Яйде да пробваш и хоризантално за да ти стане по-ясно.
Параграф 1 Ако се намесваш някъде сам съвсем нормално и тебе да те намесват.
Параграф 2 Беше толкова зает и мислиш ,че знаеш колко ентусиазъм е имал при положение ,че има 2 ПИК-а повече в последните 2 седмици .Колко зает наистина си бил и колко наистина идея си нямаш как си реди отбора и какво купува и струва.Не ,че ми пука то ти си цъфнал и вързал та тръгнал и да съветваш.за да няма оправдания от рода ама аз такова тебе какво те интересува кой/какво реди и прочие
Параграф 3 Да бях пробвал Гледай/Лична че е най-вървежна сигурно щях да бия.Знаеш ,че може да се правят и приятелски срещи нали и да се преиграе да видиш колко далече си от истината.
Параграф 4 Арсеналчо не ми бил на нивото ,което ще рече ?Омаловажаваме момчето ми се струва с тия изказвания и му се пишеш за приятел,Или файсбук приятел ,че сега така е модерно ?
Параграф 5 Нека си тренира негова си работа всеки си има паничка и натам да гледа.
Параграф 6 На интересен ли се опитваш да се правиш с тези твой смешни недомлъвки или те е страх да казваш нещата с техните имена или към съответните "някой други наоколо" ?
Спокойна нощ ...без усмивки и ирония.