BuzzerBeater Forums

BB Israel > שאלות תשובות

שאלות תשובות (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
227596.344 in reply to 227596.341
Date: 2/7/2013 12:37:28 AM
Overall Posts Rated:
492492
תחליט מה שבא לך, אבל בסוף אתה תראה שזה בעיה קשה מאוד לאמן 6 שחקנים בבת אחת. בגלל עוד סיבות חוץ מעניין הקצב - וכולן כבר צוינו פה. אין שום סיכוי שתוך שנתיים שלוש אתה מאמן 6 שחקנים בצורה יעילה, אין סיכוי.

תנסה, תספר אחר כך איך היה

This Post:
00
227596.345 in reply to 227596.344
Date: 2/7/2013 1:42:23 AM
Overall Posts Rated:
9999
עוד נקודה למחשבה
אם תקח ששה שחקנים ותתן להם את אותו האימון
הם יתפתחו לך אותו הדבר
כלומר. בכל מקרה לא ניתן לאמן שלושה רכזים
ושלושה קלעים. רק כמות מאותו הסוג
אלא אם כן תתחיל עם שחקנים עם נתונים מאוד שונים
אבל בכל מקרה לא תהיה לך התפתחות לרכז/קלע

This Post:
00
227596.346 in reply to 227596.345
Date: 2/7/2013 6:05:24 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
רכז צריך להיות גם קלע. ורוב השוטינגים שמסתובבים בשוק היום מגינים חיצונית נהדר, וגם מוסרים טוב, ממש כמו רכזים. אני יודע שהם יהיו מאוד דומים, אבל כדי לאמן פי 2 זה שווה את זה. מקסימום שהקונה ישתמש בשוטינג כרכז. הרי אמרת שחקנמיפ מאוד מיוחדים, לא? אני לא כזה מנוסה לדעת מה יכול להיות מאוד מיוחד בגארדים האלה, אנ ייכול להניח, אבל לא אוכל לעשות זאת איתם באימון כזה. אני אהיה מוגבל באימון, בגלל זה אני שואל האם זה שווה?

העונה אימנתי 6 שחקנים, נפטרתי מכולם תוך כדי העונה כשאני מרוויח על כל אחד כמהמ אות אלפים, ע םמינימו םאימון.
במקהר הכי גרוע שהיה לי הם שחקן אחד הפסיד 5 או 6 דקות מהאימון. הם יפסידו אימונים בגלל פציעות- וזה כבר לא קשור לכמה מתאמנים יש לי כי זה פשוט קורה, או בגלל הרחקות, וזה לא קור ההרבה והנזק לא כזה גדול. במיוחד אם יש דבר כזה לשחק על רגוע, ואני חושב שיש.

הנזק מבחינת אחוז האימון שהם יקבלו, לדעתי, יהיה מאוד נמוך. אני שואל אתכם האם זה כדאי, כלכלית, רווחית, או עדיף לאמן 3 שחקנים כמו שצריך, כשגם שם הם קצת ידפקו באימון כי חלק מהאימונים דורש רק עמדה כפולה, וזה מעצבן.

בנוסף, אני שואל גם בפורום העזרה- היה דבר כזה פעם שאימון לחץ היה כדאי יותר בגיל כמה שיותר מוקדם כי היה איזה מין בונוס מיוחד להגנה חיצונית? או שפשוט מקובל יותר שלרכזים יהיה הגנה חיצונית גבוהה בגיל צעיר ולכן בדרך כלל אימנו אותם על זה בגיל צעיר?

תודה לעונים, מצטער על כל החפירה

This Post:
00
227596.347 in reply to 227596.346
Date: 2/7/2013 7:01:12 AM
Overall Posts Rated:
173173
אימון לחץ שעובד יותר מהר בגיל צעיר הוא נטו מיתוס שהמצאת מהבנה לא נכונה של מה שאנשים פה בפורום רשמו.

פשוט לחץ זה אימון שבכללי נחשב לאחד האיטיים במשחק וגם אחד החשובים ועל מנת להקל ממליצים לפעמים לאמן שחקנים צעירים לחץ כדי שיעלו בזה מהר, אבל גם כל תכונה אחרת שתאמן בגיל הזה תעלה מהר וגם יש הרבה אנשים שמשיקולים כאלה ואחרים לא מאמנים לחץ בגיל 18 וגם זה בסדר, כל אחד ומה שחשוב לו.

