Μετά και τη χθεσινή αγωνιστική (που ηταν πιο συναρπαστικη απο αλλες γιατι εγιναν τουλαχιστον 3 ντερμπυ αποσο μπορουσα να δω) επιστρεφουμε στους "εμφυλιους" οπως ειπε και ο Νικος! Η αληθεια ειναι οτι περιμενα καπως να εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα σχετικα με τα πλεηοφφ τουλαχιστον αλλα αντιθετα εχουν μπερδευτει παραπανω. Συρος και Μαγοι εχουν δειξει οτι ειναι ΟΜΑΔΑΡΕΣ και ολα ειναι ανοιχτα.Ο Ολυμπιακος Ζωγραφου πολύ δύσκολα θα χασει το απολυτο πλεονεκτημα στα πλεηοφφ.Εγω με τον Βαλαντη εχουμε μικρο προβαδισμα για εισοδο στα πλεηοφφ λογω της μιας νικης παραπανω αλλα και του αβανταζ απο τους ποντους.Ο Γιουχτας καταριεται την τυχη του που επεσε εδω.Αλλου δε θα κινδυνευε με πλεηαουτ. Τέλος, ερωτηματικο υπαρχει και για τον Μπιλαρη με τα Βοτσαλακια.Θα τον προσπερασουν και θα παιξουν πλεηαουτ ή οχι?? Ιδου η απορια...αγνωσται οι βουλαι του Βασιλη!
Απτην αλλη πλευρα ερωτηματικο παραμενει ο μαρτιου ο οποιος δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι θα κατεβει ετσι στα πλεηοφφ. αν πωληθει το υπεροπλο Γαλανης θα αλλαξει τελειως η ομαδα.Ο Πιγκουινος θα μπορουσε να εχει τουλαχιστον μια νικη παραπανω αλλα νομιζω οτι σταθηκε ψιλοατυχος στο προγραμμα γιατι ειχε εντος εδρας τις πιο ευκολες ομαδες και εκτος εδρας δεν εκανε οσες νικες περιμενε.Ο υπομονετικος αλφεα εχει δηλωσει οτι πρωτο του μελημα ειναι να αποφευγει τον υποβιβασμο και να προπονει οπως θελει(κατι που αποτι φαινεται στους κοκκινους μπορει να κανει και ηδη κανει - και πολύ καλά κανει!). Ο ΚλαινΜαιν δηλωσε προβληματισμενος με την ομαδα του και ισχυριστηκε οτι οι κοκκινοι ψαχνουν τα σωβρακα τους σε μια κριση ειλικρινειας (:Ρ) και ο Βραχασιου δειχνει πολυ ανεβασμενος σε σχεση με περσι.Αυτες οι 3 ομαδες θα τερματισουν στις θεσεις 3-5 λογικα και αναλογα τις κινησεις που θα κάνουν θα ξέρουμε και αν μπορούν το κατι παραπάνω στα πλεηοφφ.
Τελος,στη μαχη της ουρας Twins, Pella και Σιμωνιδης θα παλεψουν ως τελους. Στη χειροτερη θεση κατα τη γνωμη μου η Πελλα γιατι εχει ντεσαβανταζ ποντων αρα θέλει ουσιαστικά μια νικη παραπάνω απτους αλλους 2.
Αυτη ηταν η μινι συνοψη των 2/3 της σεζον ... ελπιζω να μην στενοχωρησα (πολυ) τους φιλους μου τους κοκκινους (καθ οτι εχω και εγω κοκκινα συναισθηματα...) !! :Ρ