רכז צריך להיות גם קלע. ורוב השוטינגים שמסתובבים בשוק היום מגינים חיצונית נהדר, וגם מוסרים טוב, ממש כמו רכזים. אני יודע שהם יהיו מאוד דומים, אבל כדי לאמן פי 2 זה שווה את זה. מקסימום שהקונה ישתמש בשוטינג כרכז. הרי אמרת שחקנמיפ מאוד מיוחדים, לא?

אני לא כזה מנוסה לדעת מה יכול להיות מאוד מיוחד בגארדים האלה, אנ ייכול להניח, אבל לא אוכל לעשות זאת איתם באימון כזה. אני אהיה מוגבל באימון, בגלל זה אני שואל האם זה שווה?
העונה אימנתי 6 שחקנים, נפטרתי מכולם תוך כדי העונה כשאני מרוויח על כל אחד כמהמ אות אלפים, ע םמינימו םאימון.
במקהר הכי גרוע שהיה לי הם שחקן אחד הפסיד 5 או 6 דקות מהאימון. הם יפסידו אימונים בגלל פציעות- וזה כבר לא קשור לכמה מתאמנים יש לי כי זה פשוט קורה, או בגלל הרחקות, וזה לא קור ההרבה והנזק לא כזה גדול. במיוחד אם יש דבר כזה לשחק על רגוע, ואני חושב שיש.
הנזק מבחינת אחוז האימון שהם יקבלו, לדעתי, יהיה מאוד נמוך. אני שואל אתכם האם זה כדאי, כלכלית, רווחית, או עדיף לאמן 3 שחקנים כמו שצריך, כשגם שם הם קצת ידפקו באימון כי חלק מהאימונים דורש רק עמדה כפולה, וזה מעצבן.
בנוסף, אני שואל גם בפורום העזרה- היה דבר כזה פעם שאימון לחץ היה כדאי יותר בגיל כמה שיותר מוקדם כי היה איזה מין בונוס מיוחד להגנה חיצונית? או שפשוט מקובל יותר שלרכזים יהיה הגנה חיצונית גבוהה בגיל צעיר ולכן בדרך כלל אימנו אותם על זה בגיל צעיר?
תודה לעונים, מצטער על כל החפירה