BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: Misagh

To: Reza
This Post:
00
184621.34 in reply to 184621.33
Date: 5/11/2011 5:31:42 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
mosalaman be man rabt dare ;) iin masale na tanha be man balke be tamame user haye iran marbute ! man faghat mundam sarane fetne chera harja kam miyaran esme mano vase radgom koni dast avize mahleke mikonan ??!?!!!?!?!?!? :D

sahand az hame lahaz kamel tarin useriye ke iran ta be hal be khodesh dide ! ham fanni ham akhlagh ! bebin yaroo chi boode ke dade sahand ro ham dar avorde !!! age man be onvane ye kuchektar biyam va shahed basham ye bacheye ke hatta az man ham kuchektare khodesho ostad farz mikone va dadashe nadan tar az khodesham 2 khat dar miyon ghorbun sadaghash mire va kolle mellat ro golabi farz mikonan va be harki harchi mikhan migan rast rast micharkhan va angoshte etteham ro bar migardoonan be samte ashkhasi ke mosalaman ehteram gozashtan beheshun vazifeye har usere iraniye khunam be jush miyad va nemitoonam saket beshinam !!!!

khahesham iin hame ham dg nagin misagh chi karast ! hame varede bahs shodan ! manam yeki az hame !

From: Babak

To: MJ
This Post:
00
184621.35 in reply to 184621.31
Date: 5/11/2011 5:39:13 PM
Overall Posts Rated:
33
نمیخوام بحثو ادامه بدم این ارسالی هم که میکنم ادامه بحث نیست ، رفع سوء تفاهماییه که محمدجواد از ارسالم برداشت کرده:

چند تا نکته میگم:

1. من قصد نداشتم مسئله رو اینجا عنوان بکنم ، تو پ.خ تو انجمن با هم حرف میزدیم جواب ندادی و اینجا ارسال کردی برای همین منم اینجا ارسال کردم...بحث رو هم ادامه نمیدم ولی دوست داشته باشی با هم بحثو ادامه میدیم ، این از این نکته

2. نکته بعدی اینکه کاملا مشخصه وقتی به من میگی از پای کامپیوتر و کتابای درسیت پاشو یکم دور و برت رو ببین و بفهم که دورتر از 1 متریت هم دنیاییه منظورت چیه ، من به شخصه ازش این چیزایی که گفتی استنباط نکردم

3.من نه پلیسم نه قاضی ولی اینجا هم نه میدون جنگه نه دادگاه! اینجا یه انجمن خیلی سادس... مدیریتش هم شاید 2*2 نباشه ولی توی این مسئله ی خاص مسئله 2*2 هستش
میخوام بدونم تو کدوم انجمن بودی که این مسئله پیش اومده و مدیرش یه کار دیگه ای کرده؟
مسئله برای انجمنها خیلی ساده س... هر انجمنی که بری اینطور قضاوت میشه

4. سوال کردی:
"یکی به یکی گفته عقده ای
یکی هم گفته شب بیا فلان!

تو چطوری اینو توجیه میکنی؟"

میدونی چجوری توجیه میکنم؟ مثل اینکه تو خیابون یکی به یکی فحش بده اونم برگرده با مشت طرفو بزنه ، که البته جریمشم میده... توی دعوا انتظار نداشته باش طرفین بیان یه خط کش بگیرن دستشون بگن تو فحش 3 سانتی متری دادی حالا منم 3 سانتی متری بدم... دعواس... پوریا توهین کرده و جریمه هم شده

5.راجع به لحن خودت حرف زدی ، این یه سوء تفاهم بزرگه که نمیدونم از کجای حرفم برداشت کردی...من اصلا ارتباط زیادی باهات نداشتم تو انجمن قبلی که بدونم چجوری بوده لحنت ، الانشم حرفی راجع به عوض شدنت نزدم... دقیق نمیدونم به چی اشاره میکنی

6.من راجع به تیم ملی هیچی نگفتم...من کسی بودم که تشویقت کردم کاندید بشی ، رای هم بهت دادم الانم نظرم تو صفحه تیم ملی بلی هستش... من چیزی راجع به این موضوع نگفتم

7.اما به هر حال مطالبی رو گفتی که به بقیه چی گفتی ، فکر کنم در جواب کل پیامم گفتیشون در هر صورت...من چیکار دارم به بقیه چی گفتی؟ من پیامتو میبینم که به خود من ارسال کردی به پیامی که سراسرش سن و سالت به رخم کشیده شده ، به پیامی که توش متهمم میکنی که فکر میکنم علامه ی دهرم ، اتفاقا کسائی که منو میشناسن میدونن من یه همچین اخلاقی ندارم

