... Langova je strasan lik, meni onako bas draga "domaca beštija", da se ne uvridi ... eh kad se ja sitin njegovih pocetaka i one run and gun faze, a gle sad sve u centre i krilne centre ... cattanaccio teski .... posta je gori od Mourinha ... he he .... al mora se rec - doslo muje iz guzice u glavu, da nema kruva od napadacke igre, a bez kvalitetnog obrambenog pokrica .... svitu Tincek vam je pozitivan primjer zaiokreta u razmisljanju i prihvacanju sugestija sa strane .... jest da je proces bio spor, ali ipak nankraju uspjesan ... skor 10-0 govori vise od tisucu rijeci ....poskida je dosad sve iz moje konferencije, tako da onaj oblacic sumnje, koji san spominja prije nekog vrime, vise nema .... Langova je momcad za velike stvari ....
ma nemogu ti opisat kolko sam ja sretan na ovakvim pohvalama od jednog velikana poput tebe,stvarno puno hvala i mislim da se ove sezone puno stvari poklopilo koje se nije do sad...jedina losija tocka su moja krila,ali s vremenom cemo i to vec nadogradit ;) i zeljno iscekujem okrsaj protiv tebe,nece bit lako u to vjerujem :D:D