Dehogy veszem veszekedésnek, más a véleményed és kész.
-fazekas legjobb magyar kapus, + legtöbb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik sztem ez megkérdőjelezhetetlen.
Nem kérdőjelezem meg a tudását és a tapasztalatát. Ennek ellenére tegnap 10 perc után le kellett volna hozni. Nem minden a kapus hibája természetesen, ha nincs védelem előtte, akkor csodát nem tehet. De tegnap nem védett jól, és erre van a pad.
-Mocsai sztem nagyon is jól játszott 7gólpassz 5gólja mellé...Illyés 60percen nem tud extrát nyujtani... ez tény de nagyon kevesen tudnak a világon.. támadás + védekezés egyben... Veszprémben Csárli ott van helyette negyed óra után itt nincs igazi cseréje...
Én a kiegyensúlyozottságot hiányolom. Hangsúlyozom, nem csak a tegnapiak alapján, nekem ez folyamatosan hiányzik. Nem ez az első eset, hogy az elején megy néhány Mocsai-Ilyés parádé, aztán semmi. Tegnap is így volt szerintem. Olyan játékos, aki fejben igazán jó, átlendül a hasonlón. Egyiküket sem tartom különösebben "összeszedett" játékosnak, túl sok a hiba a fontos pillanatokban / időszakokban, de persze ez saját vélemény.
-Cseresor? lettek volna fent a sérültek?
Mocsai + Ilyés nem voltak sérültek, és azt nem vitatom el, hogy az elején jól játszottak. Putics tudását sem vitatom el, ettől függetlenül azt mondom, hogy semmi keresnivalója nem lett volna a pályán az utolsó percekben. Korábban igen, amikor a többiek rosszabbul teljesítettek, és feljöttek az oroszok, de akkor valamiért nem volt fenn...
-Zubai sztem jó beállós - és kapott tegnap is szép labdákat .. nem értem miért lennénk tök utolsók benne...
Természetesen megint saját vélemény, Zubai elmegy egy magyar klubcsapatban, nemzetközi szinten szerintem kevés. Timuzsin pedig egyenesen borzalmas.