BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.355 in reply to 190683.354
Date: 9/10/2011 1:29:07 PM
Overall Posts Rated:
150150
καποιος λογικος ανθρωπος που θα δει το φυλλο αγωνα μου ας μου εξηγησει ΓΙΑΤΙ εχασα για 15 ποντους...αλλα κυριως ας μου εξηγησει πως εχασε ο JK...

From: Nerdie

This Post:
00
190683.356 in reply to 190683.340
Date: 9/10/2011 1:41:25 PM
Overall Posts Rated:
1111
Φίλε Ανατολίτη,
ο Βόλος όσο όμορφος κι αν είναι (σε ευχαριστώ για το ωραίο video με πλάνα της πόλης μου), δυστυχώς είναι και, πρόφανώς, αφιλόξενος. Κάτι ήξερα όταν δεν έδωσα εισητήρια. Οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είχες πει πως θα είναι το πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Δεν ξέρω πώς εξελίχθηκαν τα άλλα ματς, αλλά ένα παιχνίδι που κρίνεται σε buzzerbeater σουτ, πάντα είναι κάτι...
Επιπλέον, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σε προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σε παροτρύνω να γίνεις όντως πιο απρόβλεπτος στις επιλογές σου και να μη φοβάσαι. Σε κάθε περίπτωση έχεις πολύ καλή ομάδα και σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα μου, εξαιρετικά πολύτιμη νίκη, ειδικά αφού είναι εκτός προγράμματος...

This Post:
00
190683.357 in reply to 190683.355
Date: 9/10/2011 1:51:34 PM
Overall Posts Rated:
1111
Έχεις απόλυτο δίακαιο Γιάννη. Για το δικό σου ματς, θα έλεγα ότι οφείλεται στη διαφορά των rebounds, αλλά αυτή η διαφορά εξαλείφεται από τη διαφορά στα λάθη. Δηλ. οι επιπλέον επιθέσεις που πηρε ο 3ΒΟ πηγαν χαμένες. Πέρα από αυτό, το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι η ισορροπία στην άμυνα του 3ΒΟ (περιφερειακή/εσωτερική) σε αντίθεση με τη δική σου. Ξέρω πως παίζοντας εξωτερικά εσύ, ασκείς μεγαλύτερη πίεση στην περιφερειακή του άμυνα, αλλά προφανώς μετράει και η συνολική εικόνα. Ειδικά από τη στιγμή που επέλεξες Κίνηση και όχι Τρέξε, που είναι η πλέον εξωτερική επιθετική τακτική. Τέλος, η έδρα σίγουρα κάτι δίνει. Ισως σε συνδυασμό με κανέναν καλό PR με κατάλληλη ειδίκευση κτλ.., αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.
Για τον JK ένα έχω να πω: απλά έπρεπε να κερδίσει βάσει τακτικής και αξιολόγησης!!!

This Post:
00
190683.358 in reply to 190683.357
Date: 9/10/2011 2:06:51 PM
Overall Posts Rated:
150150
συμφωνω μαζι σου...και συγχαρητηρια για τη νικη σου σημερα, αυτες οι ζωνες σου εχουν δωσει πολλα παιχνιδια(εισαι και αρκετα τυχερος)...το προβλημα με το δικο μου παιχνιδι ειναι τα φοβερα υψηλα ποσοστα των περιφερειακων των 3ΒΟ σε σχεση με τα αντιστοιχα των δικων μου..τι να πω, ετσι και αλλιως η ηττα ηταν στο προγραμμα οποτε το προσπερναμε...

From: pazinok

This Post:
00
190683.359 in reply to 190683.356
Date: 9/10/2011 4:01:23 PM
Overall Posts Rated:
335335
Φίλε Ανατολίτη,
ο Βόλος όσο όμορφος κι αν είναι (σε ευχαριστώ για το ωραίο video με πλάνα της πόλης μου), δυστυχώς είναι και, πρόφανώς, αφιλόξενος. Κάτι ήξερα όταν δεν έδωσα εισητήρια. Οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είχες πει πως θα είναι το πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Δεν ξέρω πώς εξελίχθηκαν τα άλλα ματς, αλλά ένα παιχνίδι που κρίνεται σε buzzerbeater σουτ, πάντα είναι κάτι...
Επιπλέον, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σε προσωπικό επίπεδο

μεχρι στιγμης πηγαινες για μπαλακι..πραγματικα καταλαβαινω ποσο σε χαροποιει που νικησες τον πρωτο των κοκκινων και πως σου αρεσε το παιχνιδι..αλωστε ειναι το χαρακτηριστικο μου να κανω καθε παιχνιδι ωραιο..πολυ ευγενικο και εκ μερους σου να με ευχαριστησεις κτλ κτλ..

