BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Set priority
Show messages by
This Post:
00
328179.34 in reply to 328179.1
Date: 7/29/2025 3:00:01 PM
У црвеном делу неизвесно. 🔥🔥🔥

This Post:
00
328179.35 in reply to 328179.34
Date: 7/29/2025 4:22:29 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
1919
Auuuu kolko toga od danasnjih utakmica ima za analizu i generalno za text...
Jel ste spremni za novu Anu Karenjinu ? :D Od cega da se pocne uopste ?

- Vise nema neporazenih timova u nasoj ligi !
Gandza je izgubila od Hofmanskog i to sa vecim zalaganjem !

- Crnokosa , tim koji je do danas izgledao kao jedan od najslabijih
u ligi ( 1-4 ) , doduse vise zbog manjka igraca nego sto je kvalitet
upitan , sada pobedjuje protiv Red Zmaja , tima koji ima 700 k plate !
Pritom je doveo pojacanje sa platom od 150 k , koje je danas igralo sa
6 formom. Dakle , jos jedan tim koji u nastavku sezone moze da pomrsi
racune svima , ako dovede jos nekog ozbiljnog igraca posto idalje ima
samo 4 igraca sa platom preko 20-30 k moze da bude bas bas neugodan...

- Cudna utakmica mi je Giants - Mitrovica. Giantsi pobedjuju u gostima sa
manjim zalaganjem 34 razlike. Mitrovica samo 5 igraca , dal je hteo da odmori
neke igrace za kup jer nije mogo svima da da minutazu zbog previse minuta
( forma ) ili sta je u pitanju pojma nemam. Mozda zaboravio da namesti taktiku ?
Ako je namestao , cudi da bar nije stavio Opusteno zalaganje jer ovako svakako
nije mogo da pobedi...

- Bolesni Mamlazi nakon poraza od mene , pobedjuju Sveti Vid koji je bio 4-1
do ove utakmice i to sa manjim zalaganjem ! Ovde imam i pitanje ako neko zna
odgovor. I Hofmanski i Mamlazi dobijaju danas kod kuce sa manjim zalaganjem i to
protiv timova koji su prvi po konferencijama ! Ja sam vec stekao utisak da domaci
tim dobija boost i to ozbiljan ? Ja sam npr 3-3 za sada , sve tri pobede kod kuce. Jel
ima neko ideju koliki je taj boost procentualno ? Na primer 10% ? Meni deluje kao da
je bar 20% , mozda samo lupam gluposti...

- I za kraj imamo jedan pokolj i opasnu makljazu ! :D Purple Rams protiv moje malenkosti.
Krece utakmica , Rams se koristi prljavim trikovima , jak udarac dobija Cumsudov koji je do
ove utakmice bio najbolji skakac lige i zbog povrede napusta parket u 6 minutu ! Na prljavu
igru odgovaramo jednakom merom , Ramsu zbog povrede izlazi startni centar a potom i jos
jedan igrac ! Ljuti zbog povrede Cumsudova nastavljamo da igramo MMA umesto kosarke !
Dva igraca zavrsavaju utakmicu sa 6 penala i Lucky Fun je imao tu cast da zavrsi utakmicu za
nas tim ! :D Nazalost nisam gledao prenos pa ne znam koliko pre kraja su ova dvojica izasla sa 6
faula , verovatno pri kraju. Uglavnom i bez Cumsudova sam se dobro drzao ali bez njega sam
naravno dosta slabiji , pre svega u skoku. 16 skokova vise za Rams i zasluzena pobeda od 6
razlike. Da se samo meni povredio igrac pa da pricam one price "sta bi bilo kad bi bilo" ovako
samo obojica bili oslabljeni i on se tu bolje snasao. Cestitke na pobedi ! :)

Liga je bukvalno u toj meri zanimljiva da gotovo svako svakog moze da pobedi ! Osim mozda
Ale koje su prodale i blokera sa 190 k platom , svi ostali imaju sta da kazu i pokazu. Bice ovo
jako zanimljiva sezona do samog kraja ! :)

