BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım/NT

A Milli Takım/NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
264529.345 in reply to 264529.343
Date: 2/29/2016 3:46:18 PM
Overall Posts Rated:
102102
Erdem hocam duyarliligini anliyorum. yollanan mesajlara cevap alamamak hos degil ancak bu sebepten oyunculari kadroya almamak da bir o kadar yanlis bana gore. buradaki amac oyuncu sahibini cezalandirmak mi oluyor yani?

gozlemci arkadaslarin milli takimi gelistirmek icin gosterdikleri cabayi anliyorum ancak mesajlara cevap alinamiyorsa onu oyle kabul edip oyuncudan yararlanmaya bakilmasi lazim. ortada bir simulasyon soz konusu ve menajerden geri donus alamamanin oyun uzerinde en ufak bir etkisi olmuyor.

bahsettigimiz oyuncular 27-28 yasinda oyuncular ve alacaklari antrenmanin buyuk bolumunu tamamladilar. oyuncu yetistirme konusunda fazla yardima ihtiyaci olmayan bir menajer oyuncunun formunu yuksek tuttugu surece belli bir serbestiyi hak ediyor diye dusunuyorum. sen de cok iyi biliyorsun ki bir oyuncuyu bu seviyelere getirebilmek en az milli takimla ilgilenen arkadaslarinki kadar emek gerektiriyor. bu yuzden boyle bir konuda ne milli takimi iki iyi oyuncudan mahrum birakmanin, ne de bircok fedakarlik yapip oyunculari yetistiren arkadasin emegine haksizlik yapmanin geregi yok.

karsidaki kisi ne kadar yogun olursa olsun insan mesajlarina cevap almak ister. bu konuda diyecegim en ufak bir sey yok. ancak dedigim gibi bunun oyunculari milli takima almamakla ilgisini goremiyorum.

sherkan hocaya zamaninda oyunculari icin ben de mesaj atmistim. bana verdigi cevap da cok ayrintili degildi ancak ben antrenman konusunda tavsiyelerimi yapip kendisine birakmistim. ardindan uzun bir sure iletisim kurmamama ragmen oyunculari gordugumde benim bile kafamda kurdugumdan iyi seviyeye gelmislerdi.

This Post:
11
264529.347 in reply to 264529.345
Date: 2/29/2016 4:38:30 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
Hocam öncelikle şunu belirteyim bahsettiğimiz iki oyuncuda şuan milli takım ilk beşinde rahat rahat oynayacak oyuncular benim beklentim herkesten olayın antrenman form kısmına girmiyorum ikili konuşma da karşı tarafı insan yerine koymaktır detaylara girmek istemiyorum arkadaşa mesaj atınca ya cevap vermiyor yada verdiği cevaplar tamamiyle lakaytlık sınırlarını zorlamaktadır. Bu iki oyuncu tabii ki takıma katılacaklardır ancak şuan ki fikstür gereği ve bu olaylardan dolayı almama kararı aldım.

This Post:
33
264529.348 in reply to 264529.347
Date: 3/7/2016 12:16:54 PM
Overall Posts Rated:
1616
öncelikle herkese selamlar..
Gerek oyuna olan eski ilgimin azalmasından gerekse artık öğrenci olmamam dolayısıyla forumlara pek girmiyorum. sonuç olarak bu konuşulanları biraz geç farkettim..

> iyi oyunlar hocam zeki ve alperin antrenmanları hakkında düşüncelerini alabilir miyim zekiye ribn verecektin ama sakatlıktan sonra alamadı acaba vermiyor musun?

yoo veriyorum ama artmadı

benim lakayt olduğum mesaj olayına kaynak bu cvp olsa gerek. yorum yapmayacağım, takdir sizlerin..

kendimce Zeki ve Alper'i çok iyi yetiştirdiğimi düşünüyorum. Onların daha nasıl antreman alacağı konusunda tavsiye ve hatta baskıya ihtiyacım. Oyunun şu an tek keyif aldığım yönü oyuncu yetiştirmek.. o kısma da başkalarının (ki o milli takım koçu bile olsa) müdahalesine izin vermem.

ve bence milli takım ego tatmin etme yeri değildir. Bu saattern sonra oyuncularım en azından bu sezon milli takıma alınsın istemiyorum.

This Post:
00
264529.349 in reply to 264529.348
Date: 3/7/2016 12:38:33 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Öncelikle iyi oyunlar hocam. Düşüncelerine katılmamakla beraber sana çok kez mesaj atıldığını bir çoğuna dönmediğini dönsende tatmin edici cevaplar vermediğini ben çok iyi biliyorum. Ayrıca, evet burada ego kasan biri var onu da birazdan söylicem. Yaklaşık 10 sezon gözlemcilik yapmış daha sonra milli takımın başına geçen Türk oyuncular için elinden gelenin en iyisini yapan biri bu adam. Egolu biri bunu yapmaz. Egolu biri asıl ona ulaşmak isteyenlere cevap vermeyen kişidir bence. Umarsamaz tavırlı, dikkate olmayan kişidir bence. Bir mesaja cevap vermek senin saatlerini almaz. En fazla 1 dakika taş çatlasın 3-5 ve sana burada yardım etmeye çalışan biri var. Ayrıca kimsenin müdahalesine izin vermem derken kimin ego kastığı ortada. Uzatmıcam, evet oyuncuları güzel yetiştirmiş olabilirsin buna itirazım yok ama burada milli takımlar için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz biz. Rica ediyorum biraz saygınız olsun, iyi oyunlar.

