezno kupiti. Vratio bih i Stimca, cim nakupi dovoljno para u Turskoj (kroz 3 sezone). Ko da ide? Rakoc na mesto direktora. Vuk na mesto direktora ml kategorija. N.Ilicu se treba zahvaliti i raskinuti saradnju. Skot se mora prodati, ma kako simpatican bio. Lazic i Subotic, takodje. Sad im je najveca cena-nikad nece biti veca. To je 5 igraca. I Braun 6. Toliko sam i "doveo". S tim da je to sledece sezone ekipa koja je u skoro istom polozaju i skoro iste snage kao Partizan ove sezone. I mene ne bi bilo sramota da kopiram njihov nacin rada kad je vec dobar. Pa necu da igram iste akcije kao oni, ali mogu valjda da selektiram igrace po istom kriterijumu. Zaboravio sam da kazem da ovakav scenario ostavlja mesta da se dovede ekstremno dobar stranac tamo gde se oceni da najvise fali i da se ceka do dve godine da se pojavi talentovan centar koji ce se kupiti i na kome ce se "zidati" dalje. Naravno-od svega ovoga nema nista jer Covic ne shvata kosarku na isti nacin kao ja. On to gleda kao publika iz serije "Vise od igre", ako znate o cemu pricam. Daj da mi pobedimo danas, kako tako, a sutra cemo misliti o buducnosti....