BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.3 > СЕЗОН 19

СЕЗОН 19 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208637.349 in reply to 208637.348
Date: 4/29/2012 8:15:25 AM
Overall Posts Rated:
7373
Много тънко се опитваш да минеш ,след 100% прогнози. Опитваш се да ми развалиш кефа ама няма да стане.Айде сега признай тук във форума кой беше прав и кой крив!
П.С. Успех на всички в елиминацийте аз ще си пия с момчетата и ще гледаме плейофите по телевизията :)

Last edited by Coach_D at 4/29/2012 8:25:44 AM

This Post:
00
208637.351 in reply to 208637.350
Date: 4/29/2012 3:03:17 PM
Overall Posts Rated:
1313
ЛЕВСКИ СОФИЯ е отбора :):):)
честито на всички фенове на най великия отбор :):):)

From: Coach_D

This Post:
00
208637.352 in reply to 208637.350
Date: 4/29/2012 3:05:28 PM
Overall Posts Rated:
7373
Пак не си разбрал ама карай да върви арсеналчо беше със 4-5 повече ент така че това няма никакво значение и какво значи съм се опитал да се бия талантливо със пациента не играя пациент за сефте и имам няква идея как действа.Ебати опита +20 точки трудно можеш да обясниш на някой, който има настройки гледай вътре/лична неща като използване на мисмачи и различни дефанзифни и персонали задачи и реални очаквания преди да е симулиран мача.Е така нехайно викам да спомена ако не си погледнал +/- и рейтингите ,че случайно имаше имаше 4 мисмача за случайни наблюдател,и единственото което е направил по въпроса арсеналчо е че е сложил Порта вместо на ТК на Ц заради което и разликата е 20 точки ако го беше оставил като обичайно на ТК разликата щеше да е 30+.Явно кой е давал съвети тук там и нещо го човърка ?Съветите донякъде са били добре да търси изненада което и очаквах и до последно мислех да пусна вътрешна зона но се пак реших да се подсигуря със личната.Дерзайте и играйте Гледане и това е до време :)

This Post:
00
208637.353 in reply to 208637.351
Date: 4/29/2012 3:07:50 PM
Overall Posts Rated:
7373
И Аз сьм Левскар от дълги години ама няма такава пародия и то точно след като гледах Челси-Рейнджърс няма така боза всяка година от зле по-зле е това ако е дерби аз съм трамвай .

From: Coach_D

This Post:
00
208637.355 in reply to 208637.354
Date: 4/29/2012 6:35:51 PM
Overall Posts Rated:
7373
Яйде да пробваш и хоризантално за да ти стане по-ясно.

Параграф 1 Ако се намесваш някъде сам съвсем нормално и тебе да те намесват.
Параграф 2 Беше толкова зает и мислиш ,че знаеш колко ентусиазъм е имал при положение ,че има 2 ПИК-а повече в последните 2 седмици .Колко зает наистина си бил и колко наистина идея си нямаш как си реди отбора и какво купува и струва.Не ,че ми пука то ти си цъфнал и вързал та тръгнал и да съветваш.за да няма оправдания от рода ама аз такова тебе какво те интересува кой/какво реди и прочие
Параграф 3 Да бях пробвал Гледай/Лична че е най-вървежна сигурно щях да бия.Знаеш ,че може да се правят и приятелски срещи нали и да се преиграе да видиш колко далече си от истината.
Параграф 4 Арсеналчо не ми бил на нивото ,което ще рече ?Омаловажаваме момчето ми се струва с тия изказвания и му се пишеш за приятел,Или файсбук приятел ,че сега така е модерно ?
Параграф 5 Нека си тренира негова си работа всеки си има паничка и натам да гледа.
Параграф 6 На интересен ли се опитваш да се правиш с тези твой смешни недомлъвки или те е страх да казваш нещата с техните имена или към съответните "някой други наоколо" ?

Спокойна нощ ...без усмивки и ирония.

From: Gopeto

This Post:
00
208637.356 in reply to 208637.355
Date: 4/29/2012 6:40:15 PM
Overall Posts Rated:
1818
Яйде да пробваш и хоризантално за да ти стане по-ясно.