8.یه جمله گفتی که خیلی جای بحث داره واقعا: وقتی فروم نیاز داشت کی کمک کرد؟

کمکایی که کردی فراموش نشدنیه ولی انجمن بزرگترین کمکی که نیاز داشت روز دعوا بود وقتی که اعضا قهر میکردن ، خداحافظی محمدجواد فعالترین کاربرش کمر انجمنو شکست ، شاید خودت به عنوان کمک این کارو کرده باشی ولی من نمیدونم کمک به کی؟ من ازت انتظار نداشتم بیای بگی به چه مدیری ، انتظار نداشتم بیای بگی بابک درست عملکرد ، انتظار نداشتم تو دعوا جانبداری نکنی...بلکه انتظار داشتم به عنوان نفری که خودش رو از خانواده ی فروم میبینه سعی در رفع مشکل بکنه نه اعلام کنه دیگه ارسالی نمیکنم

9. اون جمله ای هم که انگلیسی گذاشتی من فارسیشو روز دعوا فریاد زدم و کسی گوش نداد ;)

به هر حال اینا رو گفتم برای رفع سوء تفاهما که فکر نکنی گفتم بعد از انتخابت عوض شدی
اینجا هم دیگه سعی میکنم بحثو ادامه ندم ، اگر خواستی میتونیم خصوصی با هم صحبت کنیم ;)

This Post:
00
184621.36 in reply to 184621.33
Date: 5/11/2011 5:39:44 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301

یادش بخیر یه زمانی با سعید بلر(این رو هم میشناسی یا نه؟!:دی)توی یه تاپیک میزدیم توی سر و کله همدیگه و کلی داد و بیداد

man asheghe lahne sohbate beleram :D khodaeish tak bood :D har dafe too anjoman post midad mineshastam mikhundam postash ro :D alan kojast ? azash khabar dari ??? :D

From: MJ

This Post:
11
184621.37 in reply to 184621.33
Date: 5/11/2011 5:55:53 PM
Overall Posts Rated:
5050
من الان دقیقا متوجه صحبت های تو در مورد میثاق نمیشم! دو نقطه دی هایی که گذاشتی یعنی حرفات شوخیه؟

من که فکر میکنم به همه مربوط میشه
اگه حتی تو یه پ.خ. هم مطرح میشد شاید باز بحث به اینجاها میکشید چه برسه که تو فروم اونم تو تاپیک تیم ملی این حرفها زده شده.

اینکه میثاق درباره ی پوریا یا هر کس دیگه ای چه برداشتی داره باز هم به خودش مربوطه. ولی باید منصفانه صحبت کنه و توهین نکنه.

خود میثاق اولین کسی بود که من بهش نه تنها یک بار بلکه چندبار به خاطر توهین آمیز صحبت کردنش اعتراض کردم. و هربار با گشاده رویی پذیرفت و ازم عذرخواهی هم کرد.
به علاوه دیدیم که تغییر در رفتارش شکل گرفت و نگفت حالا که عذرخواهی کردم دوباره هرچی خواستم بگم بعد نهایتا عذرخواهی میکنم.
هرچند گه گداری یه کم تنش میخاره ( :)))) ) ولی نهایتا سعی میکنه کمال ادب رو رعایت کنه و مطمئنم که سایر اشکالاتش هم بهبود خواهند یافت

این مساله رو از میثاق خواهش کردم رعایت کنه و رعایت کرد (نگفت برو بابا من خودم از روز اول بازربیتر بازی میکنم و چند دوره مربی تیم های ملی مختلف بودم و الان تیمم بهترین تیمه ایرانه و خیلی بزرگمو پیشکسوتو اینا تو تازه اومدی سن و سالت هم مهم نیست اصلا کی هستی و مجهولی و غیره!)

عین همین درخواستو تو فروم به صورت عمومی مطرح کردم و میبینی که چطوری داره درباره ام قضاوت میشه!