This Post:
00
328179.36 in reply to 328179.35
Date: 7/30/2025 2:41:33 AM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
2828
Mislim da sam izgubio svaku utakmicu kad igram ove šuteve spolja ali ne odustajem od te taktike jer je jako interesantna :)

This Post:
00
328179.37 in reply to 328179.36
Date: 7/30/2025 3:46:33 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
1919
Meni se cini da ubacene trojke vise zavise od same taktike nego od skila igraca.
Ja juce na Kretanje ubacio 15 trojki uz 50% suta iako mi tim uopste nije spolja
orjentisan a i Kretanje jeste spoljna taktika ali ne najbolja za sutiranje trojki...

This Post:
00
328179.38 in reply to 328179.37
Date: 7/30/2025 1:30:56 PM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
2828
Ja bih rekao da taktika određuje broj šutnutih trojki a koliko se pogodi je stvar skila

This Post:
00
328179.39 in reply to 328179.35
Date: 7/31/2025 10:36:03 AM
Liga je bukvalno u toj meri zanimljiva da gotovo svako svakog moze da pobedi ! Osim mozda
Ale koje su prodale i blokera sa 190 k platom , svi ostali imaju sta da kazu i pokazu. Bice ovo
jako zanimljiva sezona do samog kraja ! :)

Не дирај Але док спавају. 😵‍💫🙃

This Post:
00
328179.40 in reply to 328179.35
Date: 8/2/2025 8:16:14 AM
Purple Rams
II.2
Overall Posts Rated:
44
Pokolj je upravo dobar opis :) Sreca pa niko nije u bolnici na nedelju dve, to bi bilo pogubno.
Teska tekma a bogami u ovakvoj ligi ce biti svaka.
Meni je zao sto povremeno moram da pokvarim balans, jer u ovoj sezoni ako hocu uopste da ostanem, moram da doguram malo jace u kupu, inace sa sad vec -45k po nedelji mogu opusteno kljuc u bravu.
Odnosno razmisljao sam da se vrnem u III da malo nadogradim arenu, ali sta ga znam... zanimljivo je i idemo krkljanac do kraja. Prednst terena je znacajna, malo je umanjuje PR sa national appeal skilom, ili pojacava ovaj sa crowd evolvement.
Medjutim, vidim da mnogi zapostavljaju formu iz kalkulacije, a ona je zapravo kljucna.
Moj PF sa 18k platom i DMI 400k u proficient formi, igra ravnopravno protiv centra od 135k i 400kDMI na avarage formi.
Jos ako taj od 135k ima nr INEPT staminu, posle 5 min mozes da ga bacis u djubre, a verovatno ce i da se povredi.
Meni se realno svidja BB algoritam jer je krajnje surov. Tj idealan za dobar pvp

Last edited by Shkobo at 8/2/2025 8:17:28 AM

This Post:
00
328179.41 in reply to 328179.40
Date: 8/2/2025 2:40:52 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
1919
Gotovo jos jedno kolo pa evo jos malo analiza tj mog laprdanja i prolupavanja :D

Prvo generalna analiza...Stanje sve zajebanije ! :D
U plavoj konferenciji je izgledalo kao da postoje dve grupe timova , do 4 mesta i od 5 do 8
i te dve grupe su delile dve pobede. Medjutim , vec sam pisao , Red Zmaja je doveo Micica
sa 200 k platom dok je Crnokosa takodje dovela pojacanje sa 150 k platom. Danas su te dve
ekipe imale ozbiljan ispit i polozile ga ! Red Zmaja sa ubedljivih 36 razlike i manjim zalaganjem
pobedio protiv Gandze koji je do danas bio na prvom mestu ( sad ce biti drugi ). Crnokosa
pobedila Hofmanskog u gostima ali sa jacim zalaganjem ! Kako god , kontam da je ovde bas
zajebano dobiti nekog u gostima cak i sa jacim zalaganjem ako su timovi slicnog kvaliteta...
Ale iskoristile sansu i pobedile Durlance za drugu pobedu u sezoni. Iako se cinilo da ce Plava
konferencija biti mnogo manje zanimljiva od crvene , imacemo i tu zestoku bitku sad kad su
se neki pojacali !

