BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.350 in reply to 190683.347
Date: 9/10/2011 7:16:48 AM
Overall Posts Rated:
77
re eleos min akouw xaza an h omada sou exei antoxh kalh paizeis me mia 5ada.. gi auto kai ta bobakia exoun mia 5ada kai eimai sigouros oti proponei agwnistikh kai antoxh mono.. min eisai apesiodoksos den einai kai o ipertoubanos.. :P chill kai allages olo kai kati tha exeis na valeis kai sto filiko tous paizeis anapoda kai vgazeis mia xara ta lepta sou ;)

This Post:
00
190683.351 in reply to 190683.350
Date: 9/10/2011 7:19:50 AM
Overall Posts Rated:
150150
ναι ενταξει θα βγουν κουτσα κουτσα τα λεπτα..οσο για το παιχνιδι δεν θελω να λεω μεγαλα λογια γιατι οποτε λεω ολο χανω...το μονο πλεονεκτημα που εχω ειναι που ο γρουσουζης ο Πανος εχει πονταρει επιτελους εναντιον μου...:)

This Post:
00
190683.352 in reply to 190683.351
Date: 9/10/2011 7:44:50 AM
Overall Posts Rated:
335335
ειναι τρομερο αντβανταζ..χαχαχαχαχαχ

This Post:
00
190683.353 in reply to 190683.352
Date: 9/10/2011 8:37:47 AM
Overall Posts Rated:
2121
Παίζεις τους 2 αγώνες , βλέπεις πόσα λεπτά πήραν οι παίκτες που σε ενδιαφέρουν και φτιάχνεις την προπόνηση την Πέμπτη το βράδυ.

This Post:
00
190683.354 in reply to 190683.352
Date: 9/10/2011 11:23:24 AM
Overall Posts Rated:
10001000
τι αντοχή θεωρείται καλή?

This Post:
00
190683.355 in reply to 190683.354
Date: 9/10/2011 1:29:07 PM
Overall Posts Rated:
150150
καποιος λογικος ανθρωπος που θα δει το φυλλο αγωνα μου ας μου εξηγησει ΓΙΑΤΙ εχασα για 15 ποντους...αλλα κυριως ας μου εξηγησει πως εχασε ο JK...

From: Nerdie

This Post:
00
190683.356 in reply to 190683.340
Date: 9/10/2011 1:41:25 PM
Overall Posts Rated:
1111
Φίλε Ανατολίτη,
ο Βόλος όσο όμορφος κι αν είναι (σε ευχαριστώ για το ωραίο video με πλάνα της πόλης μου), δυστυχώς είναι και, πρόφανώς, αφιλόξενος. Κάτι ήξερα όταν δεν έδωσα εισητήρια. Οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είχες πει πως θα είναι το πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Δεν ξέρω πώς εξελίχθηκαν τα άλλα ματς, αλλά ένα παιχνίδι που κρίνεται σε buzzerbeater σουτ, πάντα είναι κάτι...
Επιπλέον, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σε προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σε παροτρύνω να γίνεις όντως πιο απρόβλεπτος στις επιλογές σου και να μη φοβάσαι. Σε κάθε περίπτωση έχεις πολύ καλή ομάδα και σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα μου, εξαιρετικά πολύτιμη νίκη, ειδικά αφού είναι εκτός προγράμματος...

This Post:
00
190683.357 in reply to 190683.355
Date: 9/10/2011 1:51:34 PM
Overall Posts Rated:
1111
Έχεις απόλυτο δίακαιο Γιάννη. Για το δικό σου ματς, θα έλεγα ότι οφείλεται στη διαφορά των rebounds, αλλά αυτή η διαφορά εξαλείφεται από τη διαφορά στα λάθη. Δηλ. οι επιπλέον επιθέσεις που πηρε ο 3ΒΟ πηγαν χαμένες. Πέρα από αυτό, το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι η ισορροπία στην άμυνα του 3ΒΟ (περιφερειακή/εσωτερική) σε αντίθεση με τη δική σου. Ξέρω πως παίζοντας εξωτερικά εσύ, ασκείς μεγαλύτερη πίεση στην περιφερειακή του άμυνα, αλλά προφανώς μετράει και η συνολική εικόνα. Ειδικά από τη στιγμή που επέλεξες Κίνηση και όχι Τρέξε, που είναι η πλέον εξωτερική επιθετική τακτική. Τέλος, η έδρα σίγουρα κάτι δίνει. Ισως σε συνδυασμό με κανέναν καλό PR με κατάλληλη ειδίκευση κτλ.., αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.
Για τον JK ένα έχω να πω: απλά έπρεπε να κερδίσει βάσει τακτικής και αξιολόγησης!!!