راستی رضا...!
یه سوال!
من از وقتی که سرمربی جوانان شدم رفتار یا گفتارم باتو تغییر کرده؟
همون موقع که هیچی بلد نبودم راهنماییت نمیکردم وهمین الان که یه کم بلدم؟
نوع مکاتباتم با تو تغییری کرده؟

To: MJ
This Post:
00
184621.38 in reply to 184621.37
Date: 5/11/2011 6:00:05 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
:D sharmande mikoni dg :D alan man nesf shodam ! :D nesfam ab shod raft too zamin :D

This Post:
00
184621.39 in reply to 184621.38
Date: 5/11/2011 7:04:35 PM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291291
بیچاره امین , با چه امیدی این تاپیکو زد
عنوان تاپیکو بخونین : دوستی و اتحاد رمز موفقیت
جدیدای بازر چی فکر میکنن راجع به ما وقتی این پستا رو بخونن ؟
بابا , اونایی که باید این موضوع رو حل کنن سهند و پوریا هستن , شماها چرا بدترش میکنین ؟
سهند و پوریای عزیز , بخدا با یه عذرخواهی همه چیز حل میشه

This Post:
00
184621.40 in reply to 184621.35
Date: 5/11/2011 7:35:50 PM
Overall Posts Rated:
5050
بابک جان

حالا که تو فروم مطرح شده بذار همینجا هم ادامه بدیم بچه ها هم شرکت کنن بلکم ختم به خیر بشه دیگه!

میدونی چجوری توجیه میکنم؟ مثل اینکه تو خیابون یکی به یکی فحش بده اونم برگرده با مشت طرفو بزنه ، که البته جریمشم میده... توی دعوا انتظار نداشته باش طرفین بیان یه خط کش بگیرن دستشون بگن تو فحش 3 سانتی متری دادی حالا منم 3 سانتی متری بدم... دعواس... پوریا توهین کرده و جریمه هم شده

اشتباهت همینجاس
خودت مثال جامعه ی واقعی رو کشیدی وسط پس روش هم وایستا
کسی که با مشت طرفو بزنه باید دیه بده و احتمالا زندان هم میره!
پس شدت برخورد مهمه
قرار نیست کسی خط کش دست بگیره معنای واژه ها خودش مشخصه
با این حال گاهی مصلحت بالاتر از این هاست
مثل مورد زیدان که قبلا هم گفتم
باید اوضاع مدیریت بشه نه اینکه فقط جریمه بشه
هرجای دیگه ای هم اینکارو میکردن باز میگفتم اشتباس
تکرار میکنم:
باید اوضاع رو مدیریت کرد!

شرایطی که تو فروم ما حاکم بود خیلی خیلی دوستانه تر از اینی بود که تو بخوای اونجوری برخورد کنی!
این اولین انتقاد من از تو
حالا یا قبول داری یا نداری.

من اصلا ارتباط زیادی باهات نداشتم تو انجمن قبلی که بدونم چجوری بوده لحنت ، الانشم حرفی راجع به عوض شدنت نزدم

قسمت اولش نشون دهنده ی اشکال کارته که به عنوان مدیر انجمن منو نمیشناختی!
قسمت دوم: برداشت من از حرفت اینطور بوده. احتمالا من بد برداشت کردم یا شاید تو خوب منظورتو نرسوندی

من پیامتو میبینم که به خود من ارسال کردی به پیامی که سراسرش سن و سالت به رخم کشیده شده ، به پیامی که توش متهمم میکنی که فکر میکنم علامه ی دهرم

پیام های من انتقاد آمیز و البته همراه با صمیمیت بود در مورد سن و سال باز یا من بد منظورمو رسوندم یا تو بد برداشت کردی
صحبت من کلیات جامعه بوده نه من و تو
وقتی میگم در جامعه ای که پا جلوی بزرگتر دراز کردن بی ادبی حساب میشه منظورم فرهنگ معاشرت جامعه اس که ورای قانونیه که تو فروم تعریف میکنی
در مورد علامه ی دهر هم برداشتم از نوع نگارشت اینطور بوده. و اینو به شدت چند بار از تکرار جملاتت حس کردم که خیلی هم ناراحتم کرد. حالا اگه واقعا این منظورو نداشتی باید بهت بگم که متاسفانه از صحبتات اینطوری برداشت میشه. حتی همین پست هایی هم که اینجا گذاشتی

مخصوصا که همه اش هم میگی کار من درست بوده!
اینو تو دونه دونه پیغام هایی که برام فرستادی گفتی!
کلا جمله ی جالبی نیست. به هرحال حداقل یه درصد ممکنه اشتباه کرده باشی
من هم تو صحبت هام گفتم ممکنه روش من هم اشتباه بوده ولی یک روز صبر کردم. در اوج ناراحتی تصمیم نگرفتم و بع دش سعی کردم اعتراضم به اتفاقات رو بیان کنم.

