BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > τελος χρονιας-βραβεια

τελος χρονιας-βραβεια

Set priority
Show messages by
This Post:
00
198172.35 in reply to 198172.34
Date: 10/17/2011 12:13:29 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ζήτησα από Θοδωρη,Σωκράτη(και εμμέσως από Πάπα)...
ο Τζόκερ είχε πει ότι θα γράψει.
ο Άκης έγραψε.

οπότε περίμενε λίγο ακόμα μπας και γράψουν και άλλοι.

This Post:
11
198172.36 in reply to 198172.35
Date: 10/17/2011 1:10:06 PM
Overall Posts Rated:
77
na me kai egw :) tha ta pw kapws grigora giati to eixa ksexasei teleios exw arketa treksimata twra :)

1. Τιτλος καλυτερου Ροστερ
anatolia

2. Τιτλος καλυτερου Μανατζερ
bobakia

3. Τιτλος MVP
Nikolas Chontos Kalamata B.C

4. Τιτλος Πολυτιμου
Yochai Masalla Remal Madrid

5. Τιτλος best Ποϊντ Γκαρντ
Nikolas Chontos Kalamata B.C

6. Τιτλος best Σούτινγκ Γκαρντ

Wei Chunyao - Τζόκερ

7. Τιτλος best Σμολ Φόργουορντ

Kirilos Sidiropoulos - fay_stelaios ( min tona fiseis :) na paei xamenos )

8. Τιτλος best Πάουερ Φόργουορντ

Liu Daowen - mine ( signwmh an eimai ligo alazwnas alla nomizw pf allo den iparxei me tous xeriismous tis pases kai ta loipa...)

9. Τιτλος best Σέντερ

Diego Maure - Ανατόλια

10.ειναι Tιτλος..γραψε τον αγαπημενο παικτη της ομαδας σου*

Dragiša Bajcić (18190359)

This Post:
00
198172.37 in reply to 198172.36
Date: 10/17/2011 1:29:22 PM
Overall Posts Rated:
10001000
χαίρομαι που έγραψες κι εσύ.

μια μπαλίτσα για τον σιδηρό!

χαχαχαχαχα

7. Τιτλος best Σμολ Φόργουορντ

Kirilos Sidiropoulos - fay_stelaios ( min tona fiseis na paei xamenos )

τις τελευταίες 2 εβδομάδες το ξεφτίλησα λίγο με βολές και αντοχή.αλλά έχω ετοιμάσει το πλάνο προπόνησης του μέχρι τα 25-26 του.και κοντά του θα ανεβαίνει σίγουρα και ο κουλοχέρης.λογικά και ο κακλαμανάκος(όσο μένει εδώ σίγουρα).

τέλος σεζόν 19 θα είναι έτοιμος να σταθεί στην ΙΙ εθνική πιστεύω.

γενικά δεν υπάρχει ούτε 1 στο μύριο να τον χαραμίσω!

το ωραίο είναι ότι ενώ έδινα λεφτά στα ντραφτ,αυτός ήτανε επιλογή 29!!!

καλό ε?

This Post:
00
198172.38 in reply to 198172.7
Date: 10/17/2011 4:08:27 PM
Overall Posts Rated:
2121
1. Τιτλος καλυτερου Ροστερ Anatolia Polikastrou
2. Τιτλος καλυτερου Μανατζερ Nerdie
3. Τιτλος MVP Diego Maure
4. Τιτλος Πολυτιμου Yochai Masalla
5. Τιτλος best Ποϊντ Γκαρντ Wei Chunyao
6. Τιτλος best Σούτινγκ Γκαρντ Yochai Masalla
7. Τιτλος best Σμολ Φόργουορντ Gabrijel Kaštropil
8. Τιτλος best Πάουερ Φόργουορντ Olgierd Bronder
9. Τιτλος best Σέντερ Diego Maure
10.ειναι Tιτλος..γραψε τον αγαπημενο παικτη της ομαδας σου* Albert Kluk

This Post:
44
198172.39 in reply to 198172.38
Date: 10/17/2011 7:39:14 PM
Overall Posts Rated:
335335
ΒΡΑΒΕΙΑ MVP III.11 SEZON 17

pazinok
καταρχας θελω να ευχαριστησω οσους ψηφισαν (θα μας αναφεερω) και ειδαν θετικα το ολο θεμα..
στοχος ειναι πρωτον να καθιερωθει στην κατηγορεια και να ναι κατι ξεχωριστο και προτυπο για αλλες κατηγορειες και δευτερον να βραβευσει και να τιμησει τους καλυτερους,αυτους που ξεχωρισαν στο ελαχιστο παραπανω απο τους αλλους..οι ειναι δικοι μας παικτες,τα δικα μας βραβεια!!!