This Post:
00
190683.358 in reply to 190683.357
Date: 9/10/2011 2:06:51 PM
Overall Posts Rated:
150150
συμφωνω μαζι σου...και συγχαρητηρια για τη νικη σου σημερα, αυτες οι ζωνες σου εχουν δωσει πολλα παιχνιδια(εισαι και αρκετα τυχερος)...το προβλημα με το δικο μου παιχνιδι ειναι τα φοβερα υψηλα ποσοστα των περιφερειακων των 3ΒΟ σε σχεση με τα αντιστοιχα των δικων μου..τι να πω, ετσι και αλλιως η ηττα ηταν στο προγραμμα οποτε το προσπερναμε...

From: pazinok

This Post:
00
190683.359 in reply to 190683.356
Date: 9/10/2011 4:01:23 PM
Overall Posts Rated:
335335
Φίλε Ανατολίτη,
ο Βόλος όσο όμορφος κι αν είναι (σε ευχαριστώ για το ωραίο video με πλάνα της πόλης μου), δυστυχώς είναι και, πρόφανώς, αφιλόξενος. Κάτι ήξερα όταν δεν έδωσα εισητήρια. Οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είχες πει πως θα είναι το πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Δεν ξέρω πώς εξελίχθηκαν τα άλλα ματς, αλλά ένα παιχνίδι που κρίνεται σε buzzerbeater σουτ, πάντα είναι κάτι...
Επιπλέον, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σε προσωπικό επίπεδο

μεχρι στιγμης πηγαινες για μπαλακι..πραγματικα καταλαβαινω ποσο σε χαροποιει που νικησες τον πρωτο των κοκκινων και πως σου αρεσε το παιχνιδι..αλωστε ειναι το χαρακτηριστικο μου να κανω καθε παιχνιδι ωραιο..πολυ ευγενικο και εκ μερους σου να με ευχαριστησεις κτλ κτλ..

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σε παροτρύνω να γίνεις όντως πιο απρόβλεπτος στις επιλογές σου και να μη φοβάσαι. Σε κάθε περίπτωση έχεις πολύ καλή ομάδα και σου εύχομαι καλή συνέχεια.

και μετα το χαλαααας..με εθιξες..πραγματικα οσοι γνωριζουν απο αυτην την κατηγορια θα πιστευαν οτι αυτα τα λογια στα εβαλε ο Τακης να τα πεις για μενα..πρωτον δεν ανεχομαι απο κανεναν να ασκησει συμβουλικη κριτικη για την ομαδα μου εαν δεν του το εχω ζητησει..εγω ξερω καλυτερα απο ολους την ομαδα μου και οταν ενα ροστερ θελει να λεγεται ολοκληρωμενο προς μια τακτικη οφειλει να την υποστηριξει {υπαρχουν πολλες τετοιες ομαδες που εχουν πρωταγωνιστησει στα γηπεδα,και σε αυτο χαιρομαι τον αρμι}..δευτερον πως καταλαβες οτι φοβαμαι??εχω 4 ηττες φετος..2 απο αυτες στο καλαθι μια ηττα τακτικης και μια κανονικη..ολα τα παιχνιδια τα παιζω στα ισια και ομως ειμαι ακομα μεσα στο κυπελλο..
μπραβο στην ομαδα σου για την νικη την αξιζες αυτο κρατα..αυτο επρεπε να πεις μονο..ετσι και αλλιως εγω ειμαι μανατζερ-ρεπορτερ και ποτε δεν αφησα αδικημενη καμια ομαδα σε αυτα που γραφω..ουτε ειμαι σαν τον ρεντ να ασχολουμε μονο με την ομαδα μου <σορυ ρεντ> ..πραγματικα αν μπορουσα την κατηγορια μας θα την ονομαζα ιι.5 !!

