RAGE. Biju pabrīdinājis šonedēļ izlases spēlētāju menedžerus par formām(tos par kuriem man bija nedaudz uztraukums),visi saprotoši,paklausīja,un izdarīja,kā es paprasīju!(gandrīz) Tgd nāk pati jautrākā daļa:
Toms Zvirgzdinš - 71min - forma no labi uz labi
Ilgmars Gobzemis - 59min - forma no iespaidīgi uz teicami
Tomass Ratkevics(diskutējami,bet nedomāju,ka tik DAUDZ tika nospēlēts) - 79min - forma no iespaidīgi uz teicami
Otomars Aizpurs - 68min - forma no iespaidīgi uz teicami
Vai kāds gudrāks prāts var mani apgaismot par formām. Es cik te esmu bijis(ap 15 sezonas) , nekad vēl nebiju sastapis tādus random kritienus,kā šosezon,un pagājušsezon...
Es nebūtu tā uzcepies,ja tas notiktu ar kādu maiņas,vai rezerves spēlētāju,BET,pirmie trīs ir visu sezonu bijuši stabili pamata spēlētāji,un tādu cūceni(ja tā to var nosaukt) no bb es neēsmu gaidījis...
Domāju vienu interesantu lietu izmantot pret Izraēlu(uzvaras gadījumā pret čehiem),bet izskatās(un apskatoties uz čehu formām),un es tā apdomāju,to lietiņu izmantot pret čehiem!!! Tāpat,ja kādam ir kādi priekšlikumi par pirmdienas spēli,vai kas sakāms,ieteicams man,tad gaidīšu jūsu vēstules,vai arī ierakstus šeit!;)
PAR LIELU LATVIJU!!! PAR JAUNU LATVIJU!!!
Lakeris