BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > OFF-topik (Film, színház, muzsika)

OFF-topik (Film, színház, muzsika) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190094.337 in reply to 190094.336
Date: 1/17/2012 6:01:10 AM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
nagyon alapszinten. mit kellene megérteni?

This Post:
00
190094.338 in reply to 190094.337
Date: 1/17/2012 7:35:15 AM
Overall Posts Rated:
350350
Elküldöm.

From: Domi

This Post:
00
190094.339 in reply to 190094.338
Date: 1/17/2012 8:38:42 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
mondhatni magyaros meccs volt! a női csapat jutott eszembe a régi világversenyeken. nincs Magyarországon normális használható sportpszichológus aki foglalkozna rendesen a válogatott keretekkel? nem erre a meccsre hanem úgy összességébe kéne, mert ebben nagyon a világ mögött kullogunk, és ez látszik meg a teljesítményünkön is! amikor oda kerülünk akkor sosincs itt az a + pont!

inkább itt folytatom ne offoljuk azt szét :)
sztem ez a válogatott pont hogy nagyon rendben van fejben... tegnap is többször is visszajöttek...
sokkal inkább a 4 kisebb - nagyobb sérülés volt a probléma a meccs alatt...

+ szerbek nagyon undorítóan viselkedtek, ez nem tudom mennyire jött át...

This Post:
00
190094.340 in reply to 190094.339
Date: 1/17/2012 8:51:48 AM
Overall Posts Rated:
350350
Azért valljuk be, ez erőn felüli eredmény volt. Lehet keseregni, de nem érdemes. Az a nagyobb baj, hogy ilyen brutális ellenfelek vannak még vissza (spanyol és francia)
Mocsainál szerintem mindenki tud 130-150%-ot is hozni annyira felpörgeti a csapatot.

From: JoeBlack

To: Domi
This Post:
00
190094.341 in reply to 190094.339
Date: 1/17/2012 9:50:13 AM
Overall Posts Rated:
411411
direkt írtam, hogy nem erre a meccsre értem feltétlenül, de azért a végén emberelőnyből így elbohóckodni meg belemenés meg stb...! ezek a dolgok azért rendre fejben dőlnek el szerintem. rossz helyen rossz időben rossz döntéseket hoztunk, azt lehet magyarázni, hogy miért nem nyertünk 4-5 góllal a sérültek meg a rövid kispad stb., de így is hozható lett volna ez a végjáték. ennek ellenére büszke vagyok a fiúkra, és örülök ennek az eredménynek. most jön majd az igazi fejben eldőlős része a dolgoknak, minél szorosabb meccseket kell játszani a két nagyágyúval, és akkor a 3. hely meglehet. nem szabad feladni egyik meccset sem, és akkor büszkék lehetünk rájuk!

This Post:
00
190094.342 in reply to 190094.340
Date: 1/17/2012 9:57:30 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
- Fazekas labdához sem ért az első félidőben, csak amikor kivette maga mögül, végigvédte a 19-19-es félidőt...
- Ilyést és Mocsait még sosem láttam kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtani, parádé az első percekben, utána totális betli...
- A végén az abszolút cseresor játszott, ez olyan dolog, hogy vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem, először elmentünk 3-mal, utána nem sokon múlt, hogy az oroszok nyerjenek.
- A csapat eléggé felemás, szélső játékban szerintem a mezőnyben a legjobb 4-ben van, beálló játékban tökutolsó, átlövőben átlagosnál rosszabb, irányítóban Császárt csak dicsérni tudom, de nagyon egyedül van. Lékai borzasztóan hiányzik, mint az elmúlt évek legnagyobb magyar férfi kézis tehetsége (persze szvsz).

-fazekas legjobb magyar kapus, + legtöbb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik sztem ez megkérdőjelezhetetlen.
pont most nézem vissza az első félidőt, mert más élőben... sztem nagyon sok ziccerük volt és nem igazán állt össze a 6-os falunk sem. de tény 20 perc után meg kellett volna próbálni Miklert sztem is.
-Mocsai sztem nagyon is jól játszott 7gólpassz 5gólja mellé...Illyés 60percen nem tud extrát nyujtani... ez tény de nagyon kevesen tudnak a világon.. támadás + védekezés egyben... Veszprémben Csárli ott van helyette negyed óra után itt nincs igazi cseréje...
-Cseresor? lettek volna fent a sérültek?
-Zubai sztem jó beállós - és kapott tegnap is szép labdákat .. nem értem miért lennénk tök utolsók benne...
Tegnap Puticsot játszattam volna többet B2-be Kornél tegnap nem tudott élni a lehetőséggel...

és persze nem veszekedni akarok csak izlések és pofonok.. nem minden ugy történt ahogy irtad sztem:)

From: Cimi

This Post:
00
190094.343 in reply to 190094.342
Date: 1/17/2012 10:02:51 AM
Overall Posts Rated:
146146
mit csináltak a szerbek?
sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak.

