Caute este sem prihodim zopar postrehov aj ja.
U21 co sa zlozenia kadra nesledujem, neviem posudit, ci su tam opravnene alebo nie. Len sem hodim info, ze hrac pobera tovary z toho ze je v repre az v pripade ze sa vojde do zapasovej supisky a je jedno kolko minut v zapase odohra, dolezite je ci tam je.
Co sa tyka Ondyho, som rad ze ma zanietenie, az by som povedal ze trochu to NT skodi, ale to vieme, ze nas je malo. Na druhu stranu chapem ze mame vacsiu sancu sa ako krajina presadit v U21 a je to vhodne aj pre novsich manazerov aby sa zoznamili s treningom na vyssej ako klubovej urovni. Na druhu stranu som cakal ze ten vysledok sa uz dostavi, mame tam tusim 4x po sebe 5-2 bilanciu a nepostup. Ide o to, ze viem ze sme mali zopar manazerov co naozaj trenovalo s dobrym vybavenim. No, z 31 pokusov o postup sa to U21 podarilo 4x, naposledy niekedy v sezone 30. Takze zas nemozno povedat ze by sme isli teraz zlym smerom.
Ak by som navrhol za mna sposob riesenia, paci sa mi Ondyho OD,PA,IS koncept, neviem ci sa v tom pokracuje ci nie. Lebo tak by mali aj U21 hraci stale v podstate sancu pokracovat dalej aj v neskorsom veku a nebudu zaseknuty uz niekde v 22r. Potom odporucam sustredit sa od zaciatku na kvalitu a nie kvantitu. Tzn. naozaj len to najlepsie po drafte umiestnit do najlepsich ruk. Myslim ze niektori majitelia sa osvedcili a ukazali ze s dobrym vybevnim vedia trenovat poctivo a prinasa to ovocie, casto vsak netrenuju to uplne najlepsie co mame a tak je vlastne strata voci svetu uz na zaciatku. A bez kompromisov, proste busit do majitela nech toho hraca preda a pod.
K Ondymu, nemas este stale kandidatsku rec. To je priestor povedat nieco o svojej vizii a projekte. Je to taky nevdacny cas, kedy treba vela skautovat a komunikovat, ale najdi si chvilku. Komunita U21 je ziva, to je dobry signal, ze sa nieco robi dobre!
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching