Inteligentny menadżer drogi kolego to taki, który wie jak zarządzać drużyną. Potrafiący utrzymać ją i w dalszej przyszłości nawiązać walkę awansu z innymi rywalami, bądź też zdobyć mistrzostwo. Czy takie pojęcie jak infrastruktura z czymś się Tobie kojarzy? Prawdziwego mistrza poznaje się po tym że z niczego potrafi stworzyć coś wielkiego tzw monolit. Pamiętaj również że nie od razu Rzym zbudowano. Nie boję się spaść i wrócić tam skąd przybyłem, oraz nie boję się iść w przód. Zasada jest jedna: grosik do grosza. Jeżeli jednak chcesz iść ku przodu i obstawiasz sobie taki cel to zrób coś w tym celu, np. rozbuduj halę podnieś gdzie się da ceny biletów a gdzie nie obniż, sprawdź notowania jakie masz u swoich fanów oraz sprawdzaj inne czynniki które mają wpływ na to co się dzieje wokół twojego klubu. Czyją winą jest to że miałeś tylko 7,5tyś. miejsc? Czyją winą jest to że zmuszony byłeś grać weteranami w celu utrzymania? Poniekąd to co już sam napisałeś dałeś sobie odpowiedź, więc jeśli podano jedzenie do stołu to zacznij je jeść, aby nie ostygło, a tym bardziej nie pozwól by ktoś inny je zjadł. Nie mniej do mnie żalu za bezpośredniość jakiego języku użyłem w tym poście ale myślę że pewne wnioski drogi kolego sobie z tego wyciągniesz i zanim zaczniesz pisać cokolwiek przemyślisz to.
Jeśli chodzi o transfer to wiemy oboje że był mocno zawyżony i tu chodzi o dobro naszego kolegi by nie został zbanowany poprzez chciwość. Nie wiem jakie miał tam układy z Caps Lock ale prezent był piękny ze strony tego drugiego i mam taką nadzieję że już o takim menedżerze nikt nie usłyszy. Pragnę na koniec wspomnieć o pewnym menedżerze z plk a dokładniej drużynie ROSOMAKI NS był niezły ale dopuszczał się nie zbyt fair czynów za co został doceniony przez świat bbb i dziś to tylko legenda oraz mit