چرا اعتراض؟
چون 2-3تا پست دادم و به جای اینکه اصل حرف من گرفته شه وبحث خاتمه پیدا کنه پوریا منو هم کشید تو بحث
حتی گفته بود نظر بدید من جنبه دارم!
ولی دیدی که دقیقا بعد از این حرفش با سهند چطوری صحبت کرد!

من قبل از اون نامه چندین پست داشتم که اگه یادت باشه آخر یکیش نوشتم:

بازربیتر که هیچ، گور بابای بسکتبال و کل ورزش(که همه ی زندگیه منه هم کرده) هم کرده، این بحث رو تمومش کنین بذارید دور هم خوش باشیم

ولی هجوم از طرف پوریا و آریا ادامه داشت و تو هم مثل پلیس ها اومدی برگه جریمه کشیدی که واقعا بدترین کار ممکن در اون لحظه بود!
بعد هم تمت مدت سعی داشتی (و داری) که جریمه هات رو توجیه کنی!
ما هم هی میگی بابا ما به جریمه کار نداریم که 2-2-تا 4تا به خدا قبول!

This Post:
00
184621.41 in reply to 184621.40
Date: 5/11/2011 7:36:24 PM
Overall Posts Rated:
5050

آخر سر هم یه نامه نوشتم خطاب به همه:
آخرش خیلی واضح نوشتم که هدفم چیه
و حتی گفتم به امید اینکه هرچه زودتر شاهد پست بعدی من باشیم!

معنی این یعنی چی بابک؟ یعنی قهر؟
واقعا اینقدر ادبیات من ثقیله؟ ماشالا شما(منظورم به همه اس) دارین واسه کنکور میخونیدا!
آقا بیاین تیکه ی آخر نامه ی منو معنی کنید

(بابک میگه چون بعد از خدافظی چندنفر اینو گفتی یعنی خدافظی کیدی)
متن خودمو که با دست خودم و با امضای خودمه قبول نداری!
فقط قسمتی که نوشتم ارسالی نداشته باشمو خوندی! بابک جان قبل و بعد اون عبارت رو دوباره بخون

فکر کنم دیگه آخرین بارم باشه که تکرارش میکنم
لطفا با دقت بخونین

بابک رو به عنوان پسری با شخصیت و دارای کمالات میشناسم و پس از چندین نامه ی رد و بدل شده برخوردش را از روی عدم تجربه ی کافی و ناآگاهی در مورد حرمت ها میدانم. که صد در صد مطمئنم با کسب تجربیات بیشتر در زندگی و کار، به زودی زود بر این ارکان نیز واقف خواهد شد.

نهایتا ضمن پوزش از پرحرفی و ضمن ابراز علاقه به انجمن جدید (که شخص بابک در جریان کمک های من برای شکل گیری آن و پس از شکل گیری در جهت بهبود آن نیز هست) اعتراض خودم به "حرمت شکنی" و سپس "توجیه حرمت شکنی" را اعلام میکنم. و تصمیم گرفتم تا زمانی که مطمئن نشوم از آن "بزرگتر" به درستی دلجویی شده و دیگر کسی به خود اجازه ی حرمت شکنی، توهین و... را نمی دهد در این انجمن ارسالی نداشته باشم.

امیدوارم ارزش "حرمت بزرگتر" رو پیش از این که خودمان "بزرگتر" شویم درک کنیم

با امبد گسترش هر چه بیشتر دایره ی اخلاقی و گسترش هرچه بیشتر بازربیتر ایران و این انجمن در آینده ای نزدیک شاهد دوستی ها و صمیمت های بیشتر نیز باشم. و امیدوارم به زودی ارسال بعدی من را در این انجمن شاهد باشیم.

