קודם כל- שתי הנקודות שציינת, במיוחד החלק עם הקשר לשחקנים, מוכרים לי. יצא לי להקשר לשחקנים פה. כנראה שהצבעים בסקילים עוזרים לנו להקשר בתת מודע לשחקנים

או שזה הפרצופים החמודים.
בכל אופן, כמו שציינתי- לא אכפת לי מהתוצאות, רק מהכסף. יש לי 6 מיליון בבנק. זה יכול להיות טוב לליגה שניה, אבל אני שואף לקצת יותר(ואני לא מזלזל בליגה השניה). ייקח כמה שייקח. אני גםפ ככה לפני צבא, ועם קצת מזל אהיה עתודאי, מתאמנים זה אופטימלי עבורי. לשבת על טקטיקות- פחות.
האסה- אני מסכים איתך, יצא לי לחשב וראיתי שאני יכול להרוויח מיליון בעונה ומעלה אם אני מפטר את המאמן ולא עובר את סך המשכורות המינימאלית. אני יכול להביא 6 מתאמנים ועדיין לא לעבור את הסך המינימלי, לפחות בהתחלה. עכשיו אני רק צריך לבדוק כמה זה שווה לי- האם הרווח מהמתאמנים לחלק מספר עונות לחלק 16 שבועות בעונה גדול מהמשכורת של המאמן. אם לא, אאמן באמת 2-3, אולי עם מאמן ברמה 3 אפילו, ואמכור בסוף העונה.
תודה על כל העזרה פה, באמת תודה.
ושאלה ששאלתי בפורום העזרה- מישהו יודע מהי עוצמת האימון פה? כמה סקילים עוברים פר שבוע, פר עונה- בתנאים הכי אופטימליים? ואנ ייודע שיש את הקטע עם האלסטיות ואת ההבדל בין 7 ל 8, לעומת 17 ל 18. אני רק מקווה שההבדל מינורי ככה שאולי תוכלו לתת לי תשובה כללית

אני פשוט רוצה לחשב בערך לאן שחקנים יגיעו, בלי להסתמך על ניסיון באימון שחקנים, שאין לי ממש