περα απο αυτα πηρε μια νικη η ομαδα σου αλλα σαν τακτικη εγω κερδισα φιλε..μπορεις να καταλαβεις οτι σε περιπτωση που επαιζα εξωτερικη ζωνη θα ηταν διαφορετικο αποτελεσμα??
και επειδη πανω απο ολα ειμαστε αντιπαλοι και χρεος μου ειμαι να βγω απο πανω..καταθετω τα εξεις..
οι χαμηλες αγωνιστικες καταστασεις των παικτων μου ηταν το αδυναμο μερος..
με Dato Zaridze και Nigel Seaber σε χαλια κατασταση <και οι 2 βασικοι ε?> δεν πας πουθενα..και θα μου πεις τι με νοιαζει εμενα να τους ειχε καταρτισμενους..απλα σου λεω τα χαρτια που ειχα στο χερι μου..
λογικα ο Dato ηταν και αυτος που σε οδηγησε στο τρεξε..ετσι εβαλε και ο ασος σου τοσους ποντους..
δευτερος σκορερ ο απαραδεκτος Y. Raphaelyan ..μαρκαρισμα μαν2μαν ο σεντερ Seaber..εχω πει κατα καιρους οτι ψωνιζω ετσι ωστε καθε παικτης να εχει την ιδιαιτεροτητα του στο ροστερ..ο J. Recarte αν τον μαρκαρε θα ειχε 10 ποντους τωρα..τον κρατησα ομως εξω γτ εχω και το κυπελλο..και οπως ηταν λογικο ο πιο χαμηλος σε εσωτερικη αμυνα Καμακαρης μαρκαρε το 4αρι και για αυτο φαγε τοσα καλαθια στο κεφαλι..απο την αλλη σε περιπτωση δικου σου μαν2μαν 2 παικτες σου <σιγουρα ο απαραδεκτος Raphaelyan θα εβγαινε με φαουλ> για αυτον τον λογο κρατησα τον Αbis εξω..
με λιγα λογια με αυτα που ειχα + την εδρα σου το παιχνιδι το θεωρουσα χαμενο και προσπαθουσα με καποιον τροπο να το κλεψω..και το αποτελεσμα στους -2 φαινεται να κερδισα το στοιχημα γτ εγω στην θεση σου θα με κερδιζα με 10 και πανω αν θελεις και εσυ κριτικη..τεσπα κραταω τα θετικα μονο απο το παιχνιδι..φυσικα και δεν μου αρεσε που εχασα την διαφορα απο τους αλλους στο πρωταθλημα αλλα καποια στιγμη θα γινοταν λογικα..ο D. Maure για αλλη μια φορα εδειξε οτι ειναι παικτης 2ης κατηγοριας και πλεον κοιταμε την Τριτη και τον Αρη..

From: Nerdie

This Post:
00
190683.360 in reply to 190683.359
Date: 9/10/2011 4:56:47 PM
Overall Posts Rated:
1111
Φίλε Ανατολίτη,
Καταρχήν γιατί θίχτηκες? Μία συμβουλή σου έδωσα, την οποία μπορείς κάλλιστα να την πετάξεις στα σκουπίδια. Εξάλλου μπορεί και να κάνω λάθος, αφού μόνο εσύ ξέρεις την ομάδα σου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, νομίζω πως το ύφος που γράφω (και πάντοτε έγραφα) δε δικαιολογεί απαντήσεις του στυλ "δεν ανέχομαι" από οποιονδήποτε με σχολιάζει. Ποτέ δεν έθιξα και δεν πρόσβαλλα κανένα. Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα, το έχουμε πει δεκάδες φορές..
Το "φοβάσαι" δεν πήγαινε στο αν χτυπάς όλα τα παιχνίδια, αλλά στο αν δοκιμάζεις πράγματα και αν αιφνιδιάζεις τον αντίπαλο. Αν πιστεύεις ότι το κάνεις, τότε και πάλι λάθος μου. Μη χαλιέσαι.
Όσον αφορά το "ειμαστε αντιπαλοι και χρεος μου ειμαι να βγω απο πανω" δε συμφωνώ καθόλου σε επίπεδο φόρουμ. "Αντίπαλοι" είμαστε στο γήπεδο και ας μη γελιόμαστε... μόνο στην οθόνη του υπολογιστή! Δεν έχω την πρόθεση να βγω πάνω από κανέναν σας. Νόμιζα πως όλοι έτσι σκεπτόμαστε.
Οι "χαμηλές αγωνιστικές καταστάσεις" όντως δεν είναι δικό μου θέμα.
Επίσης δε συμφωνώ με την τακτική νίκη σου. Έχεις στα χέρια σου ένα σαφώς καλύτερο ρόστερ από το δικό μου (αν συνυπολογίσεις και τον απαράδεκτο Raphaelyan, τότε κλάσεις ανώτερο) και έχασες. Ο Maure, μόνο, έχει μεγαλύτερο μισθό από όσο ο βασικός C και τα δύο καλά PF μου μαζί.
Αν έπαιζες εξωτερική ζώνη θα έχανα (άσχετο). Αν έπαιζα κοίτα μέσα θα έχανα (άσχετο).. Άπειρα τέτοια σενάρια. Σημασία έχει τι έγινε.
Αν πιστεύεις ότι εσύ με την ομάδα μου θα κέρδιζες αυτό το παιχνίδι με +10, τότε πραγματικά μαγκιά σου. Εγώ ειλικρινά πίστευα ότι θα το χάσω και ακόμα πιστεύω ότι η νίκη μου ήταν έκπληξη.
Φίλε Ανατολίτη ελπίζω να μη χαλάσουμε το καλό κλίμα του φόρουμ. Είναι το τελευταίο που θα ήθελα. Και αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να μην ξαναγράψω. Και πάλι ολόψυχα καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Advertisement