ljudi odvesce kinezi ovog naseg Desimira Mudrinica...nemam para da ga zadrzim...a da ne odem u pozitivnu nulu.. (9550341) ne znam kako da postavim kao link...grrrr...valjda na ovog jednog igraca...al nmg da se snadjem..
kad sam se ulogovao puko sam od smeha. ovaj lik korvin me moli da se javim na forumu i place ko neka placipicka da intervenisem.get a life man.ako ga je taj lik djusko prijavio game masterima zar ti korvune ne shvatas da ovo malo pisanija na forumu ne znaci ama bas nista.citao sam i tvoje postove i zakljucio sam da si se ozbiljno istripovao i uneo u ovu igru. ma svi ovde na forumu se nesto tripujete; nadjite devojku po____bite nesto pacete se odmah odlepiti od preteranog zaludjivanja.ovo bi trebalo da je opustencija i zajebancija a ne da mi lik kuka u mailu . intervenisi kuku lele. iskreno . koje pacenistvo.get a life man. izadji malo znas napolju je drugi svet a ne ove kvazi simulacije. svi vi a ne samo ovaj kukavac korvin. ali posto sam humanista i posto volim ljude reci cu i ovo. provodim malo vremena za ovim 15 20 min a ne ko neki koji stalno vise get a life people. net mi stalno puca i par bidova je propalo zbog toga. a kad ostavin makar i veci bid preko noci ode kad se sutra vratim imam ku__ac. tako da sam se smorio i bidovao mnogo da niko ne pre__be. uostalom zar je bitno ovo je samo je__na igra ; get a life people. ovo je do sad najduze vremena sto sam posvetio buzzu.a ostale koji kao korvin vise po celu noc kazem get a life pacenici