کامیاب و سربلند باشید

با علاقه و احترام
م.ج

دوست داشتم بعد از این نامه به چندین و چند دلیل که به آیدین گفتم پوریا حداقل به احترام من بیاد یه معذرت خواهی کنه و قائله رو ختم کنه یا حداقل یکی بگه به احترام حرف ام.جی هم که شده با یه معذرت خواهی حداقل ظاهرا قضیه رو فیصله بدین! و حداقل از لحاظ کلامی شاهد توهین دیگه ای نباشیم

ولی بعدش با یه پست خیلی جالب از جانب آریا روبه رو شدیم که بی ارتباط با پست های قبلیش هم نبود و فکر کنم همه خوندنش و بابک هم اذعان داشت عبارت بکار رفته توسط آریا توهین محسوب نمیشه (حالا مخاطبش هرکی میخواست باشه)

این برخورد دوگانه ی بابک نهایتا بیشتر از همه چیز منو تحت تاثیر قرار داد
الان احتمالا مشکل موجود بین بابک و من (که ازش به عنوان سوئتفاهم یاد شده) کاملا مطرح شده و دوستان میتونن از من انتقاد کنن که اشکال کارم چی بوده و اگه پیشنهادی هم دارن دریغ نکنن. شاید بتونم در آینده انسان بهتری باشم

سپاسگزارم

This Post:
00
184621.42 in reply to 184621.39
Date: 5/12/2011 2:24:41 AM
Overall Posts Rated:
55
میبینی آیدین جون من چی میخواستم چی شد ؟!:دی

ولی خوب اشکال نداره.
به نظرم بهتره این بحث ها رو در یه چهارچوب منطقی و در کمال احترام ببریم جلو.

مسائل و مشکلات حالا چه توی زندگی واقعی چه مجازی فقط با صحبت کردن بر طرف میشه.

الان یه نگاه به پست ها بندازید !!
قضیه فقط سهند و پوریا نیستن !!

این وسط میثاق از حرفای قبلی پوریا ناراضیه.
محمد جواد هم همین طور !!
بابک و محمد جواد یه سری مساله و سواتفاهم بینشون هست.

به نظر من که فقط به خاطر اون 2 حرف عقده ای و شب بیا نبوده که همچین نتایجی داشته.
این دو حرف مودبانه ترین حرفایی بود که تا به حال به خاطرش قهر و دعوا دیدم !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما خطاب به محمد جواد عزیز :

دوست من شما وقتی به بازی اومدی من نبودم و رفته بودم و کاملا مشخصه توی این 1 ساله خیلی فعال بودی و بقیه دوستت داشتن و بهت اعتماد کردن که مربی گری تیم ملی رو بهت دادن.

ولی من کلا با اون نامه ی خداحافظیت مخالفم و به نظرم کار اشتباهی کردی.
تو میگی توی فرهنگ ما پا دراز کردن جلود بزرگتر بی احترامیه !
حرفتم کاملا درست.
ولی آیا این چیزه درستیه ؟؟
به نظرم من که 100% اشتباس که همچین چیزایی رو احترام و انجام ندادنشون رو بی احترامی میبینیم.
پس خود تو چه جوری میای همین فرهنگ غلط رو تکرار میکنی و به خاطر چند تا بی احترامی که دیدی و شنیدی میگی دیگه به فروم بر نمیگردم ؟

بابک حرف درستی زد.
خود شما اگر اون موقع یه تصمیم بهتر میگرفتی و به جای اون نامه خداحافظی و احترام و این چیزا سعی میکردی از نفوذت به خاطر فعال بودنت و مربی تیم ملی بودنت استفاده میکردی شاید اوضاع خیلی بهتر میشد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خطاب به بابک :

بابک قدیمی ترین یوزر ایرانی بازر بیتر هست که من دیدم.
وقتی هتریک بودم از امضای بابک با بازر آشنا شدم و اولین بازی تیمم هم اون زمان با همین تیم فعلی بابک بود.
بابک مدیر فروم هست و باید از کاراش و نظراتش پیروی کنیم.
بلاخره هر چی باشه کلی تجربه توی این کار داره و آدم پاک و صادقی هم هست.

ولی منم دیدم بابک جان که توی درگیری ها یه جوری برخورد میکنی که به افراد بر میخوره !!
سال پیش سر قضیه من با میثاق و فرزام اون اخطارایی که به من دادی واقعا ناراحتم کرد.

توی فوتبال دیدی که وقتی چند نفر درگیر میشن داور نمیپره وسط کارت بده !!
اول همه رو جدا میکنه و کمک داورا میان وسط صحبت ها انجام میشه آخرش که همه یه خورده آروم تر شدن داور شروع به کارت دادن میکنه.

این یه انتقادی بود که باید ازت میکردم بابک جان .

