Пак леко не ми се вярва ,че Баки е играл 21 мача Пик и точно срещу тебе ще удари нормал и Калиман със сигурно 2-ро място няма да събира ентусиазъм за плейофите точно срещу теб ,но все тая .В такъв случай си се прекарал сам,как ще пуснеш нормал срещу Варна, явно въобще не следиш какво се случва в лигата Варна има само нормали и Мотс-ове ,съмнява ме този сезон да е събирал изобщо повече от 7-8 ент и трябваше да погледнеш,че и на мен ми игра мотс една седмица по-рано срещу пик и го бих със 10-20т разлика
Интересно какво ли щях да правя в плейаута срещу отбор ,който играе по 2-3 мотс-а един след друг и няма играч със повече от форма 4 да не говорим ,че общите му заплати са около 100к и ще съм домакин.
Поне взе ли си поука да не говориш за класиране 5 мача преди края ?
Нямам нищо против теб просто ме издразни толкова ранното изявление за класиране.Едно е да се заканваш да ме биеш в пряк мач ,всеки си мисли ,че има по-силен отбор от другия ,то това е идеята знаеш случай със Пенко със приятелското заяждане преди мача ,друго е да смяташ и да заявяваш неща, които зависят от още 5 отбора.