Jako jedyny zostalem w PP. To już 1/8 finałów:)
W PP jest jeszcze IV liga po CT i 3 z III ligi oprócz mnie, a ja oczywiscie trafiłem na II lige, która potrafi zagrać jak Pierwszoligowiec!;( Tak na prawdę to nie mam co narzekać skoro tak daleko doszedłem. Pokonałem dwóch drugoligowców, którzy szczęśliwie mi odpuścili

Teraz jednak muszę się już skupić na lidze. I tak już za długo gram w PP i niestety po błędzie przegrałem jeden mecz ligowy i nie będę mieć wymarzonego bilansu 22-0:(
Z jednej strony szkoda rezygnować z PP, bo zaszedlem tak daleko, a z drugiej strony patrząc na skład mojego przeciwnika i wiedząc, że uwielbia On walczyć w Pucharze Polski
wiem, że nie mam szans na wygraną.
Muszę pozbyć się niepotrzebnych zawodników bo za dużo ich mam i lecę ostro na minusie
Najgorsze jest to że nie wiem kogo się pozbyć

Wszyscy są potrzebni

Jednego starucha już dzisiaj się pozbędę. Niestety zapomniałem wystawić jeszcze jednego zawodnika w czwartek i będę musiał zapłacić mu pensję w tym tygodniu

A może wysprzedam skład i posiedzę jeszcze sezon w tej lidze?

lol Już miałem takie myśli:P
Chyba nie byłoby to dla mnie opłacalne skoro płaciłem takie olbrzymie pensje cały sezon więc idę na awans:P
Muszę skupić się na lidze bo Anwillek ma tylko 2 wygrane mecze straty do mnie wiec nie mogę sobie pozwolić na więcej błędów.
Last edited by ogorek at 2/22/2014 8:23:10 AM