Ahojte!
V pondelok sme porazili Vietnam 115-81 napriek superovmu maximalnemu nasadeniu, co vyrazne zmiernilo skore (v suhre s domacim prostredim supera).
V stredu prebehlo rozlosovanie zapasov pre Turnaj Utechy, ktore bolo velmi mile ku nam.
Dnes hrame svoj treti zapas v Turnaji Utechy a to doma proti novacikovi v BB svete, Jamajke, ktora ma 9 manazerov.
Jamajka je vo svete 95. v rebricku a my sme 28. Rozdiel v rankingu je vyrazny a v spojeni so superovym kratkym posobenim v BB svete je zapas len otazkou skore.
Dnes rano zbotovali dvaja hraci. PF Gercel bol najlepsi podkosovy hrac z draftu a preto je dolezite, aby sa dostal do aktivneho timu.
Druhym je rozohravac Jas, ktory tiez nie je na zahodenie.
Dnes hrame opat taktiku v utoku Push the Ball (Tlac loptu). Ako v poslednych zapasoch, nasim cielom je dat co najviac bodov a Jamajka ma najslabsiu obranu a doskoky, ake som na urovni U21 videl (aspon podla ich posledneho zapasu).
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Jasensky/Boksansky/Vasovcak
SG: Ondrias/Ferak/Vasovcak
SF: Krahulik/Dubravcak/Krahulik
PF: Docekal/Merciak/Mlcuch
C: Vatral/Smola/Mlcuch
Extra:
Zmeny oproti zapasu s Vietnamom:
Na PG poste je starter Jasensky, ktoremu sa ako tak vratila forma ale aj to mu staci, lebo pekne trenuje. Nahradnikom je Boksansky, ktory ma lepsiu formu, ale na dnesny zapas sa viac hodi Jasensky.
Na SG poste je starter opat Ondrias, ktory si udrzal skvelu formu z minuleho tyzdna. Nahradnikom je po dlhsej dobe Ferak, ktory ma opat solidnu formu. Rezervou je Vasovcak, lebo je na prestupovej listine a to ja nemam rad.
Na C je starterom Vatral, ktory ma skvelu formu a preto dnes dostal prednost pred Smolom, ktory je nahradnikom. Rezervou je Mlcuch.
V utoku hrame taktiku Push the Ball (Tlacit Loptu), pretoze super ma asi najslabsiu obranu na urovni U21.
V obrane hrame Full Court Press (Celo-plosny tlak), lebo nas super je z kategorie velmi slabych.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa