BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21

Lietuvos U-21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
321581.345 in reply to 321581.342
Date: 3/28/2025 9:31:24 AM
BC Technika
II.3
Overall Posts Rated:
2525
Second Team:
BC Šakiai
Ok, priimu tavo atsakymą, pritarsiu, kad yra teisingų minčių ir faktų.
Bet esmė yra, kad nereik jų kelt į U21 apskritai, nes potas nebus užcapinamas niekaip ir jokiais būdais.
Dar vienas dalykas, kad jūs siūlydami juos treniruot į mažinat ir tuos 5proc ir gaunasi priešprieša, kad abu rinktinių treneriai siūlo kelt tik skirtingai. Reikia nepamiršt, kad legendą į mūsų NT pakelt yra sudėtinga ir dažnai capina, tai šiuo atveju dar prastėja situacija.

Tai gal galima suderinti elementarų dalyką, kad U21 ima Superstarus ir MVP arba visišką mėšliną legendą pg-sg-sf ir malkas pf-c, nes nu jums nėra jokios prasmės kelt normalius prospectus.

Dar vienas niuansas, kai yra lunatikų, kurie placina milžiniškus bidus už naujokus legendukus ir kelia spec į u21 jūsų prašymu, liepimu ar whatever kokia naudą gauna.

Gal tiesiog galima logiškai ir be nesmn bandyt abi rinktines vienodai skatint eit link gerų rezultatų.

Ir tie 80-100proc yra ir su negyvom komandom, fermom, naujais žaidėjais ar apskritai dsrymu nesmn ir pnš, čia platesnė problema.

This Post:
00
321581.346 in reply to 321581.344
Date: 3/28/2025 9:33:39 AM
BC Technika
II.3
Overall Posts Rated:
2525
Second Team:
BC Šakiai
jautiesi, kad tu ten esi ir dbr lendi į temą?

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Wazoo

This Post:
22
321581.354 in reply to 321581.352
Date: 3/28/2025 7:38:39 PM
BC Wazoo
IV.16
Overall Posts Rated:
415415
Second Team:
BC Nikita
(https://prnt.sc/WgbH2BTyZ91a)
23 zinutes po mano paskutinio pasisakymo ? Aciu uz demesi, bet viso to neketinu skaityti Aciu, kad sutrumpinai mano mintis Gal, kam nors idomu buvo.
Sprendimas subrendo. Kaip zadejau, atejau pranesti, tai kas ir brendo Mano rinktinese last dance baigesi su sia kadencija Buvo miela ir malonu buti rinktiniu dalimi, kovoti ir dirbti uz Lietuva. Bet kas turi pradzia, turi ir pabaiga Atejo laikas atsikvepti BB visuomenei nuo manes, o ir man nuo jusu visu Sudiev ir sekmes visiems

Dekui uz darba. Manau gerai darai tiek bendruomenes labui tiek ir pacio nervu sistemai. Sveikatos. Nepabek per toli. Kaip bebutu esi buzzerio legenda.

This Post:
00
321581.355 in reply to 321581.354
Date: 3/29/2025 4:27:38 PM
KK BARSTYCIAI
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Second Team:
FBC BARSA
Sveiki. Nutariau ir aš parašyti savo nuomonę .Nes esu štabo narys.
Ką norėčiau pasakyt pirma- tai jaunių rinktinė kokiose žemumose atsidūrė? Reitingas kilo!
Bet iš sofos lygos aiškinti, kaip reikėjo ,ką daryt po sezono... nu taip SuGeBa tik - NeSugeBantys. Atsiminkit Yomayo laikus. Aš pats kėliau Valį ir ir jis užkėlė iki NT. Tai kas čia per nesusipeatimas. Atsiprašau tikiuosi rinkimai parodys teisybę.
P.S. NT šiemet nusipelnė pagyrų irgi kaip jauniai

Advertisement