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σε παροτρύνω να γίνεις όντως πιο απρόβλεπτος στις επιλογές σου και να μη φοβάσαι. Σε κάθε περίπτωση έχεις πολύ καλή ομάδα και σου εύχομαι καλή συνέχεια.

και μετα το χαλαααας..με εθιξες..πραγματικα οσοι γνωριζουν απο αυτην την κατηγορια θα πιστευαν οτι αυτα τα λογια στα εβαλε ο Τακης να τα πεις για μενα..πρωτον δεν ανεχομαι απο κανεναν να ασκησει συμβουλικη κριτικη για την ομαδα μου εαν δεν του το εχω ζητησει..εγω ξερω καλυτερα απο ολους την ομαδα μου και οταν ενα ροστερ θελει να λεγεται ολοκληρωμενο προς μια τακτικη οφειλει να την υποστηριξει {υπαρχουν πολλες τετοιες ομαδες που εχουν πρωταγωνιστησει στα γηπεδα,και σε αυτο χαιρομαι τον αρμι}..δευτερον πως καταλαβες οτι φοβαμαι??εχω 4 ηττες φετος..2 απο αυτες στο καλαθι μια ηττα τακτικης και μια κανονικη..ολα τα παιχνιδια τα παιζω στα ισια και ομως ειμαι ακομα μεσα στο κυπελλο..
μπραβο στην ομαδα σου για την νικη την αξιζες αυτο κρατα..αυτο επρεπε να πεις μονο..ετσι και αλλιως εγω ειμαι μανατζερ-ρεπορτερ και ποτε δεν αφησα αδικημενη καμια ομαδα σε αυτα που γραφω..ουτε ειμαι σαν τον ρεντ να ασχολουμε μονο με την ομαδα μου <σορυ ρεντ> ..πραγματικα αν μπορουσα την κατηγορια μας θα την ονομαζα ιι.5 !!

περα απο αυτα πηρε μια νικη η ομαδα σου αλλα σαν τακτικη εγω κερδισα φιλε..μπορεις να καταλαβεις οτι σε περιπτωση που επαιζα εξωτερικη ζωνη θα ηταν διαφορετικο αποτελεσμα??
και επειδη πανω απο ολα ειμαστε αντιπαλοι και χρεος μου ειμαι να βγω απο πανω..καταθετω τα εξεις..
οι χαμηλες αγωνιστικες καταστασεις των παικτων μου ηταν το αδυναμο μερος..
με Dato Zaridze και Nigel Seaber σε χαλια κατασταση <και οι 2 βασικοι ε?> δεν πας πουθενα..και θα μου πεις τι με νοιαζει εμενα να τους ειχε καταρτισμενους..απλα σου λεω τα χαρτια που ειχα στο χερι μου..
λογικα ο Dato ηταν και αυτος που σε οδηγησε στο τρεξε..ετσι εβαλε και ο ασος σου τοσους ποντους..
δευτερος σκορερ ο απαραδεκτος Y. Raphaelyan ..μαρκαρισμα μαν2μαν ο σεντερ Seaber..εχω πει κατα καιρους οτι ψωνιζω ετσι ωστε καθε παικτης να εχει την ιδιαιτεροτητα του στο ροστερ..ο J. Recarte αν τον μαρκαρε θα ειχε 10 ποντους τωρα..τον κρατησα ομως εξω γτ εχω και το κυπελλο..και οπως ηταν λογικο ο πιο χαμηλος σε εσωτερικη αμυνα Καμακαρης μαρκαρε το 4αρι και για αυτο φαγε τοσα καλαθια στο κεφαλι..απο την αλλη σε περιπτωση δικου σου μαν2μαν 2 παικτες σου <σιγουρα ο απαραδεκτος Raphaelyan θα εβγαινε με φαουλ> για αυτον τον λογο κρατησα τον Αbis εξω..
με λιγα λογια με αυτα που ειχα + την εδρα σου το παιχνιδι το θεωρουσα χαμενο και προσπαθουσα με καποιον τροπο να το κλεψω..και το αποτελεσμα στους -2 φαινεται να κερδισα το στοιχημα γτ εγω στην θεση σου θα με κερδιζα με 10 και πανω αν θελεις και εσυ κριτικη..τεσπα κραταω τα θετικα μονο απο το παιχνιδι..φυσικα και δεν μου αρεσε που εχασα την διαφορα απο τους αλλους στο πρωταθλημα αλλα καποια στιγμη θα γινοταν λογικα..ο D. Maure για αλλη μια φορα εδειξε οτι ειναι παικτης 2ης κατηγοριας και πλεον κοιταμε την Τριτη και τον Αρη..