This Post:
00
264529.350 in reply to 264529.348
Date: 3/7/2016 1:30:59 PM
Overall Posts Rated:
136136
Woooow günah.

Hocam adam iki sezondur yırtınıyor, şimdi mi yazmak aklına geldi ve üstüne böyle sert bir şekilde yazma gereği duydun...

Tatava yapmaz koyar geçer team.
Message deleted
This Post:
22
264529.352 in reply to 264529.348
Date: 3/7/2016 1:35:51 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
Öncelikle foruma mesaj atmanı beklemiyordum hocam birazcık şaşırdım. Lakayt olduğun konusunda sadece örnekte olduğu gibi ki mesajlar ile değil gerek ben gerekse ekipteki arkadaşlarımın attığı mesajlara cevap vermemenden dolayı olabilme ihtimalini azcık göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Melih hocamın belirttiği gibi uzun zamandır gözlemcilik yaptığımı u21 zamanında Zeki ve Alper'in gelişimini yakından izlemiş biri olarak bu oyunda hiçbir zaman egomu tatmin etme havam olmamıştır. Senin bu oyuna bakış açını oyuncularının kullanımı beğenen birisi olarak bu cümleyi zamanında Bora abinin de kullandığını hatırlıyorum hiç bir zaman sana karşı oyuncu antrenmanı konusunda önerim ve görüşümü belirtmediğimi bu konuda gerekli tecrübe ve geçmişe sahip olduğunu bilmekteyim. Beklentim sadece atılan mesajlara cevap vermen yukarıda attığın mesaj tamamiyle beni ve milli takımımızı fazla önemsemediğini gösteren güzel bir örnektir. Bu arada milli takıma oyuncu alma konusunda gerekli yetki benim ve benimle büyük bir özveri ile çalışan arkadaşlardadır. Bu konu hakkında yorum yapman senin gibi milli takımı düşünmeyen birisi için hiç uygun değildir.

This Post:
00
264529.353 in reply to 264529.352
Date: 3/7/2016 4:11:42 PM
Overall Posts Rated:
1616
ego tatmin etme havam olmamıştır deyip de bana kızıp (kendi deyiminle)' milli takımın ilk 5 oyuncularını kadro dışı bırakmak ne oluyor?
evet sizin yönettiğiniz milli takımı artık önemsemiyorum. Alper ve Zeki gibi adamları sg ve ok'de bir sezondan uzun süre kullanan adam milli takımı önemsemiyor evet... Güzel çıkarımlar...
kendi oyuncularımın milli takımda olması konusunda yorum yapamayacaksam saksı başı mıyım ben?
bir üstteki arkadaşa cevabım, kimse forumlara yazı yazıp cevap atmak zorunda değil. Benim hakkımda burda konuşulduğu için bana cevap hakkı doğdu o yüzden geldim, yoksa gelip te mesaj yazmak gibi niyetim yoktu zaten.

ayrıca mesele nerden benim ego'ma geldi ki?. diyelim ki ben daha egoluyum ne olacak ben milli takım hocası mıyım? benim egom kendime. Ama sizin egonuz kendinize olmuyor.

Last edited by sherkan12345 at 3/7/2016 4:18:51 PM

This Post:
00
264529.354 in reply to 264529.353
Date: 3/7/2016 4:27:07 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
Hocam bu güne kadar oyuncu yetiştirip milli takım durumu hakkında yorum yapan insan var mı ? Ben sana antrenmanlar hakkında bir kere bile yorumda bulundum mu uzun süre şg-ok oynattın ben mi dedim ? Sen bu antrenmanları verirken milli takımı mı düşündün ? Zeki ve Alper ile ilgili konuyu yine ekip ile ortak bir kararımız vardı egosu yüksek olan insan böyle bir şey yapar mı? Senin egon milli takımı zedeliyor ve ben oylama sonucu Türk milli takımı koçu olduysam senin egonu da sorgularım yorum da yaparım saygı sınırları içerisinde..

This Post:
00
264529.355 in reply to 264529.354
Date: 3/7/2016 4:37:28 PM
Overall Posts Rated:
1616
niye konu çarpıtılıyorki? ben sen bana ok-sg oynat dedin dedin mi dedim.. sen demedin mi milli takımı önemsemiyorsun diye. milli takımı önemsemeyen insanın uzun oyuncuya ok-sg de hem de 1. lig vs oynarken süre vermesi nedendir? keyif için mi?
benim egom milli takımı zedeliyormuş.. bu oyuncuları hiç yetiştirmesem benim egomun milli takımla ilgisi olmayacaktı. milli takımı zedeleyen sizin egonuzdur. önünüzde iyi yetişmiş iki oyuncu varken onları takıma almayan sizsiniz ben değil. (ha bu saatten sonra alınsınlar istemiyorum. tekrarlayayım)

Last edited by sherkan12345 at 3/7/2016 4:38:43 PM

Advertisement