To: Cimi
This Post:
11
190094.344 in reply to 190094.343
Date: 1/17/2012 10:16:35 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
végig az oroszoknak drukkoltak.. de inkább a magyarok ellen...

szervezés:
össze vissza ültették a szurkolókat pl kettővel mellettünk ott őrjöngött egy szerb minden orosz gólnál..
18ezer ft-os jegy olyan szektorba szolt hogy kb 1% -os lejtése van tehát ha elötted egy 2m magas ül akkor nem látsz semmit a meccsből...
mindenkit megmotoztak - ez oké.. elvették az emberektől az öngyújtót -ez is oké.. mert féltek hogy bedobálják... de akkor bent az arénában miért lehet venni öngyújtót?
WC elött(természetesen ami az arénában van) ott dohányzott a szerbek nagyrésze - gondolom az volt a dohányzásra kijelölt hely... élmény volt arra menni...
és a "legfájobb :)" :
nem lehetett 2km-es körzetben sört kapni (amit természetesen vmilyen szinten megértek)

From: Cimi

This Post:
00
190094.345 in reply to 190094.344
Date: 1/17/2012 10:27:58 AM
Overall Posts Rated:
146146
hát igen az igy van- ezek utálnak minket mint a sz...:-)
csak tudnám miért.
lehet még jegyet kapnu szerdára?

From: kaygee

This Post:
00
190094.346 in reply to 190094.342
Date: 1/17/2012 1:11:50 PM
Overall Posts Rated:
173173
Dehogy veszem veszekedésnek, más a véleményed és kész.

-fazekas legjobb magyar kapus, + legtöbb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik sztem ez megkérdőjelezhetetlen.

Nem kérdőjelezem meg a tudását és a tapasztalatát. Ennek ellenére tegnap 10 perc után le kellett volna hozni. Nem minden a kapus hibája természetesen, ha nincs védelem előtte, akkor csodát nem tehet. De tegnap nem védett jól, és erre van a pad.

-Mocsai sztem nagyon is jól játszott 7gólpassz 5gólja mellé...Illyés 60percen nem tud extrát nyujtani... ez tény de nagyon kevesen tudnak a világon.. támadás + védekezés egyben... Veszprémben Csárli ott van helyette negyed óra után itt nincs igazi cseréje...

Én a kiegyensúlyozottságot hiányolom. Hangsúlyozom, nem csak a tegnapiak alapján, nekem ez folyamatosan hiányzik. Nem ez az első eset, hogy az elején megy néhány Mocsai-Ilyés parádé, aztán semmi. Tegnap is így volt szerintem. Olyan játékos, aki fejben igazán jó, átlendül a hasonlón. Egyiküket sem tartom különösebben "összeszedett" játékosnak, túl sok a hiba a fontos pillanatokban / időszakokban, de persze ez saját vélemény.

-Cseresor? lettek volna fent a sérültek?

Mocsai + Ilyés nem voltak sérültek, és azt nem vitatom el, hogy az elején jól játszottak. Putics tudását sem vitatom el, ettől függetlenül azt mondom, hogy semmi keresnivalója nem lett volna a pályán az utolsó percekben. Korábban igen, amikor a többiek rosszabbul teljesítettek, és feljöttek az oroszok, de akkor valamiért nem volt fenn...

-Zubai sztem jó beállós - és kapott tegnap is szép labdákat .. nem értem miért lennénk tök utolsók benne...

Természetesen megint saját vélemény, Zubai elmegy egy magyar klubcsapatban, nemzetközi szinten szerintem kevés. Timuzsin pedig egyenesen borzalmas.

This Post:
00
190094.347 in reply to 190094.346
Date: 1/17/2012 1:37:59 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
sajna Mikler se tudott sokat hozzátenni
12percben különben 6-5volt ide..

Mocsai - persze sztem sem világsztár de ha azt nézzük hogy védekezni se krivo se ancsin nem igazán tud(2-őt cserélni meg azért veszélyes már ilyen szinten , mert ugye császárt mindig cseréljük) szoval egyszerűen nincs jobb nála.. de én továbbra is ugy
gondolom hogy tegnap jól játszott.

a kipukkadás valszeg attól volt hogy elfáradtak...

Beállosok ha csak a tegnapot nézzük 4gólt dobtak ketten és min 3hetest és 2-3 2percet harcoltak ki.. ami egy olyan csapatban ahol nincs igazi átlövő Illyésen kivűl(de ő sem egy Vujin mondjuk) akire kikell lépni akár 8-9méterre ott azért nehezebb egy beállos élete.

ez egy jó kis cikk sztem a tegnapról.
http://sportgeza.hu/kezilabda/2012/01/17/kapus_nelkul_ez_a_dontetlen_nagy_eredmeny/

Advertisement