From: Nerdie

This Post:
00
190683.360 in reply to 190683.359
Date: 9/10/2011 4:56:47 PM
Overall Posts Rated:
1111
Φίλε Ανατολίτη,
Καταρχήν γιατί θίχτηκες? Μία συμβουλή σου έδωσα, την οποία μπορείς κάλλιστα να την πετάξεις στα σκουπίδια. Εξάλλου μπορεί και να κάνω λάθος, αφού μόνο εσύ ξέρεις την ομάδα σου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, νομίζω πως το ύφος που γράφω (και πάντοτε έγραφα) δε δικαιολογεί απαντήσεις του στυλ "δεν ανέχομαι" από οποιονδήποτε με σχολιάζει. Ποτέ δεν έθιξα και δεν πρόσβαλλα κανένα. Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα, το έχουμε πει δεκάδες φορές..
Το "φοβάσαι" δεν πήγαινε στο αν χτυπάς όλα τα παιχνίδια, αλλά στο αν δοκιμάζεις πράγματα και αν αιφνιδιάζεις τον αντίπαλο. Αν πιστεύεις ότι το κάνεις, τότε και πάλι λάθος μου. Μη χαλιέσαι.
Όσον αφορά το "ειμαστε αντιπαλοι και χρεος μου ειμαι να βγω απο πανω" δε συμφωνώ καθόλου σε επίπεδο φόρουμ. "Αντίπαλοι" είμαστε στο γήπεδο και ας μη γελιόμαστε... μόνο στην οθόνη του υπολογιστή! Δεν έχω την πρόθεση να βγω πάνω από κανέναν σας. Νόμιζα πως όλοι έτσι σκεπτόμαστε.
Οι "χαμηλές αγωνιστικές καταστάσεις" όντως δεν είναι δικό μου θέμα.
Επίσης δε συμφωνώ με την τακτική νίκη σου. Έχεις στα χέρια σου ένα σαφώς καλύτερο ρόστερ από το δικό μου (αν συνυπολογίσεις και τον απαράδεκτο Raphaelyan, τότε κλάσεις ανώτερο) και έχασες. Ο Maure, μόνο, έχει μεγαλύτερο μισθό από όσο ο βασικός C και τα δύο καλά PF μου μαζί.
Αν έπαιζες εξωτερική ζώνη θα έχανα (άσχετο). Αν έπαιζα κοίτα μέσα θα έχανα (άσχετο).. Άπειρα τέτοια σενάρια. Σημασία έχει τι έγινε.
Αν πιστεύεις ότι εσύ με την ομάδα μου θα κέρδιζες αυτό το παιχνίδι με +10, τότε πραγματικά μαγκιά σου. Εγώ ειλικρινά πίστευα ότι θα το χάσω και ακόμα πιστεύω ότι η νίκη μου ήταν έκπληξη.
Φίλε Ανατολίτη ελπίζω να μη χαλάσουμε το καλό κλίμα του φόρουμ. Είναι το τελευταίο που θα ήθελα. Και αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να μην ξαναγράψω. Και πάλι ολόψυχα καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

This Post:
00
190683.361 in reply to 190683.360
Date: 9/10/2011 5:28:29 PM
Overall Posts Rated:
150150
Αν και συμπαθω τον Πανο νομιζω οτι σε μερικα πραγματα εχει λιγο αδικο εδω...Πανο δεν νομιζω πως χρειαζεται να νευριαζεις και να απαντας αποτομα μια συζητηση κανουμε εδω...το οτι ξερεις καλυτερα την ομαδα σου απο καθε αλλο αυτο ειναι σιγουρο...

τωρα στο θεμα των τακτικων..δεν νομιζω οτι επιθετικα ο Πανος εκανε καποιο λαθος..βασικα δεν ειχε και επιλογες...οταν εχεις ενα ροστερ φτιαγμενο για να παιζει εσωτερικο συστημα δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο...αν ο Πανος πηγαινε σε εξωτερικο συστημα προφανως η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη αφου δεν εχει τους παιχτες για να κανει κατι τετοιο...οσο για την αμυνα απο την μερια του Πανου νομιζω ηταν σωστη επιλογη το μαν2μαν...η αλλη επιλογη θα ηταν να παιξει 3-2...σε αυτο υπηρχαν 2 προβληματα...πρωτον δεν ηξερε οτι οι Βολιοτες θα παιξουν μεσα ή εξω αφου ειναι δυνατοι και στους 2 τομεις...δευτερον για να παιξεις 3-2 πρεπει οι μεσα παιχτες σου να εουν καλη περιφερειακη αμυνα...βεβαια δεν ξερω τους παιχτες του Πανου αλλα κατι τετοιο δεν το βρισκεις πολυ ευκολα...ασε που με την 3-2 χανεις απο ριμπαουντ...πιστευω οτι το μαν2μαν ηταν η καλυτερη αμυνα...απο μεριας Βολου νομιζω ηταν σωστη και η αμυνα και η επιθεση αφου δεν σπας ευκολα τη ρακετα του Πανου...το ιδιο λαθος εκανα και εγω σημερα..η σωστη αμυνα θα ηταν το μαν2μαν...απο τις θεσεις 1 εως 3 ειχα καλους περ. αμυντικους αλλα απο εκει και περα οχι και τοσο...εδωσα την ευκαιρια στους γκαρντ των 3ΒΟ να παρουν σουτ με κακους αμυντικους πανω τους...ακομα εχασα και στα ριμπαουντ...αν ειχα παιξει μαν2μαν πιθανο να μην ειχα παρει το ματς αλλα σιγουρα η διαφορα θα ηταν μικροτερη...ακομα με την 3-2 εχασα και στα ριμπαουντ..οπως λενε ομως απο τα λαθη σου μαθαινεις και ελπιζω να αποφυγω τετοια λαθη στο μελλον...

ελπιζω να μην τσακωθουμε γιατι εγω περναω μια χαρα εδω...ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του αλλα δεν υπαρχει λογος να τσακωνωμαστε....καλη συνεχεια αφου οσο πλησιαζουμε στο τριτο μερος η αγωνια ανεβαινει και τα ματς θα γινουν πιο δυνατα..

