nu v-am mai dat de multa vreme un update asa ca o voi face acum. In ultima luna am reusit sa castigam 3 meciuri contra Indiei, Emiratelor Arabe, si Luxemburgului, insa am pierdut contra Peru care a avut avantajul formelor si jucatorilor mai valorosi. Din acest punct de vedere, nimic prea interesant, am pierdut cu cei mai bine clasati, am castigat cu cei mai prost clasati.
Urmeaza sa jucam contra Braziliei, Noii Zeelande si Columbiei. Consider ca meciul cu Brazilia este unul foarte greu pentru noi, insa ramane de vazut ce reusim. Celalalte doua ar trebui sa le castigam insa depinde si cum hotaram sa pastram entuziasmul.
Manchester_Utd(
(105439)) ne-au adus pe Matei Glodeanu si pe David Manescu, asa ca pe aceasta cale as vrea sa ii ofer la tataguru
o mentiune speciala. Daca nu erau cei doi pivoti sa tina greul, va spun sincer era o generatie pierduta din punct de vedere al rezultatelor. Sper ca macar Manescu sa reuseasca sa vada niste minute la nivel de NT.
Multumim tataguru!O mare speranta a generatiei ar mai putea fi, din punctul meu de vedere,
Claudiu Ciobanu((35778721)). Cu 86 TSP la 21 de ani, arata destul de bine pentru ceea ce urmeaza. Din pacate, nu am reusit pana azi, sa il am la o forma buna de joc, dar asta este mai putin important pentru perspectiva.
Astazi, in lot, avem 6 jucatori de 20 de ani, dintre ei 3 jucatori de exterior foarte buni, si un pivot foarte bun, daca am reusi sa mai pescuim un pivot de 20 de ani bun pentru generatia urmatoare, m-as putea declara multumit, si am putea incerca sa tragem pentru rezultate.
In aceasta ordine de idei, O mentiune super-speciala o merita Remus care a antrenat 3 din acesti 6 jucatori, iar la cum arata ei vor fi pilonii U21, si vom trage tare sa fie chiar si pilonii nationalei.
Multumim, Remus!Cam atat pentru azi, va doresc inca o data Sarbatori Fericite si clipe placute petrecute alaturi de cei dragi!