Widzę ze troszke forum sie rozruszało :-)))
No dobra bede pisał odpowiedzi szczegółowe ale kilka ogólnych spraw tez napiszę bez cytowania tych waszych tekstów .
@kozlik
rebsy rebsy rebsy , he he czy Ty Karol grasz w tę grę 1 sezon ?? Musisz zacząć rozróżniać NT od klubu . Troche na około pisze ale mysle ze powoli zaczynasz czaić o co mi biega . Pensje znasz takie coś ???
rozumiesz teraz dlaczego takie rebsy ??? dlatego takie zeby mniej zarabiali bo dodaj tym grajkom trochę w góre ten skil i zaczynamy iśc w pensje po 200 tysi . Klub ma jakis budzet to nie jest studnia bez dna jak NT i to trzeba jakos bilansować .Więc SS u obwodowych z rebsami i bez to tak na marginesie , dwie rózne sprawy .
Cos o blokach widziałem pisałes u obwodowych . Karol dobrego podkoszowego fajnie z blokami zrobionego cięzko znaleźć a ty chcesz zebym je miał u moich wszystkich grajków łacznie z obwodowymi którzy poza trenami ogólnymi nie byli kompletnie trenowani ??? Wybierałem i tak w miare najbardziej obwodowych pasujących do koncepcji .
Co tam jeszcze było a ha ze druzyna na szybko na awans ??? Nic nie było na szybko 3 grajków trenuje od nie wiem kiedy dokładnie nie sprawdzałem ale chyba od 4-5 sezonów . Jeden ma SS 129 drugi podchodzi pod 120 trzeci 112 . Skile chcesz ?? W nastepny czwartek mozemy zagrać spara dla przetestowania BB i kilku teorii :-)) , jezeli chcesz sprawdzić bloki ?? Nie mówie ze wygram bo raczej tak sie nie stanie i nie o to mi bedzie chodziło ale warunki moga byc w miarę obiektywne bo wszystko w porzadnej ent ten sam więc dla testów mozemy sie pobawić . Hala jedynie bedzie po czyjejs stronie . Kwestia do dogadania jacy grajkowie i ilu ich mialo by brac udzial w takim teście . Jestem otwarty na propozycje :-)) Nie wiem tez co bede miał w składzie na nastepny sezon , bo moze cos sie sprzeda .
@Tomi
Coś tam o IS-ie piszesz u tych obwodowych . Sorki ale bedzie dłuzszy wywód i bedzie sie odnosił do kilku kwestii .
Pierwsza sprawa założenie ze bede sobie pykał z obwodu zakłada że nie mogę miec wszystkiego bo obwodowy z bardzo dobrym JR plus jeszcze IS no sorki ale przeszukując TL takich ze świecą szukać . Tak jak pisałem tych grajków nie trenowałem .
Odnosisz ten IS do meczu . Tak zgadzam się że bez IS-a u obwodowych to oni sie do tego nie nadają ale musze napisać jak ten mecz z mojej strony wyglada . Po pierwsze to przeciez ja na forum nigdzie sie nie skarże ze coś nie działało ze poległem ze to ze tamto a i jeszcze h... wie co . Weź po uwagę takie kwestie jak obca hala , mój normal na jego CT , trafienie rywala idealnie z moimi taksami . Jezeli załozymy że hala i ent to jakies 2,5 - 3 poziomy enta plus zgadywanki i mamy obraz taki że mój poziom enta na poziomie 9 do rywala na poziomie 14-15 . Po mojej stronie o wiele lepszy skład ale bez trena formy gdzie najwazniejszy grajek jest w porzadnej najlepszy podkoszowy w porzadnej i ogólnie w porównaniu z poprzednim piatkiem spadek formy i DMI całej ekipy .
Nikt jakos nie pisze dlaczego taki mały wynik w LI kontra LI ?? 58 minut walki i raptem 66-64 nie dziwne ??Dla mnie absolutnie nie . 28 bloków jakos nie przekonuje dalej ?? Popatrz na procent skuteczności rywala C i porównaj do tej z sezonu . Na SF-ie podobna sprawa ( na 19 rzutów 3 trafione ) Na PG podobnie na SG Moreno calkiem sympatyczny grajek nawiasem mówiąc sam go chciałem mieć tez bez rewelacji 2-13 . Na PF Lacotte zagrał na jako takim procencie . Ogólnie Tomek gral na tragicznej skuteczności bo pod koszem bloki robiły zajebista robotę . Żaden mój grajek nie przekracza w ID 14 więc prosze nie wmawiajcie mi dalej ze to nie działa .
cd w nastepnym poscie.