البته توی قضیه دعوای اخیر من 1% هم تو رو مقصر نمیدونم.
خطاب به علی جان :

علی تو بچه انزلی هستی دیگه و میدونم که شما ها چه اخلاقی دارید و چه قدر حساس و جوگیر هستید :دی
میدونم که خیلی پسر دوست داشتنی ای هستی و خیلی موعدب هستی و همیشه احترام نگه میداری ولی نامه خداحافظی تو هم خیلی اشتباه بود !!
خطاب به میثاق :

تو چی میگی این وسط ؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب این چیزایی بود که من باید بهتون میگفتم.
الانم همه از دست من ناراحتن اینو هم خوب میدونم :دی

من کاری که کردم این بود که ازتون انتقاد کردم.
این دلیل نمیشه که فکر کنید من شما رو با این دید نگاه میکنم !!
شما هر کدوم 1000 تا خصلت خوب و مثبت دارید و همتون هم تا به حال برای بازر ایران و فروم و ایجاد دوستی خیلی تلاش کردید ولی یه خورده هم انتقاد پذیر باشید و بدونید که هیچ انسانی کامل نیست و هر کسی یه سری کار اشتباهی انجام میده که بهتره دوستانش بهش تذکر بدن.

ببخشید که زیاد حرف زدم چون میخواستم همه رو توی یه پست بیارم.
این موضوع من نمیخواستم این جوری باز بشه ولی الان که شده با منطق ادامش بدید تا همه چیز انشاالله درست بشه.

This Post:
00
184621.43 in reply to 184621.42
Date: 5/12/2011 3:45:15 AM
Overall Posts Rated:
3838
hamoon aval k fahmidam amin bargashte bsh mail dadam bargashtesho tabrik goftam .
oonam hamoon aval ba hamoon lahne shirinesh javabamo dad o avalin chizi k khas in boodi k in masale ro hal konim .
amma in sohbataro khoondam .
hamashon nakhdoondam bzarin bgam chera : chon vasam khaste konandas vaghti 2 taraf ba ham daran sobat mikonan harki harfe khodesho pish mibare .
hichki nemikhad kootah biad .
hame mikhan y taraf takhrib bshe ta harfe khodeshoon bre bala .

az misagh bporsin cheghad mano misagh too doniae vagheiimoon ba ham moshkeol dashtim cheghad darim .
bporsin chanbar hata too rooie ham negah nemikardim .
bporsin azash hatman btoon mige .
bporsin cheghad bkhatere jame 4nafarimoon k shamele mano misagho 2nafar dg ham mishod kootah mioomadim .

amin sharmandatam amma ba in osaf bas bgam k in mozoo va masaeli k bade in momkene matrah bshe ba in jav hal nemishan .

From: Reza

This Post:
00
184621.44 in reply to 184621.36
Date: 5/12/2011 5:01:15 AM
Overall Posts Rated:
2424

یادش بخیر یه زمانی با سعید بلر(این رو هم میشناسی یا نه؟!:دی)توی یه تاپیک میزدیم توی سر و کله همدیگه و کلی داد و بیداد

man asheghe lahne sohbate beleram :D khodaeish tak bood :D har dafe too anjoman post midad mineshastam mikhundam postash ro :D alan kojast ? azash khabar dari ??? :D

سر همون مسائل سیاسی که همیشه داد و هوار راه مینداخت وکلی هم کارت میگرفت از انجمن زد بیرون(که ایکاش نمیرفت.رفتن امثال سعید بلر حال و روز انجمن رو به این شکلی که الان داره در اورده.)یه چند وقتی هم توی فروم خود هتریک فعال بود که باز با یه عده گرد گیری راه انداخت و الان خیلی وقته فقط به تیمش میرسه.منم فکر کنم پارسال بود که یه پ.خ بهش دادم:دی

اگه اشتباه نکنم زن گرفته:دی

خداییش اخلاقش تک بود.با اینکه از ریشه و اساس با هم اختلاف نظر داشتیم اما هیچ وقت باعث نشد توی دوستیمون تاثیر بزاره.کلی فحش بار هم میکردیم اما دو دقیقه بعد بیخیال همه چیز میشدیم:دی

الانم بحث من سر اینه که کلا همه سعی کنیم جنبمون رو ببریم بالا.اشارم به یه شخص خاص نیست.الانم توی همین بحثی که راه افتاد داریم میبینم که جنبه افراد خیلی پایینه.سریع تا یکی یه حرفی میزنه بهشون بر میخوره.

Advertisement