BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
Poland - II.4 > Sezon 26-ty - Podwójnie pechowy???
Back to the Sneak Peek
Poland - II.4
sezon 29
240
Kto wywalczy awans sezon 29
57
Kto MVP sezonu 29 ?
5
Sezon 28
611
Kto MVP sezonu 28 ??
7
kto faworytem do awansu?
8
[U21]-WAŻNE! AKTUALIZACJA BAZ ...
6
Sezon 27 START !
183
Sezon 26-ty - Podwójnie pechow...
391
25 czyli kwartalnik Milenijny
71
25 czyli kwartalnik Milenijny
1000
Kto zrobi awans ?
20
kto wygra finał sezon 24 ?
33
sezon 2+2=24 ;)
1000
Kto MVP ??
16
MJ 23 c.d.
11
MJ'S Sezon nr 23
1000
SEZON 22 vol.2
313
Spółdzielnia II.4
52
SEZON 22
1000
<
>
Favorite Folders
Sezon 26-ty - Podwójnie pechowy???
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Jax (12)
aimar (6)
kozlik4 (8)
Bizon (1)
Pimpek (3)
shikor (3)
Tomi. (2)
ogorek (1)
darkonza (4)
smuut (1)
gregolikus (1)
Sibik (1)
Kaznodzieja (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Tomi.
To:
kozlik4
This Post:
0
251961.347
in reply to
251961.346
Date: 3/24/2014 9:04:04 AM
ASPK
PLK
Overall Posts Rated:
1086
Second Team:
ASPK Gostynin
ale takie słabe RB do gry z obwodu?.
Tak źle i tak niedobrze.
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
Mark Unread
Ignore User
From:
aimar
To:
kozlik4
This Post:
0
251961.348
in reply to
251961.346
Date: 3/24/2014 9:04:28 AM
Overall Posts Rated:
1649
Można przymknąć oko na takie rzeczy , jesli jest parcie na awans:-)
Mark Unread
Ignore User
From:
Pimpek
To:
aimar
This Post:
0
251961.349
in reply to
251961.348
Date: 3/24/2014 10:52:47 AM
Overall Posts Rated:
387
parcie bylo ale porod sie nie udal :)
Mark Unread
Ignore User
From:
darkonza
To:
kozlik4
This Post:
1
251961.351
in reply to
251961.350
Date: 3/24/2014 12:08:18 PM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850
chodzę po forach i śledzę co koźlik pisze, bo moze gdzieś się zdradzi jak jutro zagra
więc przypadkiem przeczytałem jak po Jax-ie jedziecie
wielokrotny finalista mistrzostw Polski, dwukrotny zdobywca PP, a wy po nim jak po jakimś rookie
trochę jakbyście uczyli ojca dzieci robić
o ile pamiętam to Jax dawno temu się określił że będzie eksperymentował z blokami i zasięgiem rzutu i Ci zawodnicy do tego pasują, a ze w w ostatniej chwili w gorączce przed PO wymyślił sobie zaskoczyć przeciwnika inna taktyką (co sie nie udało) to chyba nie powód żeby go tak besztać
Last edited by darkonza at 3/24/2014 12:12:15 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
Pimpek
To:
darkonza
This Post:
0
251961.352
in reply to
251961.351
Date: 3/24/2014 1:27:24 PM
Overall Posts Rated:
387
ale my tylko motywujemy Jaxa bo uwazamy, ze jest dla nas za dobry i chcemy sie go pozbyc z ligi :)
Mark Unread
Ignore User
From:
darkonza
To:
Pimpek
This Post:
0
251961.353
in reply to
251961.352
Date: 3/24/2014 2:26:34 PM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850
http://www.forumbiznesowe.teambuilding.warszawa.pl/zakres_dzialan_motywacja_negatywna.php
będzie miał koszmary senne po tej motywacji
Mark Unread
Ignore User
From:
Pimpek
To:
darkonza
This Post:
2
251961.354
in reply to
251961.353
Date: 3/24/2014 2:44:23 PM
Overall Posts Rated:
387
znamy Jaxa lepiej wiec wiemy czego potrzebuje :P
Mark Unread
Ignore User
From:
Jax
This Post:
1
251961.355
in reply to
251961.346
Date: 3/24/2014 4:26:26 PM
Overall Posts Rated:
773
Widzę ze troszke forum sie rozruszało :-)))
No dobra bede pisał odpowiedzi szczegółowe ale kilka ogólnych spraw tez napiszę bez cytowania tych waszych tekstów .
@kozlik
rebsy rebsy rebsy , he he czy Ty Karol grasz w tę grę 1 sezon ?? Musisz zacząć rozróżniać NT od klubu . Troche na około pisze ale mysle ze powoli zaczynasz czaić o co mi biega . Pensje znasz takie coś ???
rozumiesz teraz dlaczego takie rebsy ??? dlatego takie zeby mniej zarabiali bo dodaj tym grajkom trochę w góre ten skil i zaczynamy iśc w pensje po 200 tysi . Klub ma jakis budzet to nie jest studnia bez dna jak NT i to trzeba jakos bilansować .Więc SS u obwodowych z rebsami i bez to tak na marginesie , dwie rózne sprawy .
