BuzzerBeater Forums

BB Latvija > BB NT Latvia

BB NT Latvia (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Malij

This Post:
11
208346.347 in reply to 208346.345
Date: 9/24/2013 3:50:16 AM
Overall Posts Rated:
729729
Labi vel,ka kads nobalsoja:D
Bet ta,es ari pievienojos apsveikumiem.Izcils sava kluba menedzeris,tik ilgi but par lideri VL nebija pa spekam vel nevienam.Ceresim,ka izlases sniegumus viņš ari uzlabos!

max. WR:5 Jumtu rauj nost…
This Post:
11
208346.348 in reply to 208346.346
Date: 9/24/2013 5:52:17 AM
Overall Posts Rated:
5656
apsveicu.
Ne vien balsotajiem kauns, bet kandidatiem... Kuri nepietacas. Interese jaizrada laicigi. Citadi man te jataisa maksliga konkurence.

Lai tev veicas vecais un lai gs dievs stav klat

This Post:
00
208346.349 in reply to 208346.346
Date: 9/25/2013 1:31:11 PM
Konons
II.3
Overall Posts Rated:
4747
Apsveicu!

Es par tādām vēlēšanām uzzināju netīšām uzspiežot uz kautkādas angļu valodā rakstītas diskusiju telpas. Tur ieraudzīju -Turix- pieteikumu, un nobalsoju... Vai latviskā telpā nevarēja kādu mājienu dot, varbūt būtu vairāk vēlētāju?:)

This Post:
22
208346.350 in reply to 208346.349
Date: 9/29/2013 3:24:39 PM
Overall Posts Rated:
325325
Nu ko, sākas jaunā NT sezona, biki laikam kko jāpakomentē.

Par sastāva izmaiņām: visi labākie paliks tur kur viņiem vieta, bet dažus gan nācās izlidināt ārā, sākot ar Knutiņu un Pekšu (piedod Egolav). Pekša pēc prasmēm joprojām ir izlases cienīgs, bet tas vecums... 34 gadi, prasmes drīz sāks kristies katru nedēļu un uz sezonas beigās viņš noteikti nebūs lietojams. Par to ļoti žēl, jo principā viņš bija labākais metējs izlasē. A kas attiecas uz Knutiņu, es vnk nezinu kur lai viņu liek. It kā labs spēlētājs, bet es esmu liels uzbrukuma gaitas atbalstītājs un uzskatu, ka SF jābūt augstām piespēlēm, bet Knutiņam šī prasme izpaliek. Vēl aiz strīpas palika tādi spēlētāji kā Vilis Kantans (tas ka mēs bieži spiežam uz iekšējiem uzbrukumiem nebūt nenozīmē, ka metiena spēlētājam nav jābūt pavisam), Vilnis Plostinš (pašlaik tirgū, ja nu kādam interesē) un Edvards Bauzis (par šo kadru liela škrobe, jo spēlētājs jauns un ja kāds viņam patrenētu piespēles, spēlētājs būtu viens no labākajiem mazajiem izlasē, bet izskatās, ka tagadējais treneris netaisās viņam veltīt treniņus). Tad vēl aiz strīpas palika labākais letiņu aizsargs (OD+ID summas ziņā) Aloizs Vikseris, bet tur forma nospēlēja savu lomu.
Kāds, iespējams, man pārmetīs Edija Bardanovska iekļaušanu izlases rindās, jo alga viņam nav tā iespaidīgākā. Bet nu tas ir tas gadījums, kad alga neparāda visu. Pēc skillu summas viņš ir viens no labākajiem izlasē un viens no 3 spēlētājiem ko vispār var ielikt par SF.
Ar garo galu situācija diezgan bēdīga un tur izvēle nekāda dižā nav. Paliks visi pēdējo gadu spēlētāji - Ermiņš, Ķiploks, Ruisendaals, Dunsks. Liela cerība ir uz jaunajiem talantiem kā Augustins Pumpermikelis un Meldris Kula. Ja tiks labi trenēti, noteikti tiks iekļauti izlasē sezonas laikā.

A runājot par mūsu grupu Eiropas čempionātā, neko pagaidām nesolu, bet jācenšās cīnīties par vietu divniekā. Čehi liekās kā viennozīmīgi grupas favorīti, bet otrā vieta liekās diezgan reāla. Čempionātu sāksim ar spēli pret Zveidriem, gribētos, protams, pirmo spēli biki vieglāku, it īpaši tāpēc, ka izlases līderi Bartulis un Beteris ir pašlaik neformās, bet nekas cits neatliek kā vien cīnīties par uzvaru. Par rītdienas sastāvu un izvēlētajām taktikām - rīt ap pussešiem.

Cerēsim gan uz iespaidīgām spēlētāju formām, gan uz to, ka līderus nevajās traumas (tfu tfu tfu, tuk tuk tuk). Un lai randoma dievs ir ar mums!!

This Post:
00
208346.351 in reply to 208346.350
Date: 9/29/2013 4:38:49 PM
Overall Posts Rated:
9090
Kāds, iespējams, man pārmetīs Edija Bardanovska iekļaušanu izlases rindās, jo alga viņam nav tā iespaidīgākā.

Pārmetīs gan! :P Ne gluži algas dēļ, bet tiešām nesaprotu pāris līmeņu pasos vērtēšanu augstāk par kaudzi citām prasmēm...

This Post:
00
208346.352 in reply to 208346.351
Date: 9/29/2013 4:52:47 PM
Overall Posts Rated:
5656
Knutiņam ir mīnusi, bet šobrīd uzbrukumā viņš dotu gana daudz, ja Inbergs nebūs formā. un ņemot vērā, ka Inbergam īpašnieks nav mainījies, tad var būt problēmas. bet galvenais, lai Beteris turas formā, tad būs ok.
Katans tā arī pagājušajā sezonā īsti nepavilka izlases līmeni un solītie treniņi viņam un plostiņam neko nedeva.

Tā kā veiksmi tev.

This Post:
00
208346.353 in reply to 208346.351
Date: 9/29/2013 5:08:59 PM
Overall Posts Rated:
325325
Pārmetīs gan! :P Ne gluži algas dēļ, bet tiešām nesaprotu pāris līmeņu pasos vērtēšanu augstāk par kaudzi citām prasmēm...

nevis ''pāris'' (pāris ir 2), bet 5 līmeņus. Edijam arī atlecošās ir par 3 līmeņiem labākas. Knutiņš ir labs spēlētājs, bet tu pats viņu biki sačakarēji trenējot tik daudz 1on1 nevis tās prasmes, kas tiešām bija vajadzīgas. Vienīgais, kas Knutiņam ir daudz labāks nekā Edijam ir caurgājiens, un es domāju te jebkurš piekritīs, ka tas nav tas svarīgākais priekš SF.

Last edited by Mod-Turix at 9/29/2013 5:14:07 PM

Message deleted
This Post:
22
208346.355 in reply to 208346.353
Date: 9/30/2013 2:14:31 PM
Overall Posts Rated:
325325
njaa.. es pat nezinu ko lai te saka, skatoties visu spēli biju uz 99% pārliecināts, ka Zviedriem ir uzlikts normal. Nebiju gaidījis, ka pie vienādiem svarīgumiem spēle sanāks tik saspringta, it īpaši ņemot vērā, ka vienu brīdi pat bijām ar -17 iedzinējos (27-44)
Bet viss labs, kas labi beidzās. Galvenais, ka uzkrāts entuziasms un spēle uzvarēta.

Atzīmēšu izlases debitantu sniegumus (saukšu viņus par E3).. sākot ar Ediju, nākot uz maiņu pamanījās 24minūtēs iemest 22 punktus (9/12). Erkšķis un Ērglis arī nelika vilties, kgan daudzi man teica, ka viņus pat nav vērts iekļaut izlases rindās. Un ļoti ceru, ka Beteris 5dien uzlabos savu formu, lai nav vairs jāredz šitik nožēlojami sniegumi no viņa puses.

This Post:
22
208346.356 in reply to 208346.355
Date: 10/7/2013 3:09:50 PM
Overall Posts Rated:
325325
vēl viena spēle aizvadīta, šoreiz jau daudz vieglāk gāja. Bet tā jau vienmēr ir, ka vājākām komandām daudz vieglāk ir cīnīties tieši sezonas sākumā, kad nevienam nav entuziasma, formas visiem vienāddas, tāpēc arī pret Zviedriem sanāca tik smaga spēle. Sastāvs arī biki pamainījās. Dēļ problēmām mazajā galā, nācās izlases rindās atgriezt Pekšas kungu, bet tur jāsaka paldies viņa formai, būtu kaut vai līmeni zemāka un izlasi viņš neredzētu. Kā arī izmaiņas SF pozīcijā, pagājušās nedēļas varonis Bardanovskis šodien netika uzlaists laukumā un priekšroka tika dota Inbergam, kas izrādijās nepareizs lēmums, jo reāli Inbergs bija vienīgais, kas šodien lika vilties. Kā man spēles laikā jautāja kipucis: ''neesi domājis inbergu izraut ar kaktusu?'' Esmu domājis.. esmu...

Nākamās divas nedēļas mums būs atslodze pret vājākajām grupas komandām, varēs pavariēt ar sastāvu un taktikām, uzkrāt entuziasmu un uzlabot punktu starpību. Pēc tam tad arī sāksies īstā cīņa par vietu divniekā.

P.S. apsveicam u21 puišus ar uzvaru pret tupo brazīlijas izlasi.

This Post:
11
208346.357 in reply to 208346.1
Date: 10/14/2013 1:22:54 PM
Overall Posts Rated:
325325
Šodien iesildīšanās spēle pret grupas pastarīti - Ķipru. Pagāšnedēļ šiem bija CT, tā kā nekādu velosipēdu izgudrot negribēju, ierkājam entuziasmu, spēlējam spēcīgākās priekš mums taktikas un ceram uz lieliem plusiem.

sastāvā arī minimālas izmaiņas. Atpakaļ iekļauts pirmās spēles varonis Edijs, kā arī Ērglim tiks iedota iespēja pāris minūtes paskriet, savukārt Inbergs otrādi - šodien skatās spēli no malas. Vēl sveicam šodien debitantu - Meldri Kulu, pagājušās sezonas u21 līderi. Pagaidām vēl pārāk zaļš, lai daudz spēlētu ar lielajiem puikām, bet kāda minūtīte jau būs iedota, lai pasmaržo to gaisu. Noteikti viena no spožākajām nākotnes cerībām izlases rindās.

Advertisement