Pa pratim sve sto me se tice i bio sam do te utakmice najbolji u trecim ligama i imao najbolju kos razliku, ali ne bih usao preko botifikacije jer nema botova u drugim ligama od 1 do 5 mesta, tako da je svejedno. Sada ima samo jedan tim sa boljim skorom. Da ima botova, verovatno bi se dogovorio sa Psihom da stavi drugu postavu za svaki slucaj, a onda bih ja odustao od plej ofa jer bi prosao kroz botifikaciju. A na toj tekmi jednostavno nisam imao skok bez centra, bb nije prihvatio postavu kako sam postavio i covek je imao duplo vise skokova. A inace, po buzzer manageru iako moj tim nije najbolji skakacki tim u ligi, ipak dopustam naimanje skokova protivnicima u ligi. I onda mi Po skoci oko 60 puta, tako nesto :) Tako da, ja sam hteo dobiti, ali eto...vidite da moze da se desi iznenadjenje :) P.s.sad ce se desiti i protiv Albo-a, jer bolje tebe pobediti nego njega i sacuvati formu za nastavak, a i onako sam davno obezbedio domaci teren u eventualnom finalu :) P.s.protiv tebe iznosim punu artiljeriju :D
Last edited by Lale at 2/16/2013 5:59:56 AM