בקשר לאימון 6 שחקנים- דעתי האישית היא שזה יכול להיות מאוד רווחי וכדאי, אפילו שמעתי שקפטה שהיה אחד הכוכבים הגדולים של הצעירה לפני מספר עונות אומן במשך זמן לא קצר באימון ל2 עמדות ובכל זאת הגיע לרמה מדהימה ככה שיש מצב שזה יותר יעיל ממה שאנחנו חושבים (לא בטוח, אולי היה כאן מיקרה של מזל חד פעמי אבל זה שווה בדיקה).י
לפי דעתי ישנן 2 סיבות עיקריות שבגללן הרבה אנשים (בניהם אני) סולדים מאימון שכזה והן-

א. אימון של 6 שחקנים מאוד מגביל אותך מבחינה תחרותית ולא מאפשר לך להרכיב קבוצה אשר מסוגלת להתחרות ברמה גבוהה, אתה תקוע עם 2 עמדות שיש בהן שחקנים שמשחקים כל אחד 48 דקות ולא מתחלפים כל המשחק, ובנוסף אתה גם לא יכול להרשות לעצמך שיהיו לך הרבה מחליפים לשאר העמדות כי המנוע נוטה להשתמש במחליפים לעמדות שלא הצבת אותם בהן כאשר ישנם מספר שחקנים אשר אין להם מחליפים, כל זה בנוסף למחסור הברור שאתה משחק עם 2 גארדים מאוד צעירים ובעלי סקילים נמוכים.

ב. אחת הסיבות העיקריות שאנשים בוחרים לאמן שחקנים היא לא דווקא רציונלית נטו לטובת הקבוצה, אלא יותר ממקום של רגש ורצון להתחבר ולאהוב את השחקנים שלך (הרבה יותר קל לאהוב שחקן שבנית בעצמך מאשר אחד שקנית בכסף), וכשאתה מאמן 6 שחקנים ובעצם הופך את הקבוצה שלך לסוג של בית חרושת לשחקנים אתה מאבד את התחושה הזאתי.

למרות שני הסעיפים הללו אני מאמין שבטווח הארוך אימון 6 שחקנים יכול להיות מאוד יעיל (למרות שלי אישית אין ניסיון עם הדבר הזה כך שאני יכול רק להעריך) ורווחי, ואני מאחל לך המון בהצלחה בכל סוג אימון שתבחר.

Message deleted
This Post:
00
227596.349 in reply to 227596.347
Date: 2/7/2013 7:42:33 AM
Overall Posts Rated:
492492
אימון לחץ שעובד יותר מהר בגיל צעיר הוא נטו מיתוס שהמצאת מהבנה לא נכונה של מה שאנשים פה בפורום רשמו.

פשוט לחץ זה אימון שבכללי נחשב לאחד האיטיים במשחק וגם אחד החשובים ועל מנת להקל ממליצים לפעמים לאמן שחקנים צעירים לחץ כדי שיעלו בזה מהר, אבל גם כל תכונה אחרת שתאמן בגיל הזה תעלה מהר וגם יש הרבה אנשים שמשיקולים כאלה ואחרים לא מאמנים לחץ בגיל 18 וגם זה בסדר, כל אחד ומה שחשוב לו.

בעניין הזה כל מילה נוספת מיותרת - מדויק לחלוטין

אני מניח שאם אתה מעוניין בפרמטר של הריווחיות אז כן,
לבנות שחקנים שלמים זה לא יילך - אבל לעונה שתיים ולמכור בגיל 19-21 שחקנים חצי מוכנים - זה יכול להשתלם

אבל אני עם יותם (מי היה מאמין.....:) ), נשמע ממש לט כיף... אתה פשוט לא תשחק את המשחק במשך הרבה עונות בשביל כמה מאות אלפים פעם בעונה-שתיים. בכלל אני הבנתי ממזמן הרוב הכסף מגיע (לפחות יותר בקלות) מניהול כלכלי נכון של הקבוצה וחיסכון שבועי קבוע - מגיעים ככה לסכומים הרבה יותר גבוהים בפרקי זמן הרבה יותר קצרים - בוא נאמר שבשתי עונות פיננסיות מחושבות (תוך שאתה גם מאמן 3 שחקנים לתהליה) אתה מרוויח הרבה יותר מאשר ב2 עונות של אימון 6 צעירים בינוניים ומכירתם - הרבה יותר