παρουσιαστης
ευχαριστουμε..ηρθε η ωρα λοιπον για την μεγαλη διοργανωση..ηρθε η ωρα οι ψηφοι των 9 μανατζερς να δωσουν τα κυπελλα σε αυτους που το αξιζουν..αυτη ειναι η στιγμη..15 ωρες πριν την εναρξη των πλαυ οφ εμεις δωσαμε τα χερια και μεταφεραμε με τον δικο μας τροπο ενα μπραβο στον αντιπαλο.στον ανταγωνιστη μας, στον συναγωνιστη μας..

ΤΙΤΛΟΣ καλυτερου {ροστερ} - Anatolia Polikastou ♛

ΤΙΤΛΟΣ καλυτερου {manager} - Nerdie ♛

ΤΙΤΛΟΣ MVP - Diego Maure ♛

παρουσιαστης - Diego ο κοσμος σε ψηφισε για τον παικτη που ξεχωρισε φετος,τι εχεις να απαντησεις?

Diego - θελω να ευχαριστησω ολους εσας που μου δωσατε τον τιτλο..μερα με την μερα προσπαθω να ειμαι καλυτερος αλλα σημασια εχει να φερνει η ομαδα τα αποτελεσματα και να κανουμε τους οπαδους μας χαρουμενους..ευχαριστω..

ΤΙΤΛΟΣ πολυτιμου - Carlos Alberto Esmeriz ♛

παρουσιαστης - Carlos πως πιστευεις οτι πηρες αυτον τον τιτλο μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα που επαιξες..ειναι τιτλος που θα ηθελε ο μανατζερ στην ομαδα του τον κατοχο..

Carlos - οι εμφανησεις μου ηταν ελαχιστες στο πρωταθλημα..ηρθα για να ενισχησω την ομαδα μου εν οψη των πλαυ οφ και κυριως για την νεα σεζον..απλα εδωσα τον καλυτερο εαυτο μου και πιστευω οτι οι μανατζερς ειδαν σε μενα κατι καλο..σας ευχαριστω οσους με ψηφισαν και κυριως την διοικηση της ομαδας μου που με εμπιστευτηκε..

ΤΙΤΛΟΣ best Ποϊντ Γκαρντ - Wei Chunyao ♛

Wei - ειναι τιτλος για μενα προκληση..σημαινει οτι αν και οχι πλαι μακερ μπορω να παιξω καλυτερα στον ασσο απο καποιους πλαι μακερς εκει..σας ευχαριστω ολους να στε καλα..

ΤΙΤΛΟΣ best Σούτινγκ Γκαρντ - Wei Chunyao ♛

παρουσιαστης - Wei αυτος ειναι ο δευτερος τιτλος σου..

Wei και μακαρι να παρω αλλους τοσους..ειναι τιμη για μενα να μου δινεται τους τιτλους καλυτερου παικτη σε δυο διαφορετικες θεσεις..ευχαριστω και παλι..

ΤΙΤΛΟΣ best Σμολ Φόργουορντ - Kirilos Sidiropoulos ♛

Σιδη - δεν περιμενα να παρω αυτον τον τιτλο..σας ευχαριστω ολους και κυριως τον προπονητη μου..τα υπολοιπα θα σας τα πω στην συνεντευξη που ετοιμαζω..

ΤΙΤΛΟΣ best Πάουερ Φόργουορντ - Olgierd Bronder ♛

{ο παικτης απουσιαζει-ετοιμαζει βαλιτσες}

ΤΙΤΛΟΣ best Σέντερ - Diego Maure ♛

Diego - και για μενα ειναι ο δευτερος τιτλος που μου δινεται..σας ευχαριστω ολους..τιμη μου..

παρουσιαστης - Θα περασουμε στο δευτερο μερος των βραβειων μας..τιτλοι που αποκτηθηκαν μεσω στατιστικων..

μεταλλιο points - Nikolas Chontos ★ με 518

μεταλλιο 3 pointer - Antonio Rosnati ★ με 42.42%

μεταλλιο rebounds - Aiantas Travezeas ★ με 295

μεταλλιο assists - Zhao Xuanting ★ με 127

μεταλλιο steals - Nikolas Chontos ★ με 28

μεταλλιο blocks - Glakhuna Lodjanidze ★ με 42

μεταλλιο free throws - Ioannis Daskalas ★ 84.72%

Οι οπαδοι ψηφισαν το παιχνιδι Anatolia Polikastou vs Red Legionaries με 44% ως παιχνιδι φωτων!!

pazinok
ευχαριστω για αλλη μια φορα τους στελιος, Ανατολιτης , πλαγιαρι , παντοκρατορας , μπομπακια , τακης , ακης , θοδωρης , ορεστης που στηριξαν αυτην την προσπαθεια στα βραβεια..φετος ημουν εγω ο οργανωτης,του χρονου οποιος με προλαβει :P

Kirilos Sidiropoulos , Thomas Branly , Meng Dan , Yalçin Zarif , Szczęsław Tubis , Sobiesław Korkosz , Aiantas Travezeas , Dragiša Bajcić , Albert Kluk
ευχαριστουμε για την παρουσια σας και την βοηθεια σας στο εκτελεστικο κομματι..να εχετε ενα καλο βραδυ!!!

