а какая внешка у федорца/ключникова чтобы персоналить АЗшника???
В пм в асю тобі написав, тіки питання в тому ,що Ключніков да він Лф і - 1 в ВЗ від Кармаліти, а Федорець Мф. Чому там грав Федорець, тому шо Кармаліта в поганій формі, а Кутепов травмований. Більше Лфів нема.. Був Бідненко але форма 8 і це думаю б погоди не змінило..
вот что значит вовремя использованная внешняя тактика с нужными игроками и вовремя поставленный нормал
А покажи мені тренера , який в ББ ніодного разу не програвав, при тому шо його підловлювали на настрої, на поганій формі гравців , і т.д.
арм, не в минус тебе, раз уж кармалита не в форме... но надо бы подумать, чё можна сделать в таком случае, чтобы исчо раз не нарваться...
Кармаліта не в формі, Кутепов поламаний , єдиний Лф ключніков шо лишився грав , що я ще міг зробити? Я довикликав 2 гравців, які відіграли дуже і дуже непогано, але це НЕ спасло ситуацію. А лф ше був 1 в резрві, але з такою ж формою... + шоб його закинути треба було когось зі складу вигнати.. А більша вз ніж у федорця тільки ше у Бесса ,який грав, і у Андрюховіча , який у формі 7
Last edited by GM-Armin at 1/22/2013 9:12:07 AM