Nu ko, sākas jaunā NT sezona, biki laikam kko jāpakomentē.
Par sastāva izmaiņām: visi labākie paliks tur kur viņiem vieta, bet dažus gan nācās izlidināt ārā, sākot ar Knutiņu un Pekšu (piedod Egolav). Pekša pēc prasmēm joprojām ir izlases cienīgs, bet tas vecums... 34 gadi, prasmes drīz sāks kristies katru nedēļu un uz sezonas beigās viņš noteikti nebūs lietojams. Par to ļoti žēl, jo principā viņš bija labākais metējs izlasē. A kas attiecas uz Knutiņu, es vnk nezinu kur lai viņu liek. It kā labs spēlētājs, bet es esmu liels uzbrukuma gaitas atbalstītājs un uzskatu, ka SF jābūt augstām piespēlēm, bet Knutiņam šī prasme izpaliek. Vēl aiz strīpas palika tādi spēlētāji kā Vilis Kantans (tas ka mēs bieži spiežam uz iekšējiem uzbrukumiem nebūt nenozīmē, ka metiena spēlētājam nav jābūt pavisam), Vilnis Plostinš (pašlaik tirgū, ja nu kādam interesē) un Edvards Bauzis (par šo kadru liela škrobe, jo spēlētājs jauns un ja kāds viņam patrenētu piespēles, spēlētājs būtu viens no labākajiem mazajiem izlasē, bet izskatās, ka tagadējais treneris netaisās viņam veltīt treniņus). Tad vēl aiz strīpas palika labākais letiņu aizsargs (OD+ID summas ziņā) Aloizs Vikseris, bet tur forma nospēlēja savu lomu.
Kāds, iespējams, man pārmetīs Edija Bardanovska iekļaušanu izlases rindās, jo alga viņam nav tā iespaidīgākā. Bet nu tas ir tas gadījums, kad alga neparāda visu. Pēc skillu summas viņš ir viens no labākajiem izlasē un viens no 3 spēlētājiem ko vispār var ielikt par SF.
Ar garo galu situācija diezgan bēdīga un tur izvēle nekāda dižā nav. Paliks visi pēdējo gadu spēlētāji - Ermiņš, Ķiploks, Ruisendaals, Dunsks. Liela cerība ir uz jaunajiem talantiem kā Augustins Pumpermikelis un Meldris Kula. Ja tiks labi trenēti, noteikti tiks iekļauti izlasē sezonas laikā.
A runājot par mūsu grupu Eiropas čempionātā, neko pagaidām nesolu, bet jācenšās cīnīties par vietu divniekā. Čehi liekās kā viennozīmīgi grupas favorīti, bet otrā vieta liekās diezgan reāla. Čempionātu sāksim ar spēli pret Zveidriem, gribētos, protams, pirmo spēli biki vieglāku, it īpaši tāpēc, ka izlases līderi Bartulis un Beteris ir pašlaik neformās, bet nekas cits neatliek kā vien cīnīties par uzvaru. Par rītdienas sastāvu un izvēlētajām taktikām - rīt ap pussešiem.
Cerēsim gan uz iespaidīgām spēlētāju formām, gan uz to, ka līderus nevajās traumas (tfu tfu tfu, tuk tuk tuk). Un lai randoma dievs ir ar mums!!