بابک جان
حالا که تو فروم مطرح شده بذار همینجا هم ادامه بدیم بچه ها هم شرکت کنن بلکم ختم به خیر بشه دیگه!
میدونی چجوری توجیه میکنم؟ مثل اینکه تو خیابون یکی به یکی فحش بده اونم برگرده با مشت طرفو بزنه ، که البته جریمشم میده... توی دعوا انتظار نداشته باش طرفین بیان یه خط کش بگیرن دستشون بگن تو فحش 3 سانتی متری دادی حالا منم 3 سانتی متری بدم... دعواس... پوریا توهین کرده و جریمه هم شده
اشتباهت همینجاس
خودت مثال جامعه ی واقعی رو کشیدی وسط پس روش هم وایستا
کسی که با مشت طرفو بزنه باید دیه بده و احتمالا زندان هم میره!
پس شدت برخورد مهمه
قرار نیست کسی خط کش دست بگیره معنای واژه ها خودش مشخصه
با این حال گاهی مصلحت بالاتر از این هاست
مثل مورد زیدان که قبلا هم گفتم
باید اوضاع مدیریت بشه نه اینکه فقط جریمه بشه
هرجای دیگه ای هم اینکارو میکردن باز میگفتم اشتباس
تکرار میکنم:
باید اوضاع رو مدیریت کرد!
شرایطی که تو فروم ما حاکم بود خیلی خیلی دوستانه تر از اینی بود که تو بخوای اونجوری برخورد کنی!
این اولین انتقاد من از تو
حالا یا قبول داری یا نداری.
من اصلا ارتباط زیادی باهات نداشتم تو انجمن قبلی که بدونم چجوری بوده لحنت ، الانشم حرفی راجع به عوض شدنت نزدم
قسمت اولش نشون دهنده ی اشکال کارته که به عنوان مدیر انجمن منو نمیشناختی!
قسمت دوم: برداشت من از حرفت اینطور بوده. احتمالا من بد برداشت کردم یا شاید تو خوب منظورتو نرسوندی
من پیامتو میبینم که به خود من ارسال کردی به پیامی که سراسرش سن و سالت به رخم کشیده شده ، به پیامی که توش متهمم میکنی که فکر میکنم علامه ی دهرم
پیام های من انتقاد آمیز و البته همراه با صمیمیت بود در مورد سن و سال باز یا من بد منظورمو رسوندم یا تو بد برداشت کردی
صحبت من کلیات جامعه بوده نه من و تو
وقتی میگم در جامعه ای که پا جلوی بزرگتر دراز کردن بی ادبی حساب میشه منظورم فرهنگ معاشرت جامعه اس که ورای قانونیه که تو فروم تعریف میکنی
در مورد علامه ی دهر هم برداشتم از نوع نگارشت اینطور بوده. و اینو به شدت چند بار از تکرار جملاتت حس کردم که خیلی هم ناراحتم کرد. حالا اگه واقعا این منظورو نداشتی باید بهت بگم که متاسفانه از صحبتات اینطوری برداشت میشه. حتی همین پست هایی هم که اینجا گذاشتی
مخصوصا که همه اش هم میگی کار من درست بوده!
اینو تو دونه دونه پیغام هایی که برام فرستادی گفتی!
کلا جمله ی جالبی نیست. به هرحال حداقل یه درصد ممکنه اشتباه کرده باشی
من هم تو صحبت هام گفتم ممکنه روش من هم اشتباه بوده ولی یک روز صبر کردم. در اوج ناراحتی تصمیم نگرفتم و بع دش سعی کردم اعتراضم به اتفاقات رو بیان کنم.
چرا اعتراض؟
چون 2-3تا پست دادم و به جای اینکه اصل حرف من گرفته شه وبحث خاتمه پیدا کنه پوریا منو هم کشید تو بحث
حتی گفته بود نظر بدید من جنبه دارم!
ولی دیدی که دقیقا بعد از این حرفش با سهند چطوری صحبت کرد!
من قبل از اون نامه چندین پست داشتم که اگه یادت باشه آخر یکیش نوشتم:
بازربیتر که هیچ، گور بابای بسکتبال و کل ورزش(که همه ی زندگیه منه هم کرده) هم کرده، این بحث رو تمومش کنین بذارید دور هم خوش باشیم
ولی هجوم از طرف پوریا و آریا ادامه داشت و تو هم مثل پلیس ها اومدی برگه جریمه کشیدی که واقعا بدترین کار ممکن در اون لحظه بود!
بعد هم تمت مدت سعی داشتی (و داری) که جریمه هات رو توجیه کنی!
ما هم هی میگی بابا ما به جریمه کار نداریم که 2-2-تا 4تا به خدا قبول!