Cos o blokach widziałem pisałes u obwodowych . Karol dobrego podkoszowego fajnie z blokami zrobionego cięzko znaleźć a ty chcesz zebym je miał u moich wszystkich grajków łacznie z obwodowymi którzy poza trenami ogólnymi nie byli kompletnie trenowani ??? Wybierałem i tak w miare najbardziej obwodowych pasujących do koncepcji .
Co tam jeszcze było a ha ze druzyna na szybko na awans ??? Nic nie było na szybko 3 grajków trenuje od nie wiem kiedy dokładnie nie sprawdzałem ale chyba od 4-5 sezonów . Jeden ma SS 129 drugi podchodzi pod 120 trzeci 112 . Skile chcesz ?? W nastepny czwartek mozemy zagrać spara dla przetestowania BB i kilku teorii :-)) , jezeli chcesz sprawdzić bloki ?? Nie mówie ze wygram bo raczej tak sie nie stanie i nie o to mi bedzie chodziło ale warunki moga byc w miarę obiektywne bo wszystko w porzadnej ent ten sam więc dla testów mozemy sie pobawić . Hala jedynie bedzie po czyjejs stronie . Kwestia do dogadania jacy grajkowie i ilu ich mialo by brac udzial w takim teście . Jestem otwarty na propozycje :-)) Nie wiem tez co bede miał w składzie na nastepny sezon , bo moze cos sie sprzeda .
@Tomi
Coś tam o IS-ie piszesz u tych obwodowych . Sorki ale bedzie dłuzszy wywód i bedzie sie odnosił do kilku kwestii .
Pierwsza sprawa założenie ze bede sobie pykał z obwodu zakłada że nie mogę miec wszystkiego bo obwodowy z bardzo dobrym JR plus jeszcze IS no sorki ale przeszukując TL takich ze świecą szukać . Tak jak pisałem tych grajków nie trenowałem .
Odnosisz ten IS do meczu . Tak zgadzam się że bez IS-a u obwodowych to oni sie do tego nie nadają ale musze napisać jak ten mecz z mojej strony wyglada . Po pierwsze to przeciez ja na forum nigdzie sie nie skarże ze coś nie działało ze poległem ze to ze tamto a i jeszcze h... wie co . Weź po uwagę takie kwestie jak obca hala , mój normal na jego CT , trafienie rywala idealnie z moimi taksami . Jezeli załozymy że hala i ent to jakies 2,5 - 3 poziomy enta plus zgadywanki i mamy obraz taki że mój poziom enta na poziomie 9 do rywala na poziomie 14-15 . Po mojej stronie o wiele lepszy skład ale bez trena formy gdzie najwazniejszy grajek jest w porzadnej najlepszy podkoszowy w porzadnej i ogólnie w porównaniu z poprzednim piatkiem spadek formy i DMI całej ekipy .
Nikt jakos nie pisze dlaczego taki mały wynik w LI kontra LI ?? 58 minut walki i raptem 66-64 nie dziwne ??Dla mnie absolutnie nie . 28 bloków jakos nie przekonuje dalej ?? Popatrz na procent skuteczności rywala C i porównaj do tej z sezonu . Na SF-ie podobna sprawa ( na 19 rzutów 3 trafione ) Na PG podobnie na SG Moreno calkiem sympatyczny grajek nawiasem mówiąc sam go chciałem mieć tez bez rewelacji 2-13 . Na PF Lacotte zagrał na jako takim procencie . Ogólnie Tomek gral na tragicznej skuteczności bo pod koszem bloki robiły zajebista robotę . Żaden mój grajek nie przekracza w ID 14 więc prosze nie wmawiajcie mi dalej ze to nie działa .
cd w nastepnym poscie.
Mark Unread
Ignore User
From:
Jax
This Post:
0
251961.356
in reply to
251961.355
Date: 3/24/2014 4:33:14 PM
Overall Posts Rated:
773
Dlaczego ja tak mało rzuciłem ??? Chyba znasz odpowiedź bo nie mam IS-a albo jest on na marnym poziomie i u obwodowych i u podkoszowych i tutaj przebieg tego meczu pokazuje tylko co znaczą bloki . Ten mecz to taka koszykówka błotna . On nie rzuca bo ma ja mam pod koszem blokersów , ja nie rzucam bo za mały IS .
Dlaczego dałem LI ? moze chciałem zaskoczyć ?? skąd mogłem przewidziec że Tomek tak idealnie trafi ??? Tego sie po prostu nie wie . Gdybanie ze jabys dałem RNG albo cos innego nie ma sensu to juz nic nie zmieni , jasne ze tam byłem mocniejszy rzutowo , ale równie dobrze Tomek mógl dac inaczej . Dla mnie sprawa jet prosta dałbym CT i niezaleznie co by Tomek dał i tak bym to wygrał , zadna taksa i zgadywanki by tu nie pomogły . Tak sie nie stało wynik poszedł w świat .
@darko
no jeden sensowny wpis ;-)
@ Pimpek
wiem ze mnie lubisz , wiem że znowu bedziemy sie przekomarzać na forum czy czacie , wiem ze Cie ogram w nastepnym sezonie 2 razy ;-) , wiec wybaczam te wszystkie zaczepki :)
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images