ciekawe, czy moje asy zaczną sezon tak jak poprzedni... jest szansa, bo gram z Jordans i z ekipą tego łobuza Szefcia ;-)
A czymże ja sobie zasłużył? ;P
Ja raczej startu nie powtórzę...Już od samego początku tylko pod górkę...Pensje miały być jak najniższe...Jebs...147tys mimo gimnastykowania się cały ubiegły sezon :/ Draft oczywiście byle jaki -> ni to sprzedać, ni wywalić...A na koniec rywal w PP, to nie bot, do tego wyjazd i pewnie będę się bał TiE wcisnąć...Ten nasz w mecz w TV to też stresogenny i od razu pod ścianą stawia...
Brakowało mi ligi przez ostatnie tygodnie, a tu od razu z problemami trzeba się parać :)
Aha, na obwodzie to jestem chyba jeszcze gorszy niż byłem :D
Cel ten sam -> miejsca 3-5 i styknie, a plany mocarstwowe przesunięte w czasie ;) Pozycja przyczajonego tygrysa i przyglądanie się innym w toku...
@
Ksiuu_DSPodzielam zaciekawienie dalszym losem forum :) Mam nadzieję, że korsarz pozostanie aktywnym uczestnikiem, bo chętnie poczytałbym sobie jak tam idą zmagania z PLK od "wewnątrz" ;) Od lipiluka też dobrze byłoby usłyszeć, kiedy wraca i na jaki termin miejsce w konferencji rezerwować...U mnie oczywiście "foch" wobec Ciebie za to określenie jako jednego z "dwóch najbardziej (chyba) wygadanych prezesów drużyn" na łamach pewnego poczytnego portalu internetowego ;P Muszę to przetrawić :)
Last edited by Żegnalski_Jestem (playing epilog) at 11/18/2008 3:43:17 PM