Друзі, цікавить одне питання. Усі дорослі люди, які грають в цю гру вже не перший рік, дехто вже доходить до 10 років. Я не думаю, що хтось з Вас забув чи може не знає як тренувати молодняк. Проблема заключається в тому, що гравець U21 тренується всього 3 або 4 сезони. За цей час в тренера стоїть задача прокачати йому основні скіли, по можливості (кращий тренер. трернер молоді і дод. будівлі) додаткові. 70% тренерів просто ігнорять повідомлення, решта 20% качають на свій розсуд, інші дійсно прислухаються. Але якщо особисто я бачу що гравець тренується добре, то не буду постійно виписувати тренеру, що все ок. Нагалошую, ми всі дорослі люди (майже всі). Настпуне, якщо Ви тренер і маєте потеційного гравця збірною, то не полінуйтесь написати тренеру збірної про свого гравця, так бувають моменти коли "провтикуєш" когось переглянути. На рахунок Dmytro Kuklenko, так він тренується кривувато, але мені дивно бачити це, бо команда грає в цю гру з 11 сезону, і якщо тренер його так тренує, значить щось він знає.
Одне я точно усвідомив, що кожному тренеру потрібен помічник, так як роботи в молодіжній команді на багато більше.