Last edited by Shadamher at 2/7/2013 7:44:19 AM

This Post:
00
227596.350 in reply to 227596.349
Date: 2/7/2013 8:31:21 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
קודם כל- שתי הנקודות שציינת, במיוחד החלק עם הקשר לשחקנים, מוכרים לי. יצא לי להקשר לשחקנים פה. כנראה שהצבעים בסקילים עוזרים לנו להקשר בתת מודע לשחקנים
או שזה הפרצופים החמודים.

בכל אופן, כמו שציינתי- לא אכפת לי מהתוצאות, רק מהכסף. יש לי 6 מיליון בבנק. זה יכול להיות טוב לליגה שניה, אבל אני שואף לקצת יותר(ואני לא מזלזל בליגה השניה). ייקח כמה שייקח. אני גםפ ככה לפני צבא, ועם קצת מזל אהיה עתודאי, מתאמנים זה אופטימלי עבורי. לשבת על טקטיקות- פחות.

האסה- אני מסכים איתך, יצא לי לחשב וראיתי שאני יכול להרוויח מיליון בעונה ומעלה אם אני מפטר את המאמן ולא עובר את סך המשכורות המינימאלית. אני יכול להביא 6 מתאמנים ועדיין לא לעבור את הסך המינימלי, לפחות בהתחלה. עכשיו אני רק צריך לבדוק כמה זה שווה לי- האם הרווח מהמתאמנים לחלק מספר עונות לחלק 16 שבועות בעונה גדול מהמשכורת של המאמן. אם לא, אאמן באמת 2-3, אולי עם מאמן ברמה 3 אפילו, ואמכור בסוף העונה.

תודה על כל העזרה פה, באמת תודה.

ושאלה ששאלתי בפורום העזרה- מישהו יודע מהי עוצמת האימון פה? כמה סקילים עוברים פר שבוע, פר עונה- בתנאים הכי אופטימליים? ואנ ייודע שיש את הקטע עם האלסטיות ואת ההבדל בין 7 ל 8, לעומת 17 ל 18. אני רק מקווה שההבדל מינורי ככה שאולי תוכלו לתת לי תשובה כללית
אני פשוט רוצה לחשב בערך לאן שחקנים יגיעו, בלי להסתמך על ניסיון באימון שחקנים, שאין לי ממש

This Post:
00
227596.351 in reply to 227596.350
Date: 2/7/2013 8:54:03 AM
Overall Posts Rated:
492492
יש שתי תכונות אקסל שמראות לך בדיוק כמה אימון מקבל כל שקחן בהתאם לתכונות שלו, הגיל שלו, הגובה שלו ורמת המאמן.

אני ממליץ על הראשונה:

http://www.sourceforge.net/projects/coachparrot

https://docs.google.com/file/d/0ByNXe6cWgZCeMVVQY3VtSk9pMV...

Last edited by Shadamher at 2/7/2013 8:56:03 AM

This Post:
00
227596.352 in reply to 227596.351
Date: 2/10/2013 7:06:33 AM
Overall Posts Rated:
1515
יש לי שאלה:כל שבוע אפשר לבצע רק אימון אחד או שאפשר יותר?

This Post:
00
227596.353 in reply to 227596.352
Date: 2/10/2013 7:42:41 AM
Overall Posts Rated:
343343
האימון מתרחש פעם בשבוע ביום שישי בין 11:40 לבין 12:00 בבוקר לא משנה כמה פעמים אתה משנה את האימון במהל השבוע מה שמשנה בסדוף זה מה שרשום לך בזמן האימון

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
227596.354 in reply to 227596.353
Date: 2/11/2013 12:39:35 AM
Overall Posts Rated:
1515
אם אני לא נמצא בין 11:40 ל12:00 ביום שישי אז האימון לא מתבצע או שהוא תבצע על האימון האחרון שעידכנתי

Advertisement