BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.342 in reply to 264933.341
Date: 10/27/2015 2:15:19 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Imi pare rau sa te dezamagesc dar tot in deplasare joci, doar ai terminat pe 4. Conteaza mult o clasare cat mai buna pentru a putea castiga campionatul, astfel ca o echipa care trece de un loc superior sa nu fie doar o intamplare. Daca nu ma crezi poti sa verifici in sezonul tau 29, cand ai castigat de pe 4 conferinta ta.

This Post:
11
264933.344 in reply to 264933.343
Date: 10/27/2015 2:30:04 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Mie mi-a ajuns cupa sezonul acesta, si m-as fi multumit si o semifinala de cupa sau o finala, avand in vedere ca am antrenat la maxim, si avand un loc care sa-mi permita sa trantesc meciuri pentru a indeplini acest obiectiv, plus ca lupta nu a mai fost atat de acerba ca in sezonul trecut, cand totul s-a jucat in ultimul meci.
Deci un total fiasco pentru Jibou in acest sezon. E drept ca a avut si accidentarea, totusi se pare e ocolit de campionat. Nu ajunge nici macar in finala. Sezonul urmator poate nu va mai fi asa ghinionist si va lupta pe 2 fronturi.

This Post:
00
264933.345 in reply to 264933.344
Date: 10/27/2015 2:41:27 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Vad ca Ares a trecut cu bine peste acele accidentari si are sanse reale la titlu.

Bine, pt mine e o mare supriza si pentru ca nu sunt obisnuit sa poti reface asa repede formele.
Eu n-am antrenat niciodata forma.

From: CMN90

This Post:
22
264933.346 in reply to 264933.343
Date: 10/27/2015 2:48:10 PM
Overall Posts Rated:
1919
Mai sa fie....Jibou poate sa piarda acasa !Imi pare rau ca no sa pot sa-mi iau revansa pentru me ciul pierdut acasa Dar asta e ,motorul jocului e imprevizibil. Dupa cum am spus intr-un"interviu "acordat lui Jokeru acum cateva sezoane cu ocazia ratarii sansei de a promova in RBBA, obiecctivul meu este de a castiga campionatul. In cazul in care acest lucru se va intampla in acest sezon,consider ca nu o sa mai am vreo motivatie legata de liga,deci o sa ma implica in dezvoltarea echipei nationale fie u 21st fie nationala mare .
consider ca nationala este mai importanta decat echipa proprie si ar trebui sa sprijinim mai mult eforturile celor care se implica deja.
In incheiere o sa felicit echipele calificate mai departe si o sa le urez bafta.O sa aiba nevoie 😊 😊😊😊! !

From: CMN90

This Post:
00
264933.347 in reply to 264933.343
Date: 10/27/2015 2:48:18 PM
Overall Posts Rated:
1919
Mai sa fie....Jibou poate sa piarda acasa !Imi pare rau ca no sa pot sa-mi iau revansa pentru me ciul pierdut acasa Dar asta e ,motorul jocului e imprevizibil. Dupa cum am spus intr-un"interviu "acordat lui Jokeru acum cateva sezoane cu ocazia ratarii sansei de a promova in RBBA, obiecctivul meu este de a castiga campionatul. In cazul in care acest lucru se va intampla in acest sezon,consider ca nu o sa mai am vreo motivatie legata de liga,deci o sa ma implica in dezvoltarea echipei nationale fie u 21st fie nationala mare .
consider ca nationala este mai importanta decat echipa proprie si ar trebui sa sprijinim mai mult eforturile celor care se implica deja.
In incheiere o sa felicit echipele calificate mai departe si o sa le urez bafta.O sa aiba nevoie 😊 😊😊😊! !

This Post:
11
264933.348 in reply to 264933.345
Date: 10/27/2015 3:10:06 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Eu am antrenat forma cand am promovat din II in RBBA, 2 saptamani, in PO si da efectul e vizibil. Am avut un jucator in forma 7 care a sarit in forma 9. Cred ca antrenamentul de forma imbunatateste forma sau atenueaza tendinda unui jucator de a scadea in forma. Am o banuiala ca si formele sau subtrepte ca si ratingurile dar nu am dovezi in acest sens. Eu ma iau dupa DMI in principiu, desi la mine e problematic pentru mai creste DMI si din antrenament si ma pot pacali.
Cei mai vechi care antreneaza de sezoane bune forma ar putea sa ne lumineze.
Oricum cand nu antrenezi forma ai 4 handicapuri si 2 avantaje destul de mari.

Dezavantaje

1. Evident formele
2. Pozitia unui jucator care probabil nu e ideala
3. Minutele de forma ale jucatorului antrenat sunt greu de gestionat (la mine jucatorii antrenati au constant 80+ saptamanal, mai putin cand trantesc meciuri pentru cupa, si chiar si atunci am "accidente")
4. Esti obligat sa joci la minute de forma si trebuie sa sacrifici anumite meciuri ca sa castigi altele, deci nu esti la capacitate aproape maxima decat atunci cand te concentrezi la un meci pe saptamana.

Da, dupa mine punctul 3 si 4 desi par la fel sunt 2 handicapuri distincte.

Avantajele

1. Si iata de ce eu, tu si Carbo ajungem asa de mult pana cel putin in sferturile cupei, ne concetram mult mai bine pe un meci.Desigur sunt sezoanele ghinioniste care prinzi adversari puternici unul dupa altul, dar in rest suntem destul de prezenti.
2. Antrenezi jucatori si ori faci bani ori ai reducerea la taxa destul de mare (de exemplu eu am 130 mii, deci pot sta la -130 fara penalizare, in conditiile in care am antrenat exterior, daca antrenam interior cred ca reducerea era undeva la 200 mii)

Cred ca fara antrenament de forma tot sezonul sansele sa castigi un campionat sunt reduse, pentru ca nu vei reusit sa te pozitionezi mai bine decat adversarii tai, iar antrenamentul de forma la final nu prea te mai ajuta asa mult.

Last edited by Iwillsurvive at 10/27/2015 3:29:37 PM

This Post:
00
264933.349 in reply to 264933.347
Date: 10/27/2015 3:43:39 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Cred ca a vrut sa demonstreze ca nu are numai tactica de interior, dar in acest moment cred ca a obtinut un contraefect, daca Jibou nu joaca inside poti castiga. Eu am spus ca nu a incercat suficiente tactici de-a lungul campionatului, dar tocmai in PO sa te apuci sa testezi? Stiu ca l-a batut pe Reghin de doua ori jucand normal, dar in nici unul din meciuri Reghin nu a jucat la potential maxim, deci trebuia valorificat cel mai bun atac, care ti-a adus si primul loc in campionat, asa cum am procedat si eu in cupa:P.

Last edited by Iwillsurvive at 10/27/2015 3:44:59 PM

Advertisement