Параграф 1 Ако се намесваш някъде сам съвсем нормално и тебе да те намесват.
Параграф 2 Беше толкова зает и мислиш ,че знаеш колко ентусиазъм е имал при положение ,че има 2 ПИК-а повече в последните 2 седмици .Колко зает наистина си бил и колко наистина идея си нямаш как си реди отбора и какво купува и струва.Не ,че ми пука то ти си цъфнал и вързал та тръгнал и да съветваш.за да няма оправдания от рода ама аз такова тебе какво те интересува кой/какво реди и прочие
Параграф 3 Да бях пробвал Гледай/Лична че е най-вървежна сигурно щях да бия.Знаеш ,че може да се правят и приятелски срещи нали и да се преиграе да видиш колко далече си от истината.
Параграф 4 Арсеналчо не ми бил на нивото ,което ще рече ?Омаловажаваме момчето ми се струва с тия изказвания и му се пишеш за приятел,Или файсбук приятел ,че сега така е модерно ?
Параграф 5 Нека си тренира негова си работа всеки си има паничка и натам да гледа.
Параграф 6 На интересен ли се опитваш да се правиш с тези твой смешни недомлъвки или те е страх да казваш нещата с техните имена или към съответните "някой други наоколо" ?

Спокойна нощ ...без усмивки и ирония.

ЕВАЛА !
Между другото тва с арсеналчо се изтърка, вече цял сезон четем как имал супер трейнита. Еми добре, майна.. нека тренира, много се радвам, но нали се сещаш, че и ние тренираме и то не по-малко от него и си е доста обидно да казваш, че едва ли не само той се развива ;).

Last edited by Gopeto at 4/29/2012 6:41:57 PM

This Post:
00
208637.357 in reply to 208637.356
Date: 4/30/2012 2:20:58 AM
Overall Posts Rated:
1313
наистина бях с 7 ДУХ преди нашия мач само това да кажа и вярвах че и ти ще играеш НОРМАЛНО и ще станеше страшно завързан мач но ти се подсигури с МОТС но да питам ако те бях бил въпреки това ? какво ставаше без дух в плейаота ли ще излезеше защото мен това ме спря да наредя МОТС-а малко се подсигурих за следващия мач .

коуча не те разбрах леко за ПИКОВЕТЕ защото мога да ти кажа и сега гледах програмата от последните 6 мача имам само 1 ПИК срещу бирби и да поясня срещу вожда и баки играхме НОРМАЛ и двамата а баллерс ме МОСТ-на а аз бях НОРМАЛ и на тракия бях НОРМАЛ но няма значение пред мен завърши и те поздравявам за това :):):)

Last edited by arsenalcho_1 at 4/30/2012 2:29:14 AM

This Post:
00
208637.358 in reply to 208637.357
Date: 4/30/2012 5:05:32 AM
Overall Posts Rated:
7373
Пак леко не ми се вярва ,че Баки е играл 21 мача Пик и точно срещу тебе ще удари нормал и Калиман със сигурно 2-ро място няма да събира ентусиазъм за плейофите точно срещу теб ,но все тая .В такъв случай си се прекарал сам,как ще пуснеш нормал срещу Варна, явно въобще не следиш какво се случва в лигата Варна има само нормали и Мотс-ове ,съмнява ме този сезон да е събирал изобщо повече от 7-8 ент и трябваше да погледнеш,че и на мен ми игра мотс една седмица по-рано срещу пик и го бих със 10-20т разлика

Интересно какво ли щях да правя в плейаута срещу отбор ,който играе по 2-3 мотс-а един след друг и няма играч със повече от форма 4 да не говорим ,че общите му заплати са около 100к и ще съм домакин.

Поне взе ли си поука да не говориш за класиране 5 мача преди края ?

Нямам нищо против теб просто ме издразни толкова ранното изявление за класиране.Едно е да се заканваш да ме биеш в пряк мач ,всеки си мисли ,че има по-силен отбор от другия ,то това е идеята знаеш случай със Пенко със приятелското заяждане преди мача ,друго е да смяташ и да заявяваш неща, които зависят от още 5 отбора.

Advertisement