Widzisz ja inaczej odbieram cel Twojej wypowiedzi. Bo gdybys chcial pomoc, to bys mu podpowiedzial, a tak mysle ze to takie madrosci dla wymadrzania i tyle.Wiec idz sie moze madrzyc na swoje forum :) Chociaz z tego co wiem jestes swiezy w lidze, a mimo tego i tak tez bardzo chciales zablysnac na forum. Smieszna sprawa z tym darkonza, a jeszcze smieszniejsze jest to, ze Ty jako nowy w lidze chciales miec tam tez najwiecej do powiedzienia. Oskarzales go najbardziej o oszustwo i starales sie podwazac jego argumenty swoimi madrosciami. A Ciebie akurat sprawa nie dotyczyla, wiec powinienies siedziec cicho. Ale chciales byc najmadrzejszy i co wyszlo? Wyszlo na to ze sie osmieszyles, bo jednak darkonza byl niewinny i mial racje, a Twoje madrosci okazaly sie bzdurami :) Sprawa stala sie dosc popularna w srodowisku BB, a Ty juz troche mniej delikatnie mowiac :) Nikt nie lubi spoleczniakow. Wiec jedna rada ode mnie i to za darmo - nie zabawiaj sie w pisowca :)
Nie wiem czy zauwazyles ale gracze obwodowi to nie tylko rzucaja za 3, ale tez za 2. I wlasnie Ci gracze obwodowi, bo za takich nalezy uznac graczy z pozycji 1 i 2, a takze w duzej mierze i 3, rzucili razem ponad polowe punktow. A podkoszowi i tak wyorbili swoje srednie, wiec obrona i tak za bardzo ich nie powstrzymala. Zbiorki tez odegraly duza role.
Niestety Kelvin ale Twoi podkoszowi maja do dupy forme :P
Last edited by Don Piratesko at 12/19/2010 4:17:31 PM