This Post:
11
198172.40 in reply to 198172.39
Date: 10/17/2011 7:55:17 PM
Overall Posts Rated:
150150
και ποιος αλλος θα ειναι τετοια ωρα ξυπνιος για να σχολιασει αυτα που γραφεις;:)
καταρχας ενα μεγαλο μπραβο στον Πανο γιατι διοργανωσε αυτο τον πολυ ωραιο διαγωνισμο...ακομα εστειλε και μηνυματα στους υπολοιπους χρηστες για να γραψουν και αυτοι την αποψη τους...ακομα καταφερε και την Βικη, που ειναι τοσες σεζον στην κατηγορια μας και δεν ειχε γραψει μεχρι τωρα στο φορουμ μας, να γραψει και αυτη.Γενικα το οργανωσε καλα και νομιζω ειχε πολυ ενδιαφερον...

και τωρα για να κανουμε και την πλακα μας...θελω να πω σε ολους τους νικητες, τοσο μανατζερς οσο και παιχτες:
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ!!!!!!!
για οσους δεν το παρατηρησαν ή δεν ξερουν απο σκακι ο Πανος διπλα στους νικητες εχει βαλει για στεμα μια βασιλισσα απο σκακι..καλα ρε Πανο αλλο εικονιδιο δεν ειχες;;;;:P

βεβαια δεν το λεω με κακη προθεση, για να γελασουμε το λεω..αλλα πλακα πλακα...τελικα χαιρομαι που εγω και οι παιχτες μου δεν κερδισαμε κανενα τιτλο γιατι κανενας μας δεν ειναι βασιλισσα...χαχαχαχαχα

και παλι συγχαρητηρια στον Πανο για την πολυ καλη και χρονοβορα δουλεια...

Last edited by GIANNIS.K. at 10/17/2011 8:01:14 PM

This Post:
00
198172.41 in reply to 198172.40
Date: 10/17/2011 7:57:08 PM
Overall Posts Rated:
335335
ενταξει εβαλα μερικους το αστερακι :P

From: JK69ER

This Post:
00
198172.42 in reply to 198172.39
Date: 10/18/2011 12:48:07 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Bravo συγχαρητηρια για την διοργανωση .
Sorry για την μη συμετοχη μου αλλα μου ετυχαν πολλα στραβα,οταν εχεις παιδια αυτα ειναι δεν εχεις προγραμμα
Ημουν στην δουλεια και πολλες φορες προσπαθουσα να βρω τον καλυτερο pg sg sf...τελος παντων ας ειναι και του χρονου με υγεια.

Καταπληκτικο το αποτελεσμα της δουλειας σου Πανο (sorry και παλι, ποιο πολυ σε εσενα που ησουν η μανα αυτης της προσπαθειας)

From: pazinok

This Post:
00
198172.43 in reply to 198172.42
Date: 10/18/2011 5:31:39 AM
Overall Posts Rated:
335335
εσυ εψαχνες αλλα εμεις βρηκαμε στο προσωποτου Wei Chunyao τον καλυτερο pg sg..τι σημαινει αυτο??να κατεβαζεις 4 παικτες και αυτον σε δυο θεσεις :P
καλα δεν πειραζει..η ριαλ ζωη μερικες φορες ειναι κουραστικη αλλα εχει και τα καλα της..
ευχαριστω γιατι ημουν η μανα και ο πατερας μαζι :D

This Post:
00
198172.44 in reply to 198172.39
Date: 10/18/2011 6:50:30 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΤΙΤΛΟΣ best Σμολ Φόργουορντ - Kirilos Sidiropoulos ♛

Σιδη - δεν περιμενα να παρω αυτον τον τιτλο..σας ευχαριστω ολους και κυριως τον προπονητη μου..τα υπολοιπα θα σας τα πω στην συνεντευξη που ετοιμαζω..

σας ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που δείχνετε στο πρόσωπο του Σιδηρόπουλου!
ελπίζω του χρόνου να παίξει επιτέλους και σε ALL-STAR GAME...

λογικά εντός της ημέρας θα δωθεί συνέντευξη στον Παζινόκ...

This Post:
00
198172.45 in reply to 198172.44
Date: 10/18/2011 6:57:25 AM
Overall Posts Rated:
335335
μετα το παιχνιδι θα χεις το μνμ για να συμπεριλαβανω και τον αγωνα!!

Advertisement