U Crvenoj konferenciji je tek zestoko ! Mitrovica opet sa 5 igraca i poraz , Zenica poraz na Opusteno
, on je vec najavio da ne planira da se vraca u Prvu Ligu. Giantsi nakon 3 pobede za redom danas
ubedljiv poraz u gostima od Cvetica. Rams kod kuce izborio produzetak protiv Mamlaza ali vece zalaganje
ipak nije bilo dovoljno za pobedu. A sada specijalna analiza...uzmite kokice ! :D

Sveti Vid sa prvog mesta protiv moje ekipe. Priznaj da si mi hakovao podatke i video taktiku ? :D
Prvi put u sezoni , Hassan na PF. Tu je trebao da naleti na McRea-a koji je svaku utakmicu igrao na PF.
I naleteo je na na Kineskog brata Zhongkuna koji je gotovo uvek bio na centru i ima sut iz igre 8-43 :D
Dakle kontao sam da je on neki jak defanzivac i hteo sam da ga izbegnem ali slaba vajda kad me covek
hakuje :P Opet poraz protiv tima koji igra na Opusteno ali to me vise ne cudi jer mi je jasno da boost
domaceg terena ima mozda cak i vecu vrednost nego sto je jedan stepen zalaganja. Bar se meni tako cini...

Ono sto sam i ovde primetio kao i u prethodnim slicnim igricama i sto me jako nervira je sindrom koji glasi
"Nista nije bitno sem konacnog rezultata !" Dakle engine se trudi da konacan rezultat bude kolko tolko realan ,
i aj da kazemo da jeste realan jer je igrao kod kuce ali sa slabijim zalaganjem i to mu dodje tu negde. 15 razlike
je ok. Problem je sve ovo sto se desi dok ne dodje do tog konacnog rezultata ! :D Bije me covek 32 razlike na
kraju trece cetvrtine sa sve opustenim zalaganjem i onda u cetvrtoj tacno cujes engine kako govori "ups , malo
sam preterao , ovo nije bas realna razlika" i daje meni poslednju cetvrtinu 17 razlike i tako dolazimo do realnih
15 na kraju ! :D Tu su i standardne stvari - Hassan krene utakmicu 0-6 pa ode na 6-12 dakle 6 za redom promasi
pa 6 pogodi i onda sa 6-12 ode na 7-22 ! Sunce ti jbm ! :D Na kraju je i uz los mecap ubacio 29 poena uz lose
procente doduse. E da , moram da pomenem fantasticnog Louveau-a koji je uspeo da sutne 2-17 i jos da napravi
5 licne u prvom poluvremenu ! Svaka cast i to treba umeti ! :D

Kod mene u timu je problem jasan. Manjak igraca , nedorasli igraci ( dva trenirca ) i Hassan kao jedina konstanta u napadu. Ostali ce mozda nesto da pogode kao sto je Louveau imao utakmice sa 20+ poena a mogu da sutnu i 2-17. Imao sam opciju da dokupim jos jednog igraca , ali sam ipak odlucio da svaki "visak" para ode u arenu. Dal ce ovo sto imam biti dovoljno za opstanak , pojma nemam , videcemo...

Liga je pravi pakao a i forum nam je aktivan , nadam se da ce tako ostati do kraja sezone ! :)

This Post:
00
328179.42 in reply to 328179.41
Date: 8/2/2025 3:05:33 PM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
2828
Насера сам планирао да купим него сам заборавио да ставим бид. Знам му сваки скил баш по мом укусу играч :)

This Post:
00
328179.43 in reply to 328179.41
Date: 8/2/2025 5:14:50 PM
РеД ЗМаАаЈА
II.2
Overall Posts Rated:
1818
Zmajevi su se razgoropadili, bilo je krajnje vreme prva dva-tri kola sam čupao kosu sa glave,pogotovo me je poraz u drugom kolu iznervirao,na domaćem terenu od kolege novajlije...bio sam u fazonu,gde ja grešimmmmm....
Svakako je luda sezona,perverzna 3:)

A tek je počela...

