Ποντιακός - Άρμυ 2
χαλαρά.μεγάλη διαφορά δυναμικότητας
Τζόκερ - ΑΓΟΡ 2
χωρίς Τσουνκάο,σκούρα τα πράγματα.κρίμα γιατί θα είχε άλλο νόημα με τον κινέζο μέσα
Καλαμάτα - Αστέρια 1
τα αστέρια πρέπει να νικήσουν απόψε.αλλά δεν μπορούν από την άμυνα τους.μόνο από την επίθεση.θα τους φτάσει όμως?
Ανατόλια - Πάπας 1
κι εδώ έχουμε απώλεια με τραυματισμό πολύ σοβαρή για τον Πάπα που με συνδυασμό ότι δεν παίζει κύπελλο ο Πάνος με στρέφει ξεκάθαρα στο σπάσιμο έδρας
Κόφτες - Βόλος 2
μέσα στον Βόλο δεν έχουν περάσει άλλοι κι άλλοι.πως να ποντάρω τους Κόφτες?
Ρεντ - Άρης 1
αν είχε ευκολότερη κλήρωση ο Θοδωρής να έδινα τύχη στους γηπεδούχους.αλλά τώρα δεν το νομίζω καθόλου....
Πλαγκ - Στέλιος 2
τηλεοπτικό ματσάκι εντός έδρας για εμένα απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο με 0-2 προιστορία και δύσκολο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.αντίθετα ο Πλαγκ μόνο το μεταξύ μας έχει.κατεβαίνω για νίκη σήμερα και θα δούμε.
γενικά ο Πλαγκ είναι φουλ της άμυνας και πάιρνει και ριμπ.στο σκορ κοιτάει σχεδόν πάντα μέσα.πέρσι τα πήγα καλά στην άμυνα με την ζώνη 2-3,αλλά χωρίς σκορ μπροστά δεν τα κατάφερα.ούτε και φέτος θα σκοράρω πολύ λογικά.το θέμα είναι όμως τι θα πάιξω στην άμυνα.
να πάιξω μαν2μαν?
να πάιξω 2-3?
στο 3 τι παίκτη θα βάλει?
ακόμα κι αν δεν είχα το κύπελλο,και πάλι θα ήμουν μπερδεμένος πολύ,αφού δεν ξέρω να μετράω αναφορές εκ των προτέρων.θα δούμε τι θα κατεβάσω.ότι κι αν είναι αυτό όμως,θα είναι σίγουρα προσπάθεια για νίκη...