Eu am antrenat forma cand am promovat din II in RBBA, 2 saptamani, in PO si da efectul e vizibil. Am avut un jucator in forma 7 care a sarit in forma 9. Cred ca antrenamentul de forma imbunatateste forma sau atenueaza tendinda unui jucator de a scadea in forma. Am o banuiala ca si formele sau subtrepte ca si ratingurile dar nu am dovezi in acest sens. Eu ma iau dupa DMI in principiu, desi la mine e problematic pentru mai creste DMI si din antrenament si ma pot pacali.
Cei mai vechi care antreneaza de sezoane bune forma ar putea sa ne lumineze.
Oricum cand nu antrenezi forma ai 4 handicapuri si 2 avantaje destul de mari.
Dezavantaje
1. Evident formele
2. Pozitia unui jucator care probabil nu e ideala
3. Minutele de forma ale jucatorului antrenat sunt greu de gestionat (la mine jucatorii antrenati au constant 80+ saptamanal, mai putin cand trantesc meciuri pentru cupa, si chiar si atunci am "accidente")
4. Esti obligat sa joci la minute de forma si trebuie sa sacrifici anumite meciuri ca sa castigi altele, deci nu esti la capacitate aproape maxima decat atunci cand te concentrezi la un meci pe saptamana.
Da, dupa mine punctul 3 si 4 desi par la fel sunt 2 handicapuri distincte.
Avantajele
1. Si iata de ce eu, tu si Carbo ajungem asa de mult pana cel putin in sferturile cupei, ne concetram mult mai bine pe un meci.Desigur sunt sezoanele ghinioniste care prinzi adversari puternici unul dupa altul, dar in rest suntem destul de prezenti.
2. Antrenezi jucatori si ori faci bani ori ai reducerea la taxa destul de mare (de exemplu eu am 130 mii, deci pot sta la -130 fara penalizare, in conditiile in care am antrenat exterior, daca antrenam interior cred ca reducerea era undeva la 200 mii)
Cred ca fara antrenament de forma tot sezonul sansele sa castigi un campionat sunt reduse, pentru ca nu vei reusit sa te pozitionezi mai bine decat adversarii tai, iar antrenamentul de forma la final nu prea te mai ajuta asa mult.
Last edited by Iwillsurvive at 10/27/2015 3:29:37 PM