Όπως ξαναέγραψα φέτος στόχος είναι η 5 θέση, η προπόνηση(να φτιαξω ένα καλό SF) και να μαζέψω λεφτά που είναι ένα θέμα για αυτο θα κυνηγάω το κύπελο όσο πάει και ήθελα τον ενθουσιασμό(γι΄αυτό η χαλαρή). Εξάλο σε θέλουμε στη κατηγορία και δε είναι η θέση σοτ στα playout, άντε και καλή συνέχεια να έχουμε ......και συγνώμη για τον τραυματισμό
χαχαχαχαχαχαχα
είναι άδικο όμως για άλλα παιδιά.
βασικά έχεις ηθικό τούμπανο,την Τρίτη παίζεις εντός εύκολο ματς,την Πέμπτη επίσης εύκολο στο κύπελλο,οπότε αν έπαιζες κανονική δεν θα είχες απώλεια ηθικού.και ήταν κα ιτηλεοπτικό το ματσάκι.ακόμα κι αν πίστευες δλδ ότι θα κέρδιζες με χαλαρή,δεν υπήρχε λόγος.
σχετικά με τις προπονήσεις πράττεις σοφά.είναι λίγο χρονοβόρο βέβαια,αλλά αξίζει τον κόπο.ειδικά αν το διασκεδάζεις.εγώ πχ από του χρόνου που θα μπορώ να βάζω τον Σιδηρό στο 3,θα έχω πολύ λιγότερα διλλήματα,αφού θα μπορεί να μαρκάρει και κοντούς και ψηλούς.μεγάλο ατού αυτό που αυξάνεται βέβαια από το γεγονός ότι έχει σκορ και για μέσα και για έξω.
ο τραυματισμός ήταν προσωρινός,οπότε ειδικά από τη στιγμή που κέρδισα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.τελικά σε καλό μου βγήκε όσον αφορά τις καταστάσεις της άλλης εβδομάδας.