Lopta vise nije u nasim rukama
(72553)Madjari su vise zeleli pobedu. Mi smo rizikovali i prepustili zilavim Madjarima da odlucuju o svojoj i nasoj sudbini. Imali smo mnogo jace rejtinge i za napad i za odbranu i tok napada ali skok i zalaganje su presudili. Mogli smo i mi da upregnemo zalaganje, a i onda pitanje sta bi se desilo. Nisam video poentu samog pukog plasmana u drugu fazu i da budemo malo jaci od kisele vode tamo. Necu vise da budem dosadan i kukam na engine sem sto cu napisati jos da i pored veceg zalaganja, mi nikada ranije ne bismo primili 107 poena od ovakve Madjarske, uz duzno postovanje protivnika.
Sve je jasno, sve oci su uprte u samo dva meca, Madjarska - Estonija i Srbija - Norveska. Mi zaista nemamo sanse da kiksnemo protiv istrosene Norveske (iako me vise nista me bi cudilo), a nadamo se pobedi Estonije, bilo kojom razlikom. Ne znam kakva ce zalaganja biti na toj utakmici, za ocekivati je da Madjari "opice" ct, a za Estoniju nisam siguran jer u poslednje vreme reprezentacije cuvaju entuzijazam i za prijateljske, zbog ranga ili cega vec.
Da li cemo biti ponovo miljenici srece, kao na proslom EP ili se ponovo vracamo tamo gde nam je, u ovom trenutku, mozda i mesto, u prosecnosti, saznacemo nakon meceva ciji je pocetak od 16:30h.