Zdecydowanie na obwod. Chyba trzeba kogos już w tym tygodniu kupic, co by mu formę wyprostować przed PO.Mutant ? :-)Chocby ten (23477391) Prezentuje sie niezle
Zdecydowanie na obwod. Chyba trzeba kogos już w tym tygodniu kupic, co by mu formę wyprostować przed PO.Mutant ? :-)
Zdecydowanie na obwod. Chyba trzeba kogos już w tym tygodniu kupic, co by mu formę wyprostować przed PO.
na to wyglada, takze odkladaj srebrniki :POk no to zaczynam polowanie..:-) jesli będzie trzeba to sprzedam Fina i kupie ze dwoch kolosow.a niech strace wystawie go od zera-wbrew moim regułom i tak mi tylko ostatnio zawadza.
na to wyglada, takze odkladaj srebrniki :P
to wyglada, takze odkladaj srebrniki :POk no to zaczynam polowanie..:-) jesli będzie trzeba to sprzedam Fina i kupie ze dwoch kolosow.a niech strace wystawie go od zera-wbrew moim regułom i tak mi tylko ostatnio zawadza.
to wyglada, takze odkladaj srebrniki :P
Powiedz mi po co chcesz tak inwestować :-) Pensje mamy na podobnym poziomie , grasz jedyną słuszną i nie do zatrzymania taksą LI która ma moc i w ogóle więc po co aż takie inwestycje :-)Coś się zmieniło ? :-)
Zdecydowanie na obwod. Chyba trzeba kogos już w tym tygodniu kupic, co by mu formę wyprostować przed PO.Mutant ? :-)Chocby ten (23477391) Prezentuje sie niezletanio go nie kupisz będzie o niego bitwa :-) ale spoko bierz :-)
w finale confy Cię rozwalę i się skończy kozakowanie ;P
zależy czy aimar się bardzo będzie napinał ;Pjak przesadzi to trzeba mu będzie utrzeć nosa ;P