pa pazi ovako to je onaj rad sa kolena na koleno

..ti i mirko brdjanac i psiho prvenstveno ste meni preneli znanje i iskustvo,ja sam sada od pocetka sezone pomagao kaktusu..i vidi se napredak i kod mene i kod kaktusa.tako da je to taj rad

...tacno je da ste vi bili opet bolji...ali se ta razlika sve vise smanjuje..setite se prosle sezone i ove sada...puff dosta napredka su imali plavi...sto se tice plej auta..koliko ja znam oni se sada ukrstaju u borbi za opstanak(plavi i crveni)..tako da ocekujem da ostanu i fudbaleri i detlici...big team ima ozbiljnih problema sa povredama tako da ne vidim da ce moci da dobije fudbalere(pogotovo zato sto fudbaleri nisu stalno igrali normal nego su spustali i davali gas kada im je to bilo potrebno)....
P.S.kako izgleda ti nisi ni trebao da kupujes onog centra...i ja i psiho nismo dovodili pojacanja,cak smo naprotiv prodali par vaznih igraca...jedino alkos i gusari mogu da te ugroze ai i oni jako male sanse imaju.Treba nadigrati tvoje igrace a i tu ce biti krcata arena tako da je to tezak zadatak za svakoga