BuzzerBeater Forums

Srbija - III.7 > Sezona 22

Sezona 22

Set priority
Show messages by
From: Cone 94

This Post:
00
230761.355 in reply to 230761.354
Date: 2/16/2013 4:25:57 PM
Overall Posts Rated:
5757
wuhuuuu ludnica sezona je gotova,zapravo sada tek sledi onaj najsladji deo...pogledajmo retrosprektivu sezone...dolazak velikog broja iskusnih 4ligasa,strasan niz pobeda koji je su ostvarili grobari,neverovatni transferi koje je izveo albo,imali smo 2 fantsticne utakmice.po-grobari i orlanodo-alkoholicari..da ne zaboravimo prerano ispadanje iz kupa gotovo svih clanova nase lige...sve u svemu zanimljiva sezona itekako...i fala bogu konacno sam prvi u mojoj konferenciji.toooooooooooo!!!:)

From: Lale

This Post:
00
230761.356 in reply to 230761.355
Date: 2/16/2013 5:30:21 PM
Overall Posts Rated:
136136
Sezona je bila sjajna, najprijatnije iznenadjenje je Kaktus i orlando...definitivno, a i Dramoseri sa predobrim vodjenjem tima. Ono sto je ostalo je dominacija crvenih, iako smo opet izgubili na all staru, ipak imamo 16 pobeda vise od plavih. Ako sam dobro izracunao i ako se dobro secam posto sam to pogledao pre par ned, ne verujte mi na rec...mozda sam pogresio.

P.s.kakve su prognoze za playout? Ko ostaje?

To: Lale
This Post:
00
230761.357 in reply to 230761.356
Date: 2/16/2013 6:00:18 PM
Overall Posts Rated:
5757
pa pazi ovako to je onaj rad sa kolena na koleno..ti i mirko brdjanac i psiho prvenstveno ste meni preneli znanje i iskustvo,ja sam sada od pocetka sezone pomagao kaktusu..i vidi se napredak i kod mene i kod kaktusa.tako da je to taj rad...tacno je da ste vi bili opet bolji...ali se ta razlika sve vise smanjuje..setite se prosle sezone i ove sada...puff dosta napredka su imali plavi...sto se tice plej auta..koliko ja znam oni se sada ukrstaju u borbi za opstanak(plavi i crveni)..tako da ocekujem da ostanu i fudbaleri i detlici...big team ima ozbiljnih problema sa povredama tako da ne vidim da ce moci da dobije fudbalere(pogotovo zato sto fudbaleri nisu stalno igrali normal nego su spustali i davali gas kada im je to bilo potrebno)....

P.S.kako izgleda ti nisi ni trebao da kupujes onog centra...i ja i psiho nismo dovodili pojacanja,cak smo naprotiv prodali par vaznih igraca...jedino alkos i gusari mogu da te ugroze ai i oni jako male sanse imaju.Treba nadigrati tvoje igrace a i tu ce biti krcata arena tako da je to tezak zadatak za svakoga

From: mijusko

This Post:
00
230761.358 in reply to 230761.357
Date: 2/17/2013 1:33:33 AM
Overall Posts Rated:
3131
Po igrama u ligi, ne znam ko bi i kako mogao da dobije Grobare u plej ofu. Naravno, neko ce sigurno pomenuti endzin igrice koji je nepredvidiv, ali mi se cini da ni on ove sezone ne moze nista da izmeni. Ja sam zakasnio sa prodajom nekih igraca, to tek sad shvatam i sva je prilika da cu u sledecu sezonu uci sa minusom. Imam dobrog trenera, ali mu je previse porasla plata, a sad nemam para da ga zamenim- jos uvek mozgam sta da uradim. Ako napravim jos par kikseva u planiranju eto mene u zoni ispadanja sledece sezone....

From: psiho26

This Post:
00
230761.359 in reply to 230761.358
Date: 2/17/2013 2:14:45 AM
Overall Posts Rated:
2525
Realno je da lale uzme ligu,bas neki veliki maler da mu se desi pa da ne prodje,po meni samo crveni gusar moze eventualno da ga iznenadi,a i to tesko,a za plej aut ne bi bilo fer da fudbaleri ostanu sa ovim timom vec drugu sezonu ali moze to da se desi jer big tim nema srece sa povredama,sezona je bila odlicna par iznenadjenja i po meni najneprijatnije iznenadjenje su Morski kada je kretala sezona mislio sam da ce covek da se bori za drugu ligu sa par nas a ispade da se bori za opstanak

This Post:
00
230761.360 in reply to 230761.359
Date: 2/17/2013 8:26:21 AM
Overall Posts Rated:
136136
Slazem se sa tobom u svakoj reci vezanoj za Detlice. Mislio sam da ce on napasti neko trece mesto, ali eto... Nadam se da ce Detlici i Big team team ostati, jer imaju dobre timove, a Big tim je imao strasno losu sezonu zbog povreda. A mislim da bi bilo fer i da ne dodje niko iz druge...previse je dobrih timova i dobrih menadzera ovde. Stvarno dobra treca liga, i to je problem...mnogo se para potrosi, jer da je laksa liga manje para bi trebalo tokom sezone i ostajalo bi vise para za prolaz (playoff). Ja sada dajem 400k na platu, ako ne prodjem mogu da se slikam. Srecom pa puno zaradim na treningu jer nisam imao nedeljni plus vec sezonama :D

@mijusko I ja mislim da je tim zreo za prolaz, imam sve pod kontrolom, skok, odbranu, asistencije, sut, domaci teren, pr menadzera za uticaj domace publike (jer sve igram kuci). Sve sto je bilo do mene je odradjeno. Jos samo staviti najbolje defanzivce na najbolje protivnicke napadace i nista vise nije do mene. Kako engine odradi - to mi je.

