Vazi, zavrsavamo, samo par sitnica. Vujosevic je otisao ispod kosa kad su se ekipe vratile svaka na svoj kos za zagrevanje posle prekida i POSLE zagrevanja zajedno na jednom kosu. Za zagrevanje na jednom kosu su uostalom dobili aplauz sa obe strane tribina. Otisao je tamo svesno i namerno, i da ne gresim dusu samo stao i okrenuo ledja tribini. Ja bar nisam video da je bilo sta prvi dobacio ili slicno. Onda sam video jednog tipa nekih 5-6 mesta levo od Covica (iz pravca iz kog sam ja gledao) skoro ispod kosa kako drzi telefon na uhu a besno vredja nekog ispred sebe. Shvatam da psuje Vujosevica. Za to vreme ide nepristojno skandiranje navijaca Zvezde. Vujosevic pokazuje da je svestan sta se dogadja oko njega i ja sam u prvom momentu pomislio kako se pazljivo obuzdava da ne reaguje-sto mu je i duznost uostalom. Tako je barem pokazivao njegov "body language", i on se onda naglo okrece, prilazi korak dva i reaguje. Da li je prvo pljunut pa onda zamahnuo rukom da udari ili je bilo obrnuto-mislim da je nebitno. Taj momenat je presudio da se utakmica prekine.
Inace, kad je Vujosevic odlazio u CSKA, ja sam bio misljenja da je vec zakasnio sa valorizovanjem svog velikog (apsolutno velikog) rada u PArtizanu do tada. I bio sam misljenja da je pogresio drzavu. I nazalost sam bio u pravu. On nije trener tog tipa. On mora da bude apsolutni vladar zivota svih koji su mu podredjeni da bi imao uspeha. E sad, sto on to postize onako kako postize-druga je prica. Kad ima takvu situaciju-postaje vanserijski trener. Ako toga nema-prosecan ili cak ispod. Hocu da kazem da znam koliki je rad treniranje jednog tima u bilo kom sportu, cenim to i ne mislim da neko poput Vujosevica ne treba da uzme pare za to. Drugo, kad vec nije uspeo sa CSKA-gde da ide? Meni je logicno da se vrati u Partizan. Stavljam se u poziciju nekog ko je na primer dugogodisnji direktor tog kluba. Imao sam trenera koji mi je doneo puno uspeha, doslo je vreme da ode, pametno je ostavio mladog strucnjaka da se kali sa starim kosturom tima. Mladi strucnjak se kalio, ostvario neke uspehe (ja bih bio zadovoljan) i neke neuspehe i doslo je vreme da ide dalje (i Jovanovic je pogresio zemlju iz ugla svog napretka). Zamene adekvatne za njega nema, a stari trener mi je slobodan u tom momentu. Da sam rukovodilac u klubu- ne bih mnogo razmisljao. Dakle, price o tome-otisao vratio se meni nemaju nikakvog smisla.
Evo pocinje prenos nastavka, muka mi je, ali cu gledati....