Salutari,
Intram curand intr-un nou sezon de consolare. Vom folosi echipa noastra pentru CE70 in intregime. In general, cu poate 1-2 exceptii, cei mai buni jucatori de azi de 19 ani sunt peste jucatorii de 20 de ani. Asa ca ne vom bucura sa ii folosim in sezonul ce urmeaza si sa le oferim experienta de care au nevoie.
Deocamdata, lotul arata foarte puternic. Sunt unele aspecte unde vom fi mai puternici decat am fost oricand in BB indiferent de sezon. Evident, depindem de accidentari, de trageri la sorti, etc. Si sigur ca nu e bine sa zicem hop pana sarim gardul. Dar echipa arata bine si este solida. Avem mici lacune, insa problemele cu care ne luptam cu acest lot sunt probleme de finete. Pot sa zic ca nu avem slabiciuni clare.
Ma bucur mult de ce am reusit pana aici, acum asteptam sa apara si rezultatele aferente.
Un lucru care sper sa fie folositor pentru toata lumea.
Antrenor de nivel 7 plus Youth Trainer de nivel 7 ofera rezultate masive, chiar daca la un cost mare. Indiferent daca pentru U21 sau nu, nu cred ca voi mai antrena vreodata fara 7/7 pentru jucatorii de 18,19 ani de perspectiva.
Va doresc numai bine si Hai Romania!
Tudor