This Post:
33
328179.44 in reply to 328179.7
Date: 8/2/2025 5:18:29 PM
РеД ЗМаАаЈА
II.2
Overall Posts Rated:
1818
Dan 7 (Subota 2 Avgust 2025) od (https://www.buzzer-manager.com)

Rezultati kola
ALE I NEMANI 116 - Durlanci 111
BC Štrpce 90 - Stasine bebe 111
Gandza Team 69 - РеД ЗМаАаЈА 105
KK Crnokosa 117 - Србија Хофмански 106
GOLDEN HEART 78 - KK Sveti Vid 93
BOLESNI MAMLAZI 109 - Purple Rams 97
SO Giants 75 - Бесни Цветићи 97
KK Celik Zenica 116 - Mitrovica Bobcats 79

Najbolji tim kola
Poena : 117 : KK Crnokosa
Skokovi : 69 : Stasine bebe
Asistencije : 35 : KK Celik Zenica
Ukradene lopte : 11 : ALE I NEMANI, KK Celik Zenica
Blokade : 16 : РеД ЗМаАаЈА

Najbolja partija kola
Poena : 46 : T. Yin Chi (KK Crnokosa)
Skokovi : 23 : B. Cümşüdov (GOLDEN HEART)
Asistencije : 13 : A. Ordoñez (Србија Хофмански), M. Vučelić (KK Celik Zenica)
Ukradene lopte : 4 : C. Yat Yung (ALE I NEMANI), J. Dziońsko (ALE I NEMANI)
Blokade : 6 : K. Egelja (Бесни Цветићи)

Najboljih 5 kola
Plej : M. Vučelić (KK Celik Zenica) (34 Poena, 6 Skokovi, 13 Asistencije, 2 Ukradene lopte, 2 Blokade) : Efikasnost : 48
Bek šuter : T. Yin Chi (KK Crnokosa) (46 Poena, 3 Skokovi, 0 Asistencije, 2 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : 30
Krilo : J. Dziońsko (ALE I NEMANI) (29 Poena, 20 Skokovi, 9 Asistencije, 4 Ukradene lopte, 4 Blokade) : Efikasnost : 57
Krilni centar : R. Csaba (Stasine bebe) (14 Poena, 19 Skokovi, 4 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 3 Blokade) : Efikasnost : 33
Centar : B. Cümşüdov (GOLDEN HEART) (9 Poena, 23 Skokovi, 2 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 2 Blokade) : Efikasnost : 30

MVP kola
J. Dziońsko (ALE I NEMANI) (29 Poena, 20 Skokovi, 9 Asistencije, 4 Ukradene lopte, 4 Blokade) : Efikasnost : 57

Najslabija partija kola
T. Husayn (ALE I NEMANI) (4 Poena, 1 Skokovi, 0 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : -9

Tripl-dabl kola
A. Ordoñez (Србија Хофмански) (10 Poena, 10 Skokovi, 13 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 0 Blokade)

Sve vrste statistike
Igrač koji je zaboravio da skine rukavice : N. Dizdarević (Србија Хофмански), F. Zavatta (Mitrovica Bobcats) : 5 Izgubljene lopte

Igrač obeležen od sudija : W. Doudard (Durlanci), K. Yavas (Durlanci), O. Evstafiev (Србија Хофмански), N. Dizdarević (Србија Хофмански), M. Albertí (Purple Rams), D. Rakić (Purple Rams), T. Sušac (KK Celik Zenica) : 6 Lične greške

Gvozdeni čovek : V. Rozentals (Mitrovica Bobcats) : 49 Minuta

Šuter : K. Kanokweeboomsy (ALE I NEMANI), T. Yin Chi (KK Crnokosa) : 8 Trojki

Najbolji igrač : K. Csokonay (SO Giants), M. Stepanović (Бесни Цветићи) : Rejting : 21.0

Najgori igrač : E. Tatenaka (ALE I NEMANI) : Rejting : 5.5

Advertisement