PUNO SRECE SVIMA, I U PLAYOFF-u i OUT-u

This Post:
00
230761.361 in reply to 230761.360
Date: 2/17/2013 9:43:22 AM
Overall Posts Rated:
3131
Cekaj, cekaj, kako zaradis na treningu? I koliko je to puno? Koliko bi bilo malo? Mislis na prodaju igraca koje si trenirao? Taj deo nisam razumeo.... I jos nesto. Mom treneru je plata 55k, a tvom?

This Post:
00
230761.362 in reply to 230761.361
Date: 2/17/2013 10:32:28 AM
Overall Posts Rated:
136136
Pa da, od prodaje...to mi je jedini prihod. Namirisem mladog dobrog i kupim za male novce i dignem mu nesto treninga i uzmem bar 500 za sezonu, na jednom igracu. To je neki prosek. Nekad vise, nekad manje. Sada sam imao mladog Turcina, kupio za 550k, prodao za 900..i to za mozda 4-5 nedelja treninga. Cilj je samo da mladi igrac ima naizgled lepe skilove i raspored. To prodaje igraca. Trener mi je lvl 5 i 46k plate.

Ono sto sam ja radio (do ove sezone, ove nisam imao vrem) jeste ako treniram recimo presing na jednoj poziciji, onda filtriram igrace do 21-22 god u sredu ili cetvrtak i trazim igraca da mi se svidja i da je odradio minute na pleju. Uzmem ga malo pre treninga i onda dodje kod mene i digne mu se skil a da ja nisam morao da se mucim da odradjuje min kod mene. Dignem taj skill i posle prodam i zaradim pedesetak hiljada. To je neka fora koja daje prihode, jer ako vec imas 2-3 svoja igraca koja treniras, ne postoji nacin da treniras jos - osim ako ne uzmes igraca koji je vec odradio trening.

P.s.ono sto prodaje mlade igrace jeste jedan skill "dobar". Neka mu je ostalo lose, ali ako ima taj dobar skil, neko ce se upecati sto posto! Svako ima svoje fore kada kupuje igrace, pa tako i ja...ja recimo izracunam koliko nedelja treninga mi treba da taj igrac izgleda onako kako ja hocu i onda gledam isplati se ili ne. Takodje, kada se dvoumis izmedju dva ili vise mladih - samo bitne skilove saberi i vidi koji od igraca ima veci zbir. Jer izgled zna da prevari cesto...a ovako nema sanse za gresku. Nadam se da si skontao sta sam hteo kazati, posto pisem sa telefona pa nemam bas pregled sta kucam :)

This Post:
00
230761.363 in reply to 230761.362
Date: 2/17/2013 1:11:09 PM
Overall Posts Rated:
3131
Razumeo sam. Star sam ja covek za toliku gimnastiku.... Mada cu da probam.....mozda. Pa dobro, ali neverovatno mi je da neko ko hoce da kupi igraca ne pogleda za koliko je prethodno kupljen...Ko bi od nas kupio igraca tako? Niko iz ove lige.....Ali, sto da ne-ovce su za sisanje-sve dok ne izumru, onda ce se vukovi pojesti medjusobno.....

This Post:
00
230761.364 in reply to 230761.363
Date: 2/17/2013 2:34:54 PM
Overall Posts Rated:
5757
e dobra ti je ova poslednja recenica..vala bas...sto se ovog laletovog tice ovog mog francuza niko nece ni za 100k ko da ima sidu pa beze od njega ko djavo od krsta..strasno ali cim mu dignem spoljasnju odbranu trebalo bi da ode za preko 100k jer ima svega osamnaest leta...takodje ja samo skoro poceo da primenjujem ovu njihovu metodu u vezi mladih igraca.Laki onaj poljak o kom smo diskutovali kog sam doveo za 70 k sada pise da su igraci slicni njemu prodavani izmedju 200-550k...a ovaj madjar ce tek da zablista..mozda ce cak biti i bolji od njega dogodine.

This Post:
00
230761.365 in reply to 230761.364
Date: 2/17/2013 5:05:14 PM
Overall Posts Rated:
136136
Mogu li da zamolim nekoga za objektivan pregled derbija? Ja otisao kuci kod svojih pa nemam internet i nisam mogao gledati...samo gledao rez s' vremena na vreme. Video sam da smo prokockali cistu pobedu, 12 razlike bilo u poslednjoj cetvrtini za Zvezdu. Cuo sam da je bila odlicna kosarka, i to me raduje...i zadovoljan sam koliko ovaj mladi tim ide ka boljem. Ne ocekujem nikakav trofej, nadam se euroligi, a ne bih bio previse nezadovoljan ni eurokupom...mada mislim da je partizan tim koji definitivno pripada El, bilo koji igraci da igraju, partizan bi morao da igra... Sada ce biti previse tesko do El, lakse cemo osvojiti aba ligu nego proci kroz one kvalifikacije. Jedina sreca sto cemo imati skoro ceo tim pred te kvalifinacije pa mozda se nekako iskobeljamo do El. Poz svima

Advertisement