From: pazinok

This Post:
00
190683.362 in reply to 190683.360
Date: 9/10/2011 9:51:36 PM
Overall Posts Rated:
335335
καταρχας ενταξει ευχαριστω που με βαλατε στην θεση μου και οι δυο..
πολλες φορες παιρνω τα ακρα απο τις καταστασεις απλα αυτο που με πειραξε ηταν (γιατι εχω υπαρξει και εγω αθλητης και συνηθιζα μετα απο ενα παιχνιδι να δεινω το χερι μου στον αντιπαλο) το οτι δεν το εκανες αυτο και εκανες κριτικη στις επιλογες μου..και εκτος αυτο με πειραξαν ακομη περισσοτερο γτ τις θεωρησα λαθος..
δεν μπορεις να κερδιζεις ενα παιχνιδι στο καλαθι (αν εβλεπες το παιχνιδι live σιγουρα πιστευες οτι μπορει και να εχανες στο τελος) και μαλιστα να εχεις φαει 100 ποντους και να με θεωρεις προβλεψιμο..μην αμφισβητεις το δικο σου ροστερ,εγω περιμενα στα ισια τον σεντερ σου πανω στο δικο μου(εγω παντως αυτο εκανα)
και τι θελω να πω με ολο αυτο??3 παιχνιδια να παιξουμε αντιπαλοι την εβδομαδα και να με βαλεις και στα τρεια 2-3 ζωνη εσυ στην ουσια θα νιωθεις καθαρος αλλα εγω με τις τακτικες και τους παικτες που θα διαλεγω καθε φορα θα στην σπαω την αμυνα..οπως σημερα θεωρω πως την εσπασα..{το θεμα χαθηκε στην αμυνα οπως και περιμενα καταβαθος γτ σου ειπα πως περιμενα ηττα σημερα!}και με αυτο απανταω στο οτι δεν φοβαμαι να δοκιμασω..ειναι χαμενη υποθεση να παιξω τρεξε και σουταρε αλλα ειναι εντελως διαφορετικο να παιζω κοιτα μεσα με λοου και με βασικο το ρεκαρτε η τον ντιεγκο στο 4 κτλ..{περιμενα πως και πως τα φιλικα και ιδιωτικο για να δοκιμασω και στην ομαδα μου την απομονωση}τωρα αν εσυ μπορεις να παιξεις καθε επιθεση το ιδιο καλα τοτε εχεις πιο ολοκληρωμενο ροστερ και θα το δεχτω..
τωρα για το αν ειμαστε αντιπαλοι η οχι..το μπασκετ παιζεται μεσα και εξω απο τα γηπεδα..οπως και η πολιτικη ειναι μπροστα και πισω απο τις καμερες..οποτε φορουμ,μεταγραφες,τακτικες κτλ αναδικνειουν τον καλυτερο μανατζερ..στο κατω κατω και με τον Τακη θεωρουμε μισητος αντιπαλος στο μπαζερ αλλα τον συμπαθω και απειρες φορες του εχω πει οτι γουσταρει την παρεα του και να γραφει..η στα χαρτια μισητος ειναι ο γιαννης που μονο αντιπαλο δεν τον θεωρω..
φυσικα και δεν χρειαζεται να χαλασει το κλιμα στο φορουμ..θα σου απαντουσα ετσι και αλλιως και με προσωπκα..ετσι και αλλιως θεωρω το φορουμ μας ενα απο τα καλυτερα της χωρας και δεν θελω να το εκθεσω..

This Post:
00
190683.363 in reply to 190683.362
Date: 9/11/2011 4:38:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλημέρα,

χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί...

ανώμαλη προσγείωση για εμένα + πολύ άσχημα τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

μιλάμε η άμυνα του PLAG σπάει κόκκαλα!!!

ας το πιάσουμε από την αρχή όμως.

ήξερα ότι έχει φοβερή άμυνα και ότι συνηθίζει να κοιτάει μέσα.δεδομένου ότι θα θεωρούσε ότι είναι πιο δυνατός από εμένα,πίστεψα ότι δεν θα άλλαζε κάτι.όπως κι έγινε.

έτσι η επιλογή να παίξω 2-3 ήταν σίγουρη πετυχημένη...

έπρεπε όμως να χτυπήσω κι εγώ κάπου στην επίθεση.
νομίζω ότι το μόνο του κενό αμυντικά είναι στο 3...
φοβήθηκα όμως να επιλέξω κάποια περιφερειακή τακτική!

υπέθεσα ότι με την υπομονετική θα ήμουνα safe και ότι ασχέτως με την αναφορά του αγώνα όποτε πήγαινε η μπάλα στον Σιδηρόπουλο,θα γινότανε πάρτυ.

ασφαλώς έπεσα έξω κι αν ξαναπαίζαμε θα διάλεγα κάτι άλλο...

και βέβαια το συμπέρασμα παράμενει ότι αν παραμείνω στην κατηγορία,θα πρέπει να κάνω αλλαγές στο ρόστερ μου...

This Post:
00
190683.364 in reply to 190683.363
Date: 9/11/2011 4:42:44 AM
Overall Posts Rated:
150150
δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι αλλαγες για να μεινεις κατηγορια...αν μεινουν ετσι τα πραγματα και βγεις 6ος με αυτο το ροστερ τον εχεις το λυκο...

This Post:
00
190683.365 in reply to 190683.363
Date: 9/11/2011 4:43:38 AM
Overall Posts Rated:
150150
δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι αλλαγες για να μεινεις κατηγορια...αν μεινουν ετσι τα πραγματα και βγεις 6ος με αυτο το ροστερ τον εχεις το λυκο...ο Plagiari ειναι αρκετα δυνατος αντιπαλος και δεν τον κερδιζεις ευκολα...

Advertisement